Hazırlık döneminde Bülent Uygun etkisinin Buca'ya nasıl yansıdığını merak ediyorum.Buca yıllardır alıştığımız bir şekilde lige çıkan her yeni takım gibi bir sürü transfer yaptı ama bu sefer başlarında o transferlerin uyumu yakalaması için çok faydalı olacak bir Bülent Uygun var.İstediği futbolu oynatacak takviyeleri yaptı muhtemelen.Bakalım nasıl bir maç olacak.
Beşiktaş'ta Guti ilk 11'de başlar gibi bu maçta.Bana kalırsa Beşiktaş kazanacaktır ama Bucaspor'un nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum.
Açıkça konuşacağım rahat kazanacağımıza inanmıyorum.Büyük bir ihtimaLLe 2-1 aLırız.Buca öne geçer iLk yarıda,biz ikinci yarı ıkın dur kLasik bir Beşiktaş maçı ama devamı böyLe oLmayacaktır.Şuster gibi bir hoca da izin vermez zaten buna.
BaşarıLar KartaLım inşaLLah ben yanıLırım..
Bulent Uygun yine siki bir kontra atak oynattiricakdir Buca'ya BJK nin rakibini acmaya calismasi ile gecer ilk yari , zevkli bir mac olucagini dusunuyorum tahminim 3-1 BJK alir
Ligin ilk maçı , Buca yeni bir heyecan.. Kaliteli ayaklarımızla galip geliriz diye düşünüyorum umarım yanılmam..
Beşiktaş maçın açık favorisi. Beşiktaş'ın 2 farkla kazanacağını düşünüyorum.
Bucaspor bir çok yeni transfer yaptı, bu transferlerin birbirine alışması zaman alacaktır.
Skor tahminim Bucaspor 0-2 Beşiktaş.
Bucaspor dur dur bir ara yakalarsan vur yaparsa vurmaya vakit bulamadan golleri kalesinde görür. Top Beşiktaş'ta olsa bile oyunun temposunu belirleyip zamanla da oyunu rakip alana yıkarsa maçı kazanabilir. Ligin ilk maç heyecanı bunu yapmalarını sağlayabilir. Aksi takdir de Beşiktaş'ın farklı kazanacağı bir maç olur.
Geçen seneki kadromuz olsa puan kaybı ihtimalimiz daha yüksek olurdu.Çünkü rakibi açmakta etkili ayaklarımız bu seneki kadar etkili değillerdi.Yeni transferlerimizin katkısıyla bu maçı kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum.Umarım lige güzel bir başlangıç yaparız.
So what?
Saike
Buca nın ne yapacağı belli olmaz kolay maç olarak görürse bjk oyuncuları bir süprizle karşılaşabilirler![]()
İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Bu 2-3 kelimelik yorumların gelmemesi için maç konularına anket eklenmektedir, ankete oyunuzu vermeniz yeterlidir. Alt biter, üst olur gibi yorumlarınızı da, 2 takımın defansında sıkıntılar var bu nedenle gollü maç olur gibi bir nedene dayandırmalısınız.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Buca'nın ilk maçının bjkyle olması kötü oldu , bjk iyi transferlerle güçlendirdi ve bucadan çok daha üst düzey bir ekip eğer bu havayı yakalamamış olsalardı buca çılgın taraftarı önünde sürpriz olmayan bir galibiyete imza atar derdim ama şu an bucanın galibiyeti büyük sürpriz olur , en azından maç boyunca mücadeleyi bırakmayacaklarından ve güzel futbol izleyeceğimize eminim .
11'imiz
HAKAN ARIKAN
İ. ÜZÜLMEZ
ERHAN GÜVEN
MATTEO FERRARI
TOMAS ZAPOTOCNY
FABIAN ERNST
NECİP UYSAL
GUTI HERNANDEZ
RICARDO QUARESMA
NİHAT KAHVECİ
DA SILVA BOBO
Deli ibo sol dan gelip sağdaki hakeme itiraz ediyor![]()
Football is simple,but Football Manager is not
zemin çok kötü.
(/s)
Bülent Uygun sakın riske girmeyin demiş heralde oyuncularına.Defans oyuncuları arkasında biri olur olmaz hemen taça atıyor
Beşiktaş bana kalırsa en güzel kadro ile çıktı.Necipte ısrar devam eder umarım.En önemli transfer Necip olabilir.Buca'da da söyle bi durum var Bülent Uygun gibi pes etmeyen bir hocaları var mutlaka başarılı olacaktır Buca.Bülent başkan İzmirde barda çok ama ben büyük hocayım demekki açıklaması yapar belki sene sonuberaberlik diyorum bu maça günlerdir yine öyle olacak gibi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Quaresma'nın bireysel yetenekleri ile etkili olduk ilk yarı. Ernst-Necip bu takımın bir zamanların Pirlo-Gattuso'su gibi. İkinci yarı da bu maç böyle zevkli geçecektir diye düşünüyorum. Schuster'in müdahaleleri ile kazanırız gibi.
Buca da arkadaş öyLe kapanıyor ki geLde aç. BüLent Uygun işte. Kapan kapan nereye kadar. ELinde kontradan goL yapacak adamLarda yok. Duran toptan veya şanstan bir goL buLursak Buca yı farkLı yeneriz. Son 15 dakikaya bırakmamız gerek. Daha baskıLı oynamaLıyız ikinci yarı başında.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi birde Bucalı oyuncular allah ne verdiyse dalıyorlar özellikle Q7 ve Guti'ye...Bence tesadüf değil Bülent Uygun stayla![]()
Beşiktaşın arkası sağlam yani Rıdvan Dilmen gibi oluyorum gitgide ama kendi takımımdan örnek veriyimbizim takım olsa çok kontra verebilir kapanan takımı açıyım derken ama BJK'de Zapo şahsi bi hata yapmazsa ön libero stoper uyumu güzel.Buca dediğiniz gibi kapanıyosa bi şekilde BJK golü bulur 1-0 2-0 kazanır
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Guti her takıma lazım.Tam bir takım oyuncusu.Bu tip pasları verebilen oyuncuların sayısı oldukça az Dünya'da.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bjk atmış 0-1 skor.Erken buldu golü artık Q7 zamanı diyebiliriz Buca biraz açılmaya kalkarsa
Hakem net kirmiziyi vermedi Ediz'e.Sari kart ile gecistirdi..
Beyler maç nasıl gidiyor. 1 gol daha olurmu ? Olursa çok iyi olur.
Guti ilk yarı sahada yoktu nerdeyse.İkinci yarının başında yaptı yapıcağınıQuaresma'nın ayağına gelen hemen hemen her top tehlike yaratıyor.Ama çok sıkıcı bir maç oluyor 60-65 dk sabredebildim ancak
![]()
hiç zaman geçmeden necip'i milli takıma monte etmek lazım.
(/s)