1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Beşiktaş'tan transfer şov

Default Beşiktaş'tan transfer şov

Beşiktaş; Mustafa Doğan, İbrahim Akın, Fatih Sonkaya, Murat Şahin, Okan Buruk, Veysel Cihan, İbrahim Toraman, Çağdaş'ın ardından Ali Güneş'i de renklerine bağlayarak transfere damgasını vuran takım oldu. Spor kamuoyu Fenerbahçe ve Galatasaray'a inanılmaz transfer golleri atan Beşiktaş'ı heyecanlı bir film gibi soluksuz iziliyor. Beşiktaş yönetim kurulu transferi çok zor olarak görülen İbrahim Toraman'ı transfer ederek son yılların en çok konuşulan futbolculardan birini rakiplerinin elinden almayı başardı. İbrahim Toraman'ın yanısıra milli takımımızın genç oyuncusu Fatih Sonkaya'nın transferi gerçekleştirildi. yönetim son olarak Fenerbahçe'nin yıldızı Ali Güneş'i transfer ederek transferde bu sezon rakipsiz olduğunu kanıtladı. Şimdi sırada yabancı futbolcu transferi var. Transfer komitesi başkanı Kıvanç Oktay, yaptığı açıklamada yabancı futbolcu transferinde aceleci davranmayacaklarını belirtti

kaynak: bjkhaber.net

bence transfer olayını bazı futbolcularda fazla abarttık özelliklede ali güneş transferiyle ben bu adamın futbolculuğunuda kişiliğinide pek sevmem belki Beşiktaş ta adam olur ama yine de mustafa doğan gibi li güneş te bence daha çok kulübede oturucaklar, kısacası benim görüşüm ikiside gereksiz transferler

benim anlamadığım bjk neden hep defans alıyo o çok iyi defanstan sadece zago gitti bu kadar defansı ne yapacak sonra del bosque ben hücum oynatırım dedi o zaman defansda çok oyuncu oynatmıyacak ama bir bildikleri vardır heralde....
    ama ben şunu söyliyeyim bjk bu transferleri geçen sene yapacaktı bu sene onlar için daha iyi geçerdi.........

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Benim anlamadığımda Beşiktaş'ın Türkiye transfer piyasasını böyl allak bullak etmesidir.İbrahim Toraman gibi bir oyuncuya 3 milyon dolar verilebilir mi? Bugün git Rivaldo'yu almaya çalış 5 milyon dolara patlar.Arjantin'li Gallardo'yu almaya çalış 2 milyon dolara patlar.Türkiye Transfer fiyatları uçuyor, Beşiktaş Ayhan Akman'a 8 milyon dolar ödeyerek ,Galatasaray Serkan Aykut'a 8 milyon dolar ödeyerek,Fenerbahçe Tarık'a 8 milyon dolar ödeyerek Anadolu klüplerinin iştahlarını kabartmış ve ekmeklerine yağ sürmüşlerdir.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by stefano_fiore
    bence transfer olayını bazı futbolcularda fazla abarttık özelliklede ali güneş transferiyle ben bu adamın futbolculuğunuda kişiliğinide pek sevmem belki Beşiktaş ta adam olur ama yine de mustafa doğan gibi li güneş te bence daha çok kulübede oturucaklar, kısacası benim görüşüm ikiside gereksiz transferler
    Bence Başkan Demirören transfer show yapıyor,Del Bosque gelmeden bu oyuncularla anlaşmıştı,sadeceAli Güneş'i hocaya imza attırdıktan sonra bitirmişti ama eminim Del Bosque Ali Güneş'i tanımıyordur bile,bir gün Del Bosque ben bu oyuncuları oynatmıyorum derse zararını Beşiktaş görecek.

ayrıca bjk ali güneşlede imzalamış hatta imkb ye bildirmişler bile ..................

berkant ve ibrahim akınlada imzalamışlar berkantla 2 ibrahimle 4 yıllık imzalamışlar...........

Bence Başkan Demirören transfer show yapıyor,Del Bosque gelmeden bu oyuncularla anlaşmıştı,sadeceAli Güneş'i hocaya imza attırdıktan sonra bitirmişti ama eminim Del Bosque Ali Güneş'i tanımıyordur bile,bir gün Del Bosque ben bu oyuncuları oynatmıyorum derse zararını Beşiktaş görecek.
    Haklısın zamanında Fenerbahçe Galatasaray hangi oyuncuya talip olsa gider alırdı.Bu seneye kadar bundan sıkıntı çektiler.Beşiktaş'da çekebilir.

yaaa öyle böyle adamalar iş bitirici bence tek hataları defansa çook adam aldılar
    ben açıkcası tebrik ediyorum ....................

Adamların internet sitesi transfer haberinden geçılmiyor be.
    Bizde sutopu haberleri var.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

bence de biraz abarttılar

Adamların internet sitesi transfer haberinden geçılmiyor be.
    Bizde sutopu haberleri var.
    yok öyle deme haklerını yeme bazen yalan haber falan olunca yalanlıyorlar..... ergün gürsoy sağolsun o da olmasa yönetimden ses çıkmıyacak......

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

beşiktaş bu kadar transfer yapıyor ama dopğru değil, takımda çok olay çıkacak sene içinde.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

bence iyi adamlar aldılar ama daha öncede deiğim gibi bjk nin en iyi olduğu mevkisi defanstı geçen sezon en az gol yiyen defans ve bu defanstan sadece zago gitti bence burda hata yaptılar
    beşiktaş bu kadar transfer yapıyor ama dopğru değil, takımda çok olay çıkacak sene içinde.
    ki bu lafa da katılıyorum iyi oyuncular çok olunca ve hepsi oynayamayınca takım içinde sorun çıkar ...........
    ben bjk yi türkiyeden alınabilecek en iyi oyuncuları aldığı için tebrik ediyorum...........
    AMA BENCE HALA EN ÖNEMLİ TRANSFERİ KİMSE YAPMADI (TÜRK OLARAK) MEHMET TOPUZ.........KAYSERİDE OYNUYOR LÜTFEN BU OYUNCUYA DİKKAT EDİN BU OYUNCUYU ALAN BENCE ÇOOOK İYİ İŞ YAPAR.............SAĞ KANAT SAĞ AÇIK OYNUYOR............

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Ne diyelim...
    Beşiktaşa hayırlı olsun.................

Ben beğenmedim bjk'nin yaptığı transferleri DEl Bosque çoğunu kiralık olarak gönderir sağa sola.

Fatih Altaylı'dan Beşiktaş yönetimine uyarı: Bu kafayla batarsınız!!!
    Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Altaylı'nın köşe yazısı... Beşiktaş batmak mı istiyor? Beşiktaş yönetimi şu veya bu şekilde iyi bir miras devraldı. Modern bir yönetim yapısı, sıfıra yakın borç ve kasada para. Yıldırım Demirören’in ilk icraatı iyiydi. Teknik direktör olarak Real Madrid’in başarılı teknik adamı Del Bosque’yi getirdiler. Ancak ardından saçmalamaya başladılar. Art arda transfer yapıyorlar. Fakat bakınca transferlerin mantığı yok. Sürekli aynı mevkiye adam alıyorlar. Takımın neye ihtiyacı olduğuna değil, piyasada kimin konuşulduğuna, kimin medyatik olduğuna bakarak, üstelik de bol para saçarak oyuncu transfer ediyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olsalar, geniş kadro kuruyorlar diyeceğim, o da yok. Gereksiz yere, ‘görmemişler gibi’ ne bulsalar alıyorlar.

Bu paralar az paralar değil ve Türkiye liginde bu paraların getirisi yok. Üstelik bunlar, kimsenin öyle kolay kolay cebinden kapatacağı paralar olmaktan da uzak.

Ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim. Ancak bildiğim bir şey var, kulüpler bu kafayla batar.

Canlı örneğinin yönetiminde bulundum ve gördüm.

Benden uyarması...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Fatih Altaylı çok doğru demiş, geçen gün dediklerimi onaylar cinsten.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Neyse biz de batan geminin mallarını alırız.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

olan türk futboluna olur bu arada...

bjk de yeni bir hoca bir sürü yeni oyuncu bunların hepsinin kaynaşması bence baya uzun sürer ki del bosque bu oyuncuların çoğunu tanımıyor ya kasetten ya da yönetim diyor iyi oyuncu diye...........

Mesaj Yetkileri