Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 29.82%
  • Berabere

11 19.30%
  • Bursaspor

29 50.88%
Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 373 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]

Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçı sonrası kaldırılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor formsuz Galatasaray'dan en kötü 1 puan alır görüşündeyim , Gs Avrupa Ligi maçine konsantre olablir..

Galatasaray'ın Karpaty maçını kazanmasının yaratacağı etki,bu maça da yansıyabilir,Bursaspor karşısına oldukça güçlü çıkabilirlerdi.Fakat üstüste alından kötü sonuçlar hem futbolcuları hem de teknik heyeti oldukça demoralize etmiş durumda.

Bursaspor kazanmak istiyorsa bundan daha kötü bir Galatasaray bulamaz.En kötü ihtimalde bile bu maçtan 1 puan alacaklardır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu maç 0/2 yani BursaSpor kaybetmez. Nedenine gelecek olursak TrabzonSpor şokunu güzel atlattılar fakat GalataSaray'da sorunlar bitmek bilmiyor. Kewell'i durdursalar maçı rahat kazanırlar. Stoperlerinde Baros'u güzel marke edebilmeleri gerekir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nedense bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Futbolcular artık birşeyin farkına varmalılar zorlansak da kazanırız.Aksi takdirde rıjkaard valizini toplar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu hafta güzel maçlar var. Galatasaray - Bursa maçını bence rahat kazanacaktır herkes de hayret edecek gibime geliyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

ASY'ne ilk defa şampiyon ünvanıyla ve favori olarak çıkıyoruz. Sağbekte Ali Turan oynarsa Ozan İpek hayatının maçını oynar diye düşünüyorum. Ergic'in GS maçlarında bir şanssızlığı var(Bursa'daki maçta mükemmel vuruşu direkten dönmüştü bir önceki maçta altı pastan kaçırmıştı.) ancak bu maçta gol atmasını bekliyorum. Ona keza Sercan'da biraz akıllı oynarsa golle buluşacaktır. Turgay sakat oynamayacak, Insua'nın durumu cumartesi günü belli oluyor. Galatasaray oynadığı Avrupa karşılaşması nedeniyle yorgun olarak maça çıkacaktır. Umarım kazanan taraf biz oluruz. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer sağ bekte ali turan,sol bekte hakan balta ile çıkarsak ve orta üçlünün biri ayhan olursa bursa en az 3 gol atar Galatasaray'ın kazanma ihtimali çok düşük...Ama sihirli bir değnek dokunursa bilemem
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim için çok anlamlı bir maç olacak. Samiyendeki son maçıma gidiyorum. Sesim kısılana kadar bağırıcam. Samiyende olmanın zevkini yaşayacağım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Benim için çok anlamlı bir maç olacak. Samiyendeki son maçıma gidiyorum. Sesim kısılana kadar bağırıcam. Samiyende olmanın zevkini yaşayacağım
    Biz daha Ali Sami Yen'e gidemedik, muhtemelen gidemeyeceğiz de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazanmamızın gerekli olduğu fakat kazanamayacağımız maç. Bursaspor, Baros ve Kewell gününde olmazsa 1-0 veya 2-0 alır. Duruma göre bu skor 3-0 hatta 4-0 bile olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık bir şeyler ciddileştiğinin farkına varıyordur herhalde teknik kadro.Bu maçta Baros ilk 11 başlasın,Sabri sahada olsun ve de hafta içindeki maçtan biraz ders çıkartılmış olsun,kazanabiliriz.Bu hafta kazanırız diye düşünüyorum.Ne kadar kötü olursak olalım,son 2 sezondur ASY'de ligde FB hariç maç kaybetmiyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

GS orta sahada ofansif hiç katkı vermeyen 3 oyuncu oynatmamalı Arda'yı monte etmeli 2 dmc 1 amc/mc gibi oynamalı bence.diğer türlü oynadıklarında bölgeler arası çok kopukluk yaşayıp zorluk çekiyolar.Böyle oynayıp birde Baros dönerse iddialı konuma gelebilirler.Buna rağmen benim tahminim Bursa'nın güzel kapanıp hızlı oyuncularıyla hücuma çıkarak en kötü beraberlik alacağı yönünde
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    34

İddaa tabiriyle tam iy 2 den ms 2 lik maç. Bu oyun anlayışımızla Bursa'dan puan alabilceğimizi sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çoğu kişinin ters köşe olacağı bir maç olacak, kötü oynasak bile tribün bu maçı aldırır. Skor tahmini, 3-1.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çoğu kişinin ters köşe olacağı bir maç olacak, kötü oynasak bile tribün bu maçı aldırır. Skor tahmini, 3-1.
    hazır aldırmışken son 4-5 avrupa maçını ve geçen seneki bursa maçını da aldırsaydı keşke .. benim tahminim 0-2 .. 0 olursa iyidir .

Kötü performansimiz sacma sapan hatalarimiz devam ederse muhtemelen kaybederiz.Zaten sakatlar da baslamis yine ama umarim galip gelir devamini da getiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü performansımıza ve ruhsuz oyunculara rağmen içimden bir his alıcağımızı söylüyor.Alamazsak ise büyük protestolar yaşanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray gollü bir galibiyet alacak gibi.Oyuncular bu maçla çıkış arayacaklar bence.
    Last edited by MeMo : 21.Ağustos.2010 at 11:44

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baroş'un karşısında iki ağır stoper ve bir ağır ön libero oynayacak. Bursa kazansa bile gol yemeden bitiremez maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.2-0 3-1 gibi biter maç tahminimce.Galibiyetin tüm Galatasaray camiası ve taraftarı açısından büyük moral olacağını oyuncular ve Rijkaard biliyordur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Alamazsan fena....Bizim Türkler biraz kewell ve baros u banttan izlerlerse bu maçı kazanırız. Yok aynı kafada devamsa 2-0 bursa alır
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben Bursaspor'un kazanıp Galatasaray'da bazı şeylerin değişeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Son performanslara bakarsak Bursa çok rahat alır maçı..Bizim kazanmamız için baya gol kaçırması gerekecek bursanın..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

BursaSpor Trabzonspor karsininda oynadigi gibi oynarsa Galatasaray cok raha bir galibiyet alir ama gecen sezonki gibi oynarsa Bursaspor orta bol gollu bir karsilasma cikar ama ben her halukarda Galatasaray'in evinde yenilicegini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Katılıyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    BursaSpor kazanacak ama pek birşeyler değişmeyecek. Değişen tek şey yönetimin istifa etmesi veya teknik direktörün gönderilmesi olur. Oyuncu geliş gidiş anlamında birşey olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bence Bursaspor da henüz hazır değil. Ya G.Saray'ın farklı kazanacağını ya da gol düellosu şeklinde geçeceğini düşünüyorum. Nunez ve Aykut'un formuna bağlı...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Galatasaray çok kötü durumda... Bursaspor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum. Skor Tahminim 1-0 Bursaspor lehine.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'ın bu maçı kazanması için en az 2 veya 3 gol atması gerekecek. Çünkü BursaSpor'un en az 1 gol bulacağı aşikar.Kötü kaleci, kötü defans, kötü orta saha ve kötü defans - orta saha anlaşması var. Bu olumsuzlukların hemen düzelmesi imkansız. Bursa'nın yetenekli ayaklarına tehlikeli bölgelerde topla buluşturursa maçta ciddi bir fark bile oluşabilir. Galatasaray'a ise hücum anlamında Kewell ve Baros'a büyük yük biniyor. Çünkü yeni transfer Pino sakat ve yerinde muhtemelen Serdar Özkan oynayacak ve her zamanki vasat futbolunu sergileyecektir. Arda sezona çok güzel bir giriş yapsada bu aralar biraz düşmüş gibi. Kendisini toparlaması şart. Yoksa Galatasaray'ı çok zor günler bekliyor. Ama bu zorlu maçtan Galatasaray bir galibiyetle çıkarsa Galatasaray'a ilaç gibi gelir bu üç puan ama çok düşük bir ihtimal. Maçı Galatasaray'ın kendi sahasında oynamasıda bir handikap olarak sayılabilir. Nedeni ise uzun zamandan beri gelen kötü sonuçların takım üzerindeki yaşattığı baskı aşikar. Birde maça kötü başlayıp tepkilerde yükselirse Galatasaraylı futbolcular için bir kabusun başlangıcı olabilir.

Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri