Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

4 16.00%
  • Beşiktaş kazanır

18 72.00%
  • Beraberlik

3 12.00%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Bucaspor - Beşiktaş [1. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Bucaspor - Beşiktaş [1. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Hazırlık döneminde Bülent Uygun etkisinin Buca'ya nasıl yansıdığını merak ediyorum.Buca yıllardır alıştığımız bir şekilde lige çıkan her yeni takım gibi bir sürü transfer yaptı ama bu sefer başlarında o transferlerin uyumu yakalaması için çok faydalı olacak bir Bülent Uygun var.İstediği futbolu oynatacak takviyeleri yaptı muhtemelen.Bakalım nasıl bir maç olacak.

Beşiktaş'ta Guti ilk 11'de başlar gibi bu maçta.Bana kalırsa Beşiktaş kazanacaktır ama Bucaspor'un nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Açıkça konuşacağım rahat kazanacağımıza inanmıyorum.Büyük bir ihtimaLLe 2-1 aLırız.Buca öne geçer iLk yarıda,biz ikinci yarı ıkın dur kLasik bir Beşiktaş maçı ama devamı böyLe oLmayacaktır.Şuster gibi bir hoca da izin vermez zaten buna.
    BaşarıLar KartaLım inşaLLah ben yanıLırım..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bulent Uygun yine siki bir kontra atak oynattiricakdir Buca'ya BJK nin rakibini acmaya calismasi ile gecer ilk yari , zevkli bir mac olucagini dusunuyorum tahminim 3-1 BJK alir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligin ilk maçı , Buca yeni bir heyecan.. Kaliteli ayaklarımızla galip geliriz diye düşünüyorum umarım yanılmam..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beşiktaş maçın açık favorisi. Beşiktaş'ın 2 farkla kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bucaspor bir çok yeni transfer yaptı, bu transferlerin birbirine alışması zaman alacaktır.

Skor tahminim Bucaspor 0-2 Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bucaspor dur dur bir ara yakalarsan vur yaparsa vurmaya vakit bulamadan golleri kalesinde görür. Top Beşiktaş'ta olsa bile oyunun temposunu belirleyip zamanla da oyunu rakip alana yıkarsa maçı kazanabilir. Ligin ilk maç heyecanı bunu yapmalarını sağlayabilir. Aksi takdir de Beşiktaş'ın farklı kazanacağı bir maç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen seneki kadromuz olsa puan kaybı ihtimalimiz daha yüksek olurdu.Çünkü rakibi açmakta etkili ayaklarımız bu seneki kadar etkili değillerdi.Yeni transferlerimizin katkısıyla bu maçı kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum.Umarım lige güzel bir başlangıç yaparız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş eğer Plzen veya amatör avrupa rakibi gibi basmazsa Buca'ya çok büüyk hata yapar. Ortasahasında sert adamları var Buca'nın ve hucum hattındaki adamları çok hızlı, güçlü oyuncular..
    Last edited by TR.CaPTaiN : 14.Ağustos.2010 at 19:51

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Buca nın ne yapacağı belli olmaz kolay maç olarak görürse bjk oyuncuları bir süprizle karşılaşabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Bu 2-3 kelimelik yorumların gelmemesi için maç konularına anket eklenmektedir, ankete oyunuzu vermeniz yeterlidir. Alt biter, üst olur gibi yorumlarınızı da, 2 takımın defansında sıkıntılar var bu nedenle gollü maç olur gibi bir nedene dayandırmalısınız.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

BJK ve Bucasporun yabanci oyuncularinin analizi.

BJK nin star transferleri kadar Izmirliler icin de Bucanin yeni yabanci transferleri merak konusu oldu.
    Bir izmirli olarak Bucanin iyi bi baslangic yapmasini diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buca'nın ilk maçının bjkyle olması kötü oldu , bjk iyi transferlerle güçlendirdi ve bucadan çok daha üst düzey bir ekip eğer bu havayı yakalamamış olsalardı buca çılgın taraftarı önünde sürpriz olmayan bir galibiyete imza atar derdim ama şu an bucanın galibiyeti büyük sürpriz olur , en azından maç boyunca mücadeleyi bırakmayacaklarından ve güzel futbol izleyeceğimize eminim .

11'imiz

HAKAN ARIKAN
    İ. ÜZÜLMEZ
    ERHAN GÜVEN
    MATTEO FERRARI
    TOMAS ZAPOTOCNY
    FABIAN ERNST
    NECİP UYSAL
    GUTI HERNANDEZ
    RICARDO QUARESMA
    NİHAT KAHVECİ
    DA SILVA BOBO

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Deli ibo sol dan gelip sağdaki hakeme itiraz ediyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

zemin çok kötü.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun sakın riske girmeyin demiş heralde oyuncularına.Defans oyuncuları arkasında biri olur olmaz hemen taça atıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Beşiktaş bana kalırsa en güzel kadro ile çıktı.Necipte ısrar devam eder umarım.En önemli transfer Necip olabilir.Buca'da da söyle bi durum var Bülent Uygun gibi pes etmeyen bir hocaları var mutlaka başarılı olacaktır Buca.Bülent başkan İzmirde barda çok ama ben büyük hocayım demekki açıklaması yapar belki sene sonu beraberlik diyorum bu maça günlerdir yine öyle olacak gibi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quaresma'nın bireysel yetenekleri ile etkili olduk ilk yarı. Ernst-Necip bu takımın bir zamanların Pirlo-Gattuso'su gibi. İkinci yarı da bu maç böyle zevkli geçecektir diye düşünüyorum. Schuster'in müdahaleleri ile kazanırız gibi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Buca da arkadaş öyLe kapanıyor ki geLde aç. BüLent Uygun işte. Kapan kapan nereye kadar. ELinde kontradan goL yapacak adamLarda yok. Duran toptan veya şanstan bir goL buLursak Buca yı farkLı yeneriz. Son 15 dakikaya bırakmamız gerek. Daha baskıLı oynamaLıyız ikinci yarı başında.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi birde Bucalı oyuncular allah ne verdiyse dalıyorlar özellikle Q7 ve Guti'ye...Bence tesadüf değil Bülent Uygun stayla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Beşiktaşın arkası sağlam yani Rıdvan Dilmen gibi oluyorum gitgide ama kendi takımımdan örnek veriyim bizim takım olsa çok kontra verebilir kapanan takımı açıyım derken ama BJK'de Zapo şahsi bi hata yapmazsa ön libero stoper uyumu güzel.Buca dediğiniz gibi kapanıyosa bi şekilde BJK golü bulur 1-0 2-0 kazanır
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Guti her takıma lazım.Tam bir takım oyuncusu.Bu tip pasları verebilen oyuncuların sayısı oldukça az Dünya'da.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bjk atmış 0-1 skor.Erken buldu golü artık Q7 zamanı diyebiliriz Buca biraz açılmaya kalkarsa

Hakem net kirmiziyi vermedi Ediz'e.Sari kart ile gecistirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Beyler maç nasıl gidiyor. 1 gol daha olurmu ? Olursa çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Guti ilk yarı sahada yoktu nerdeyse.İkinci yarının başında yaptı yapıcağını Quaresma'nın ayağına gelen hemen hemen her top tehlike yaratıyor.Ama çok sıkıcı bir maç oluyor 60-65 dk sabredebildim ancak

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Guti ilk yarı sahada yoktu nerdeyse.İkinci yarının başında yaptı yapıcağını Quaresma'nın ayağına gelen hemen hemen her top tehlike yaratıyor.Ama çok sıkıcı bir maç oluyor 60-65 dk sabredebildim ancak
    Zaten ikinci yarı yapması onun kalitesini ortaya koyar. Yani her zaman herşeyi yapabilirler. Mesela Alex, Q7, Kewell, Arda, Baros. Bunların kalitesi ortadadır. İzlemek zevkli oluyor onları.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hiç zaman geçmeden necip'i milli takıma monte etmek lazım.
    (/s)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri