1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Ziraat Türkiye Kupası-Veritabanı Ayarları [HELP]

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Ziraat Türkiye Kupası-Veritabanı Ayarları [HELP]

Arkadaşlar Çok Güzel Bir Veritabanı Çalışmaları Yapıyorum.Ancak Birileri Opps Dedi.

T.Kupasında Tarih Sorunu Çıkıyor. Yani Add RULES'ten Sıfırdan Yaptım.Ancak Ziraat T.K Sadece Elemeli Gruplar Yok Bu Sistemin Ayarlarını Resimli/Resimsiz Anlatır veya Gösterir misiniz? Lütfen? Genel Bölümde Groups Bölümü Açıyorum Orada Girilmesin Gereken Tarihleri Tutturamıyorum 58 Match vs. vs. birşeyler diyor yani ya uzun ya kısa diyor türkçesi

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

0 dan yapma. çok yanlış olabilir ki olmuş şahsen ben de editörle uğraştım 2 takım yarattım benimde sorunum türkiye liginin 18 takımlı olması gerektiği çıktı bende 2 takımı alt lige göndererek (ankara sporu hiçbir lige koymadım,d.bakırı 2.lige attım 2.ligdeki kocaelini üzülsemde çıkarmak zorunda kaldım) o sorunu hallettim bide türkiye liginin yabancılığa geçişini 5 yıl yaptım(10 du) o kadar fazla uğraşma.bozarsın.en iyisi olduğu gibi bırakmak.elemeli olsun zaten daha iyi söylediğim gibi fazla da uğraşma ne kadar uğraşınca o kadar bozulduğunu kendim yaptığımdan biliyorum hadi iyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri