Öncelikle Güzel bir maç olmasını diliyorum..
Sivasspor bize her zaman ters gelmiştir geçtiğmiz sezonlarda şampiyonluğa oynadığı dönemdede geçtiğimiz sezonda illa puan kaybetmişizdir sivasa..
Hala transferler tamamlanmadı h.sonuna kadar 1-2 adam gelse bile maçta oynamayacaklardır hemen hemen geçen seneki kadromuz çıkıcak maça bir cana var oynayacak..Baros takımla çalışmaya başlamış inş ilk 11 oynar oynamasa 2. yarı bile girse bizim için olumlu olur..
Maçın zor geçeceğini kazanırsak 1 farkla kazanıcağımızı yada berabere biteceğini düşünüyorum..
Galatasaray bana tam bir muamma bu sezon , orta sahada ki problemler devam ediyor , bir taraftar olarak GS alir demek istiyorum ama beraberlik cikarsada hic sasirmam
Galatasaray haliyle kalite olarak önde ama bitmemiş transferler önemli isimlerin sakatlığı ve uyumsuzluk gibi sorunlar ön plana çıkıyor. Elano ve Baros oynarsa Galatasaray kazanır. Çünkü orta saha ve defans arasında bir uyumsuzluk var. Bu sorun Elano'nun orta sahaya alınması ile telafi edilebilir. Ve böyle bir maçtada Baros'un oynaması şarttır. Mehmet Batdal'a pek güvenmiyorum açıkçası. Maçın sonucu olarakta beraberlik ağır basıyor ya da 1 farklı Galatasaray galibiyeti.
Transferler tamamlanabilseydi bir şekilde kazanırız diyebilirdim.Ama şu hali ile gerçekten işimiz çok zor.Deplasmanda başlamamız da ayrıca zorluk oluşturan faktörlerden birisi.Büyük ihtimalle Baros forma şansı bulacaktır.(45 ya da 30 dakika)O dönemlerde gol bulabilirsek maçı kazanırız diyorum ama beraberlik çıkarsa şaşırmam.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
orta alandaki sıkıntıyı yaşarsak yine beraberlik çıkabilir.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ilk hafta olması sebebiyle takımlar tam hazır değil... sivasspor deplasmanı her zaman zor olmuştur, iki takımda da kadrolar tam oturmadı, gollü bir maç izleyebiliriz. ama aradaki kalite farkı ile maçı galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.
Kalemiz hiç güven vermiyor , inşAllah ligin ilk macından 3 puanla döneriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Transferlerin bitmemesi ve ortasahadaki sıkıntımız dolayısıyla berabere biteceğini düşünüyorum.
Galatasaray lige galibiyetle baslicaktir. Orta saha sikintisi olsa bile orta sahasi Sivasinkinden 2 kat daha iyidir
Galatasaray kötü bilinenler ve toplama oyuncularla kurulu durumda.
Kale güvensiz, savunmanın göbeği güvensiz, backlerin durumu ortada, ortasaha bilindik. Hücum hattı iyi onlar da sakat. Yeni gelen oyuncularda tam bir kapalı kutu. Bunların hepsini topladığımızda Galatasaray için bu maçı geçtim, gelecek korkusu sarıyor.
Gönlüm kazanmamızdan yana ankete de oyumu bu yönde attım ama beraberlik veya Sivas galibiyeti daha ağır basıyor.
Aykut formunda olursa işimiz zor ama formunda değilse maçı alırız.
Arda bi tane ceza sahası dışından atar, Aykut'ta bi tane içeri alır 1-1 biter ama gönlüm Galatasaray'dan yana![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ya şu Arda sakatlansın yada gitsin kardeşim. Çok korkutuyor ya.
Zaten sağlık ekibine oyuncuları sakatlıyor denilmiyordu.2 hafta sonra iyileşicek dedikleri adam 1 ay sonra iyileşiyor.Dediklerinde tutarsızlık vardı.Yeni gelen sağlık ekibi başarılı olur inşaallah.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Transferler yetişmedi Li baslıyor ön eleme macımızda yaklasıyor yönetim bilmiyorum neler yapmaya calısıyor olası bir maglubiyette cıkıp '' Çok sansızdık,artık kaybetme lüksümüz yok ligin ilk haftaları olabilir , tünelin ucu aydınlık , x'de x yaparak , '' gibi cümleleri duymak istemiyorum bu taraftarı 1 kere 2 kere kandırırsın 3.'ye biraz zor kanar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Berabere bitirirsek iyidir, Arda haricinde gol atıcak bir oyuncu göremiyorum. [:
Sivasspor'un şu anki durumu hakkında bir fikrim yok.Geçen seneki hallerinden pek farkları yoksa her ne kadar Galatasaray'da durumlar pek iç açıcı olmasada Galatasaray'ın galibiyetle ayrılma olasılığı daha fazla diye düşünüyorum.
So what?
Saike
İçimden bir his kesinlikle puan kaybedeceğiz diyor,hadi hayırlısı.Sabri,Elano kesin yok.Baros'un oynaması beklenmiyor.Gol atma zorluğu yaşayacağımız kesin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
sivas ağlatabilir, ağlatsın da...
bu kadar vurdumduymaz bir yönetim olabilir mi ya...
ayrıca rijkaard da otoritesi sağlam bir hoca olsaydı şimdiye resti çekmişti ve en azından şimdiden daha iyi bir durumda olurduk...
bu sezondan ben hiçbirşey beklemiyorum artık... rijkaard da devrim de total futbol da yalan oldu... hepsi yalan oldu... bizi fatih terim, kalli, yılmaz vural gibi hocalar paklar... biz daha rijkaard ların del bosque lerin seviyesinde değiliz henüz...
Sabri yoksa puan alabilme ihtimalimiz var bence.
Emre ÇoLak ilk 11 çıkmaLı bence bu kadroda...Yenemicez Bence sivas bu sene zorlu deplasmanlardan heLe de ligin ilk haftası :S
Aykut - Serkan - Servet - Neill - Hakan - Cana - Ayhan - Emre - Serdar - Arda - Batdal.. Böyle bir 11 bekliyorum açıkçası..