Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Büyükşehir Bld. kazanır

2 28.57%
  • Kayserispor kazanır

3 42.86%
  • Beraberlik

2 28.57%
1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: İBB - Kayserispor [1. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default İBB - Kayserispor [1. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Yine merak ettigim maclardan biri , buda ligimizin kalitesinin arttigini gosteriyor herhalde , Kayserispor'un yeni hocasiyla nasil oyniycagini gormek guzel olucak , IBB zaten bildigim akilli futbol oyniyan bir takim , bu macdanda gollu bir beraberlik cikar diyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu maç 1 - 0 yani İ.B.B yenilmez. KayseriSpor hücumda çok büyük eksik olarak Makakula'yı kaybetti ve haliyle takımın gol yükünü taşıyan Makakula'nın olmaması büyük bir kayıp. İ.B.B isimle değil oyun ile oynuyor. Bu maçta 1-0 veya 1-1 gibi skorlar bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Makukula gibi bir silahı kaybettik ama andre moritz selim teber santana ile orta sahayı iyi güçlenridk.Bol gollü bir maç gibi geçer yeni forvetimiz yetişmez artık sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    34

Maç taraftar205 adlı kanaldanmı verilcek?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kanal 1 digi tv diye biliyorum

İstanbul BŞB geçen senekik kadrosunu koruyarak eksik noktalara önemli takviyeler yaptı.Zaten Abdullah Avcı'nın takımına ne kadar pozitif bir futbol oynattığını biliyoruz.

Benim en çok merak ettiğim bu maçta Kayserispor takımı.Şota Arveladze'nin takımını hazırlık kampında ne kadar lige hazırladığını ve oynayacakları futbolu çok merak ediyorum.Kayserispor'un forvet hattında bir sıkıntısı var Makukula'nın gidişinden sonra iyi bir takviye yapamadılar bakalım maçta bu sıkıntı belli edecek mi kendini.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Belediye kazanır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

İstanbul BŞB'yi daha çok beğendim şu dakikaya kadar.Oldukça hızlı hücuma çıkıyorlar.

Kayserispor Cangele ve Santana'nın golleri ile 2-0 kazandı.İlk gole kadar Belediye daha iyiydi ama gol yedikten sonra çok geriye düştüler,oyun disiplininden koptular.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başlarda tutuktuk ama ikinci yarı iyi açıldı takım oyunu beğendim ilk hafta için.Forvet eksikiğimiz göze çarptı.Defansta ise henüz eren yok belki önder turacıda 11de oynayacak birde sol bek alınacak diyolar.Bu takviyelerle daha iyi olacak.Moritzi çok beğendim bu arada

Mesaj Yetkileri