Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
Trabzonspor Liverpool'a elendi ama kötü bir oyun oynamıyorlar... Ben Trabzonspor'un kazanacağı görüşündeyim.
teofilo takıma uyumu mükemmele yakın derecede sağlayacak bu gidişle, yattara ise şenol hoca tarafından ustaca kazanılmış bir yıldız. trabzonspor'un bariz orta saha üstünlüğü bulunuyor ligde şu durumda, selçuk gibi pas yüzdesi yüksek kaliteli bir oyuncuya da sahipler. bunların hepsi büyük avantajlar.
antalyaspor mağlup olur.
Trabzonspor'un Liverpool maçından hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorgun döneceğini düşünüyorum. Antalyaspor'un galibiyeti daha ağır basıyor bana göre.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Erken bir gol bulursak bu maçta farkı yakalayabiliriz bulamazsakta her halükarda kazanacağımızı düşünüyorum. Teofilo golünü atacaktır.
Trabzon ne kadar yorgunda olsa bu maca cikarken karsilarindaki rakip cok gucsuz gecen seneye gore , Trabzon'un cok kolay olmasada 2-0 alicagini dusunuyorum
Teo mac kadrosunda yokSakatlik yuzundenmis ama sakatlik hakindada resmi bi aciklama yok
Sanirsam Senol hoca Buraki en ucta oynatir. Alanzinho Yattara onu destekler sagli solu, orta alan 3 lusu yine ayni SELCUK COLMAN CEYHUN.
Jaja yi izlemek istiyoruz artik biraz, ikinci yari Umut Buluta oyuna dahil olabilir
Maci aliriz InsAllah, zor mac olcak gibime geliyor
Bana sorarsaniz Burak'in bu takimda yeri yok , umarim ve tahmin ediyorumki JAJA bugun ilk 11 de baslar , eger bir sorun yoksa aralarinda Snol hoca Umut ile baslar bugun maca , altta belirttigim sekilde oynarsa Trabzon cok rahat bir galibiyet alir bu aksam
...................... Umut
JAJA............. Alanzinho............Yattara
.......... Ceyhun .......Colman
Antalyaspor geçen seneye göre daha güçlü bence. Geçen sezon ki kadrodan en önemli kayıp Jedinak. Ondan başkasının eksikliği hissedilmez bence. Yerleri dolduruldu yeni transferlerle. Sadece henüz çarklar yerine tam oturmadı. Oynadığı 2 maçtan daha iyi bir oyun sergileyeceklerdir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Trabzonspor Liverpool maçının etkisiyle fiziksel olarak bir yorgunluk yaşayacaktır maç içinde,Antalyaspor'un puan alabilmek için Trabzonspor'a bu yönde üstünlüğünü kabul ettirmesi gerekiyor.
Burak'ın ilk 11'i bırakalım, Trabzonspor'da işi yok bir kere. Bank Asya'da oynarsa oynar ancak. Orda yedirebilir fakelerini, kendini yere atmalarını
Jaja'yı izlemek istiyoruz artık, Umut'la başlayıp ikinci yarıda Jaja'yı oynatmasını bekliyorum Şenol Güneş'in.
Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Yattara,
Selçuk, Colman, Alanzinho, Umut, Jaja
kadro bu. başarılar trabzonum
Guzelim Turk futbolu kaldigi yerden devam ediyor macin 35. dakkalarinda elektrikler gitti stadda hala gelmedi , boyle rezillik anca bizim ligimize reva
Oldukça güzel bir stad Mardan stadı.Fakat elektriklerin kesilmesi bir rezilliktir bence de.Türkiye Ligi'ne yakışmayan görüntüler.
Sizi bilmem ama ben bayağı eğlendim bu karşılaşmayı izlerken, izlemeye çalışırken diyelimAma karşılaşma daha başlamadan aksaklıklar başladı, ağlarda sorun oldu, ışıklar azaldı falan, neyseki düzeldi sorun. Tekrar başladı karşılaşma
bence devre arası yapmadan devam etsinler ikinci yarıyaaltı üstü 6 dakika oynayacaklar
![]()
ilk yarı bitti 75 dakikada![]()
Vallahi iyi sen dayanmissin ben kapadim izlemiyorum bile artik![]()
benimde kaçırdığım anlar oldu, fm oynuyorum bir tarafta![]()
Daha ilk yarımı bitti ya bende maç bitti sandmelektrikler gidince kapadm
devam ediyor, dakika 75 (yine) ve su molası verildi. Antalyaspor yükleniyor, gol bulabilirler ama savunmada da açık veriyorlar. Son 15 dakika ilginç olacak.
peh keyfim kaçtı şimdi, crash dumps...
Ya akşamdan beri ekranın üsütnde yazıyor bu maç bitmedimi hala ?
40 dakka elektrikler gitti![]()
bitti mi maç bitmediyse kaç kaç bittiysede kaç kaç![]()
0-0 bitti, şampiyon Bursa'm kaldığı yerden devam ediyor liderliğe
Antalyaspor toparlanmış, çok iyi oynadılar bu akşam. Trabzonspor'un gollük net pozisyonu yok gibi birşey.
Bitti bitti sonunda TV'nin köşesindeki alan açıldı şükür3 Devre oynandı sayılır maç süre olarak yahu
![]()