neden bir oyuncuya 6 veya 7 yıllık sözleşme imzalata mıyoruz??
örnek: Fc Bayern ben de owen hargreaves e 6 yıllık sözleşme imzalattı ama ben en fazla 5 yıllık imzalatabiliyorum
çözümünü bilen yazabilir mi??
ACİİL
neden bir oyuncuya 6 veya 7 yıllık sözleşme imzalata mıyoruz??
örnek: Fc Bayern ben de owen hargreaves e 6 yıllık sözleşme imzalattı ama ben en fazla 5 yıllık imzalatabiliyorum
çözümünü bilen yazabilir mi??
ACİİL
bana göre oyuncunun yaşı ve takımın kalitesine göre değişiyor
Yaşından falan değişmez bence.Çünkü ben çok genç futbolculara bile teklif yaparken 5 yıl oluyor bence.Bence buda büyük bir eksik(Eğer çözümü yoksa)
bu durum yasalara bağlı Türkiye'de gerçektede en fazla 5 yıllık sözleşme yapabiliyorsun ama diğer ülkelerde farklı mesala ispanyada 10 yıllık sözleşme bile imzalayabilirsin
batuhanın dedıgı olabılır![]()
hiç 10 yıllık sözleşme görmedim![]()
ben zaten real madridim ama olmuyor yinede yorumun için teşekkürlerOriginally Posted by batuhan1907
![]()
ben hangi ligde oynadiiiysam en fazla 5 yillik imzalattimOriginally Posted by batuhan1907
bende en fazla 5 yıllık imzalatabildim ama bu konuda bir kural vardırki o yüzden öyle yapmışlardır
Hayır öyle bir şey yok 5 yıldan fazlada hiç bir yerde sen tekllif yapamıyorsun buu aslında büyük eksiklik ne kadar basit görünsede...Originally Posted by batuhan1907
ama ne yazıkkı fmde bir oyuncu deportivoyla 6 yıllık sözleşme imzaladı alttaki yazılarda geçiyordu ayrıca ben şuanki yasaları söylüyorum oyun için fazla bilgim yok ama oyundada aynıdır
Sadece sen oyunda yapamıyorsun yoksa diğer takımlar yapıyor..Ayrıca gerçekte ne olursa olsun olmuyor...Originally Posted by batuhan1907
ben daha önce denemedim sadece altta geçen haberlerde gördüm sizede söyledim abartmaya gerek yok
arkadaşlar 5 yıllık sözleşme bir kural 5 yıldan fazla sözleşme öneremiyorsunuz
gerçektede böyle
benim oyunda liverpool dudek'e 7 yıllık imzalattı bende sastım kaldım ama ne gerek var en fazla 3 yıl yeter![]()