Ankaragücü'nün de Kayseri'nin de çok iyi kadroları var maçın beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.
Zor maç ankarügücündede kaliteli kadro var 2de 2 yaptık ligde bu maçıda alırsak diğer haftaki fener maçına iyi bir motivasyonla çıkarız.Liderlikten düşmeyiz umarım![]()
İki takımında kadroları kaliteli, karşılaşmada kaliteli olacaktır. Gollü beraberlik bekliyorum bu karşılaşmada.
Stefan Senecky,
Aydın Toscalı,
Muhammet Hanifi,
Theo Weeks,
Kağan Söylemezgiller,
Umut Sözen,
Stanislav Sestak,
Robert Vittek,
Turgut Doğan Şahin
Benim hatırladığım bu maçta oynayamayacak olan oyuncular. Özgür Çek sakatlanmıştı ama iyileşmiş sanırım oynayabilecek Özgür. Geçen maç 17 kişilik kadro çıkmıştı bu maçtada böyle olacak büyük ihtimalle. Mehmet Çakır dönecek takıma, ilk 2 hafta yoktu Mehmet.
Kayserinin kadrosu daha ağır basıyor , 2de 2 yapmalarının özgüveni ile Kayseri rahat bir galbiyet alır.
Ankaragücünde çok eksik varmış.Kayseri bencede kazanır.
Ankaragücü'ne oy attım ve Ankaragücü kazanacak gibime geliyo![]()
Zalayeta ikinci yarı oyuna girebilir
Zaleyeta hazırlanabilir mi haftasonuna kadar ki ? Kayseriye tam ilaç olacak adam gerçekten. Eğer oynayacak duruma gelirse fark olur çok rahat zorlanmadan Kayseri lehine.
Zaten antremanlı gelmiş en azından 2. yarı girer gibi
Kayserispor muazzam futbol oynuyor. Şota takımı toparladı. Banko 2.
Bana berabere biter gibi geldi.Ama futbol bu top yuvarlaktır.![]()
Az önce ilk yarı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Serdar Kesimal golü attı.
Topla oynayan ve maça hakim olan taraf Kayserispordu. Cangele karşı karşıya kaleciyi geçmeye çalıştı ancak Özden'e takıldı. İlk yarı bitmeden oyuna giren Meye'nin bir şutu az farkla dışarı çıktı. Defansta bazı hatalı hareketler yaptı Ankaragücü.
Maç seyircisiz oynanıyor. Birisi sürekli "çık çııık" diye bağırıyor ama kim olduğunu tespit edemedim![]()
İlk yarısına baktım oyuna hakim bizdik cangelenin kaçırıdğı pozisyon deli etti beni niye macera arasın hala at işte golü neyse ikinci yarıda iyi oynadığımızı söylüyorlar zalayeta ve solbirde solbek olursa bu takım çok can yakar
Maç beklediğim gibi berabere bitti.Kayserispor oyuna daha hakim olan taraftı.Şota takımı toparlamış gibi gözüküyor ama biraz daha zamana ihtiyacı var Kayserispor'un.2-3 hafta sonra daha iyi olacaklardır.
Ankaragücü eksiklerine rağmen güzel skor almış .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !