Plzen
Beşiktaş
Beraberlik
Son Vikingur maçı her ne kadar net bir ölçü olmasa da iyi gördüm ben Beşiktaş'ı.Rakip hakkında konuşmaya gerek yok.Faroe tarifesi bu maçta da devam edecektir.Beşiktaş rahat kazanır.
Alsın artık bir zahmet![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şu Q7'nin adamlarla maytap geçmesine bayılıyorum yabu maçtada aynısını bekliyorum Q7'den..
NTV vermez mi maci, burada NTVSpor yayini yok da....
Sürpriz yapabilecek bir takım olduklarını sanmıyorum ama hocaları çok büyük sürprizler yapabilir biraz temkinliyim açıkçası.. Ama takıma güvenim tam , kazanırız ..
Beşiktaş iyi yolda, rahat bir skor, rahat bir oyunla istediği sonucu alır.
Fark atmamız lazım. Artık Avrupada söz sahibi olmalıyız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş rahat kazanır...
I'm back...
0-1 , 1-2 'lik skorlar yeterlidir fazla beklentiye girip farklı bir atmosferlede karşılaşabiliriz. Bunun örneğini geçtiğimiz yıllarda çok ağır yaşadık.
tek rahatlatan şey maçın Plzen'in kendi stadında değilde Prag'ın stadında olması. Yeterince taraftarı gelemeyecektir , gelseler bile kendi sahalarındaki enerjiyi yakalayamazlar.
Umarım iyi bir sonuçla döner yarın takımlarımız. Eleme maçlarında ülke puanı artıyormu ?
-----------------------------Hakan---------------------------
Erhan-----------Toraman----Sivok-----------------Deli
-----------------------------Ernst---------------------------
Hilbert--------------------------Delgado------------Qua
---------------------Nihat-----------------------------------
--------------------------Nobre-----------------------------
Erhan ? :S
Malesef Erhan olacaksa bu takımın sağ beki bu sene , Q7'lerin Guti'lerin bir önemi yok ...
Erhan yerine Ekrem Dağ olabilirdi. Hilbertle önlü arkalı değişmeli oynarlardı, biri ileri çıkarken diğeri geride kalırdı. Onun dışında iyi bir kadro. Umarım güzel bir futbolla rahat bir galibiyet alırız. SALDIR BEŞİKTAŞ'IM OOOOOOLEEEEEEY...
Şu Messi Fenerbahçede veya Beşiktaş'da olsa Acaba Sergen neler der Messi hakkında![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Plzen'i Plzen'de yeneceğiz.![]()
Yok biz Plzen'de yeneceğiz.![]()
orta sahayı çok boş bırakmış schuster rakipte çok rahat geliyo toparlanmak gerek acilen
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş neden bu kadar kötü oynuyor ?
David Limberský 1-0
nerdeyse 2 oluyodu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş çok iyi bir dakikada penaltı kazandı. Plzen çok tehlikeli geliyordu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
penaltı....gol eski kaptan![]()
Penaltıdan önce faul yokmuydu Q7 Sanki rakibe şarj yaptı gibime geldi ama..
2 gündür şans bizim takımlardan yana.biraz vuruş becerisi olan rakipler olsa bu maçta da dünde ağır skorlar cıkabilirdi.
Beşiktaş'ın ortasahası biraz pas yapabilen her takım tarafından rahatça gecilebilecek görüntü veriyor an itibariyle.
faul var gibiydi yani ben hakem olsam faulü çalardım muhtemelen ama atlaması hayırlı oldu hakemin
Hakan gününde olmasa maç rahat 3-0 4-0 olurdu. Ve Bjk bir penaltı golüyle turun kapısını araladı ancak ışık var mı derseniz, kesinlikle yok.
Delgado'dan hiç memnun değilim. Yaptığı hiçbirşey yok. Bir posizyonda bomboş önü kaleyi bile tutturamadı göbekten.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"