Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
Bu takımdan hiçbir şey beklemiyorum.Dünkü maçtaki gibi oynarsak Eskişehir ezer bizi.
Galatasaray'lı olarak berabere biter diyorum bu maçta puansız olamaz
galatasaray'da işler zor düzelecek gibi yani hocada değişik şeyler denemiyo tamam transferler gecikti ama ne biliyim Ali Turandan başkasını oynat misal bi maç olsun sağ bekte.O yüzden etkili hücum silahları olan eskisehir kazanır diyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Eskişehir 2 haftada 1 puanda kaldı ama izlediğim kadarı ile daha fazla puanı hakettiler, en azından evinde G.Birliği maçında 3 puanı haketti Es-Es.
İddaa da Eskşehir 2,90 veriyor bence bu fırsat kaçmaz kuponlarda yer almalı. Eskişehir kazanır diyorum.
Açık konuşayım UEFA'dan sonra moraller çok bozuldu.
Ancak nedense ben bu maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.
Hakan Balta oynamazsa kazanırız diyorum.
Yorum yapılması çok zor bir maç.2 tarafta iyi sonuçlar almıyor.Beraberliğe yakın bir maç olarak görüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
GS bu maçı alacak, yani en azından bir puan alacak.. Rijkaard ve bazı futbolcular artık topun ağzına geldi.. bu maçı kaybederlerse artık yaraya neşter vurulmasının şart olacağını onlar da biliyorlar.. gerçi bu maçı almak da yaraları iyileştirmez ama
Galatasaray gerçekten çok kötü durumda... Es-Es'in kazanması ihtimali bu maçta ki en yüksek ihtimal bence.
Gol atamadan kaybederiz.2 veya 3 gol yeriz büyük ihtimalle.
İnşallah kaybederiz. Kazanırsak aynı yönetimle devam ederiz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fark yemessek iyidir..
Eskişehir 2-0 veya 3-0 alır.
Eskişehir zorlanmadan kazanır..
Handikap 1
İddaa programına bakmadım vallahi Eskişehir'in oranının daha düşük olduğunu düşündüğüm için öyle dedimEvet farklı kazanır bence Es-Es
![]()
2.90 gibi bir oranı varsa kesinlikle avans Eskişehirspor'a verilmiştir.Zaten Galatasaray ne kadar da kötü olsa da Galatasaray'a handikap verilirse olay olur.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bence hiç de olmaz hatta sevinirim cebimize para girer azıcık![]()
Es Esin taraftar desteğiyle alacağını düşünüyorm gs daha toparlayamaz zaman lazım
Her türlü Es-Es alır bu maçı.Hem en iyi zamanımızda yenebildik mi ki bu takımı şimdi yenelim![]()
Galatasaray Mutlaka Alacaktır Yoksa Durumlar Dahada Vahim Olur Bişeyler Olkur Bu Maçı Çok Rahat Kazanacak. Zaten Es Es Dengesizleri Oynayan Bir Takım Galatasaray'a Güvenilmez Diyorsanız Es Es Onun 2 Katı Güvenilmez. 2-3 Farklı Alır Cimbom![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kazanacağımızı düşünüyorum. Hakem tarafından bir sıkıntı yaşamaz isek kazanırız...
I'm back...
Gs 4-1 alır..
son günlerde ne diyosam tutuyo..
Sentugo.
Kewell Elano oynayacak durumda mı ?
Özellikle Kewell'ın olması herşeyi değiştirebilir.
Kunduracıoğlu, Kewell’ın tedavisiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Harry Kewell’ın kasığında bir zorlanma oldu. Bu tip zorlanmalarda tekrar kuvvetlendirmeden aynı şekilde sahaya döndürürsek tekrar aynı yer zorlanacaktır. Şu an hem tedavisini yapıp, hem kuvvetlendirme aşamasındayız. Çok kötü bir sakatlanma değil. Ancak ufak, tedavi edilmeyen yaralanmalarda erken sahaya çıkıldığı zaman daha uzun süreli bir sakatlığa neden olabilir. Tahminim milli takım arasından sonra bizimle olacaktır” şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın işi gerçekten zor o zaman.Eskişehir taraftarında iteklemesiyle galip gelecektir.
Zaten en iyi dönemde bile Eskişehirde 2 senedir kzanmıyorz özelikle deplasmanda bu kadar beceriksz ve 2 pas yapamyan Galatasaray karsısında Eskişehir rahat kazanacaktır.
Yinede 3 puan bizim olur İnşAllah.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray dirençli takımlara karşı pek varlık gösteremiyor, Eskişehir'de kendi sahasında, taraftarıda ateşleyecek. Galatasaray'a sıkıntılı anlar yaşatırlar. Kazanma ihtimalleri oldukça yüksek.
Daha önce bu ankette hiçbir takımın Galatasaray'dan 4 kat daha fazla oy aldığını görmemiştim.
Sonumuz hayrolsun.