Bu resme gülmeden 5-10 sn bakanlar varsa ayakta alkışlarım.![]()
Bu resme gülmeden 5-10 sn bakanlar varsa ayakta alkışlarım.![]()
Last edited by Aydin : 24.Temmuz.2010 at 02:24
alkışımı istiyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Haha şunlara bak![]()
Ayg sen yoksun burda.
Yaklaşık 30 saniyedir bakıyorum acaba neresi komik diye. Alkışlamaya başla istersen.
Adı bile yeter gülmeye ya. Resimde bir komiklik yok da grubun adı iyiymiş![]()
Sağ üstteki çocuğun bakışı ve sol alttakinin tipine bakarsanız bir daha eminim güleceksinizdir.
Berkayın kankaları.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Komik değil. alakası yok. Kendilerini rezil etmişler tek.
Herkesin kendi mizahı var.İnsanlar gülmek zorunda değil.
Ben güldüm,orası ayrı..![]()
Last edited by Estranged : 24.Temmuz.2010 at 00:14
Ben bi tek Berkay'ın ALİ SAMİ YEN'de Denizli BLD macındaki tezahürat yaparkan ki haline güldüm![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir adaşım mı var yoksa maçta mı yakalandım:P
Düşüş daha komikti.Yarı bitti gittim yemek almaya. Döndüm yerime oturacakken kaydım küt diye popomun üstüne düştüm. Abartısız tüm tribün gülmüştü.
Arkadaşında gözlüğü düşmüştü hengamede. Gözlük kayboldu dedik en az 500-600 kişi yerde gözlük arıyordu.Bulduk sonunda.
Adaşız.![]()
Hmm şimdi çözdüm olayı![]()
![]()
Adam bide uA fotoğrafına yakalanmış.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Zorladım kendimi gülmek için ama bir tek sol alttaki çocuğun bakışları biraz tebessüm oluşturdu o kadar.
Ama herkesin mizah anlayışı farklıdır saygı duyarım.![]()
imzanla konun çok uyumlu olmuşKimseyi küçümsemeyin. Herkesin kendine göre bir değeri vardır.![]()
Koca adamların yaptıklarıyla, tarz giyinmeye çalışmalarıyla, apaçi olmalarıyla, saçma danslarıyla falan dalga geçebiliriz tamam ama bunlar çocuk. özentilik var. tabii bunlarla da dalga geçilebilir ama arkadaş arasında olması daha mantıklı olur. böyle hedef tahtası gibi gösterip forumda aleni olarak yayınlanmasını uygun bulmuyorum.