1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Takimi toplayacak bir yıldız ariyorum

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

Default Takimi toplayacak bir yıldız ariyorum

Slm arkadaşlar...Şu an palermoyla 3. sezonumdayım
    çok iyi bir kadrom ve çok iyi bir bütcem var.
    işde kadrom:

caracciolo:

ben bu kadroyla 3 sezonda:2 seria,3 italya kupası,3 italyan süper kupasi,3 avrupa süper kupasi,1 uefa 2 de şamp.ligi kaldirdim.bu kupalari almamdaki en büüyük rol caraccioloydu.sezon başı interden 26 milyon nakit teklifi geldi bende sattım.keşfedilmiş genç ve ucuz forvet çok biliyorum fakat başkan artık bir yıldız istiyor,takımı komple toplayacak lider ruhlu iyi şut atan bir yıldız forvet önerirmisniz.

Martin Petrov olabilir veya Saviola veya Diego Forlan...Bunlar fazla genç olmasada çok iyiler bence..

caracciolo yu inanılmaz geliştirmişsin kardeş helal olun sana.

Bence genç yaşlarına rağmen Valeri Bojinov ve Dimitar Berbatov tam istediğin özellikte futbolcular.. Bitiricilik, Takım oyunu, Konsantrasyon.. yani zihinsel ve teknik açıdan süperler ve takımda sorumluluk alırlar.. Üstelik ikiside tanınmış yıldız oyuncular. Alabilirsen al derim..

yılın kaç onu söle ona göre yardım edek

6. Default

abi sende bi makinwa var onu kullansana ama oraya fernando genro tevez bide paran varsa diego forlan ama sen yinede makinwa caracciolo ikilisini oynat biri harika kafa wuruyo toplara dieri de çoook hızlı bitiriciligi falan da iiyi beyler aranızda makinwayı deneyeniniz oldumu????

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

kerlon, martin kamburov.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş palermo süper bir takım.Ben yönetirken de öyleydi.Sana tavsiyem makinwa'yı kesme.Çok kritik anlarda gol atabiliyor.Caracciolo zaten süper bişe.Sana önerim bojinov,tevez,nihat'ı alabilirsin...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dostum Vitti-Zigic Almayı denesene Zigic öneririm kafa toplarında süperrr caracciolo da öyle ama sen yinede zigic al

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

Quote Originally Posted by niceray
    abi sende bi makinwa var onu kullansana ama oraya fernando genro tevez bide paran varsa diego forlan ama sen yinede makinwa caracciolo ikilisini oynat biri harika kafa wuruyo toplara dieri de çoook hızlı bitiriciligi falan da iiyi beyler aranızda makinwayı deneyeniniz oldumu????
    sorma kardeş makinwa ilk sezonda öle bi oynadiki milan onu 18 milyon dolara aldi

yılda 2008

Nesil
    2006

Kesinlikle ama kesinlikle Farfan diyorum mutlaka al ben ilk sezon Fenerbahçe'ye aldım şimdi senin oyununda 23 yaşındadır Fenerbahçe'yi tek başına Şampiyonlar Ligi ve Süper Ligde taşıdı tam senlik oyuncu ister Forvette ister Ofansif sol kanat oynat.

Al-Qahtani al derim ben

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

tewez,
    kerLon,
    torres,
    petrow,
    bojinov

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

saolun arkadaşlar...bojinov u aldım hepinizin fikirlerine teşekkür ederim.bu arada caraciolo yu satmaktan vazgeçtim 34 maçta 47 gol atan bi adamı en büyük rakibime satmaya gerek yoktu... oda elimde gelecek sezon belki 30 milyon $ eder

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by gordon753
    saolun arkadaşlar...bojinov u aldım hepinizin fikirlerine teşekkür ederim.bu arada caraciolo yu satmaktan vazgeçtim 34 maçta 47 gol atan bi adamı en büyük rakibime satmaya gerek yoktu... oda elimde gelecek sezon belki 30 milyon $ eder
    caraciola'yı satmamakla iyi etmişsin ama. bojinov'un yerine daha iyi bir oyuncu alabilirdin.

"Kerlon" ben bi keresinde onu 5milyon$ a lıp 35 e Bayer Munchen e stmıştım

kerlon hep öle benim oyunda inter 7.5 milyon $ alıp 33.5 sattı D:

18. Default

bana göre nihat,zurawski,cavenaghi veya morientes olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aiyegbeni yakubu yu al

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence sana öncelikle iyi pas yapan,ortayı toparlıycak bi dm lazım bu da sao paolo dan ale yada alabilirsen roma dan de rossi olabilir,forvete caracciolo nun yerine de Dirk kuyt veya drogba yı öneririm...

senin takkıma defans lazım iki stoperinde fazla hızlı değil.defansa coloccini yi al bence.

takımı toparlıcak bir yıldız istiyorsan o takıma kaptanlık yapabilecek bir oyuncu bulmalısın...bunun içinde söz geçirme özelliği , çalışkanlığı ve yaratıcılığı 17-18-19-20 civarında olan oyuncular aramalısın...eğer takımında böyle bir oyuncu varsa oyuncu almana gerek yok...diğer bir nokta,kaptanın bence dmc veya dc mevkiinde oynamalıdır...çünkü benim kanaatimce bir takım en iyi defans ve orta sahasından yönetilir....evet neyse...sana başarılar...

örnek vermek gerekirse....
    dc..pablo
    dmc...mascherano ( herkesin bildiği gibi )
    mc...renato

aldığın bu oyuncuların konuştuğu dilde önemlidir,yeni transfer ettiğin yukarıda saydığım özelliklere sahip bir oyuncuya hemen kaptanlık verme...önce o ülkenin dilini öğrenmesi gerek...bu dili öğrendiğinde...süper bir kaptanın olur....bir yada bir buçuk sezon beklemen gerek o yüzden..ama bazı oyuncular vardır ki bir kaç dil birden bilirler...bu oyuncuları seçmek daha mantıklıdır eğer diğer özellikler biribirine yakınsa...

çok ucuz ve tam yıldız değil fakat oynadıkça yıldızlaşıyor kaç yılındasın bilmiyorum fiyatı ne kadardır NİLMAR VAR SÜPER,
    fERNANDO genro BRAZİLYALI ODA ÇOK İYİ

Mesaj Yetkileri