Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

1 16.67%
  • Berabere

2 33.33%
  • Eskişehirspor

3 50.00%
1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Konyaspor - Eskişehirspor [2.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Konyaspor - Eskişehirspor [2.Hafta]

Konyaspor'un toparlanmak için birkaç haftaya daha ihtiyacı var.Eskişehirspor'u ilk hafta seyredemedim ama bu maçı kazanacaklardır bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Eskişehir

ilk hafta gol pozisyonlarında biraz sıkıntılıydık ama Esesim geçen seneye göre kademe atlamış gözüküyor..
    bu maçı alacağımıza inanıyorum..
    İzleyecekler varsa PELEye dikkat etmelerini öneriyorum

Pele çok iyi oyuncu

ve Pele attı sonunda. Uzaktan denemişti ilk yarıda baya.
    Güzel bir gol oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Konya siftah yaptı

Ligin yeni ekiplerinden Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Eskişehirspor'u konuk etti. Sıcak bir havada oynanan maçı Konyaspor 2-1 kazandı ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmaya Konyaspor adeta 1-0 önde başladı. Henüz 2. dakikada Eskişehispor defansının yaptığı hata sonucunda Safet Nadarevic topu kendi ağlarına gönderdi ve Konyaspor müsabakada 1-0 öne geçti. Golden sonra ise oyun Eskişehispor'un kontrolünde gitti ancak ilk yarı boyunca Rıza Çalımbay'ın öğrencileri aradıkları beraberlik golünü bulamadı.

İkinci yarıda da daha etkili olan taraf Eskişehirspor'du. Deplasman temsilcisi 52. dakikada maçın da en etkili futbolcusu olan Pele'nin uzaktan attığı golle skora eşitliği getirdi.

Beraberlik golünün ardında ise oyundaki roller bir anda değişti. Konyaspor daha fazla rakip kaleye yüklenmeye başlarken, 77. dakikada sahneye çıkan Adnan'ın golü Konyaspor'a 2-1'lik üstünlüğüm getirdi ve maç bu skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından Konyaspor puanını 3'e çıkarırken, Eskişehirspor 1 puanda kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Es-Konya-Es kardeşliğimi doğuyo acaba (: 20. dakikada Konya girdi küfüre Eskişehir devam ettirdi. Konya adını duyurmak için uğraşıyo hala daha.

Konyaspor bu savunma futbolu ile az gol yer içeride kolay kolay kaybetmez, deplasmanda da duran toplardan bir gol bulursa istediklerini alırlar. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Konyaspor'un kazanmasına şaşırdım açıkçası. Ben Es-Es'in en az 1 puan alacağını düşünüyordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu maçta beraberlik bekliyordum fakat KonyaSpor'un kazanması şaşırtıcı. Beraberlik düşünme sebebim ise EskişehirSpor KonyaSpor'dan güçlü bir takım fakat KonyaSpor'un kendi evinde oynama avantajı ve kapalı oyunu ile bir puanı çıkarır diye düşünmüştüm fakat galibiyet çıkarması şaşırtıcı geldi. Maçı izlemedim ama maç hakkında tahmini düşüncem; KonyaSpor kapalı bir futbol ile maça başladı. EskişehirSpor ise daha atak görüntüsündeydi fakat KonyaSpor yakaladıklarını gole çevirdi EskişehirSpor ise biraz şanssız bir maç geçirmiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Futbolun adaleti yok. Konyaspor 93 pas yapmış 90 dakikada biz 283 pas yapmışız. Konyaspor'un 2si kaleyi bulan 4 şutu var bizim 11i kaleyi bulan 19 şutumuz var. Ama defansif hatalardan dolayı 2 gol yedik ve yenildik. Yapacak bişey yok. Pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz. Ama ne kadar başarılı oluruz orası muamma.

@İsot

Konya'da bizi hiç sevmezler. Malum onları 2008-2009 sezonunda süper ligden etmiştik. Bir kardeşlik söz konusu değil.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Öyledir Mustafa pek bilmiyorum sizin olayları ama adamlar düştüğü anda bile açılış sayfalarına Ankaragücü koymuşlardı (: Herhalde 1 taraf girince besteye diğer tarafta eşlik etti..

Klasik Ziya Doğan takımı işte. 90 dakika sert oynar rakibi yıldırır, ortasahadaki adamlarla iş yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Eskişehirden galibiyet bekliyordum şanssız şekilde yenilmişler düzelecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Öyledir Mustafa pek bilmiyorum sizin olayları ama adamlar düştüğü anda bile açılış sayfalarına Ankaragücü koymuşlardı (: Herhalde 1 taraf girince besteye diğer tarafta eşlik etti..

Klasik Ziya Doğan takımı işte. 90 dakika sert oynar rakibi yıldırır, ortasahadaki adamlarla iş yapar.

Boşver be İsot. Fani işler bunlar. Ziya Doğan'ın bu sisteminin literatürlere geçmesi gerek. Ziya Dogan's Mentality olarak.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen yaa. Bugün tekrar izledimde adamların pozisyonu yok ama 2 golu var Hele o Adnan'ın attığı golde yok artık dedim ya. İvesa'nın hatalı olduğunu söylediler ama katılmıyorum. Top çok yüksekten girdi kaleye.

Mesaj Yetkileri