1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Toprak has rejects call up sorunu

Default Toprak has rejects call up sorunu

türkiye milli takımında yabancı ülkelerde yetişen türk vatandaşı bazı futbolcuları milli takıma çağırdığımda ömer toprak has rejected yoru callup to the turkey squad ( ömer toprak türkiye milli takımına katılmadan önce milli takımda denenmek istiyor demek sanırım) şeklinde hata alıyorum bir türlü sorunu çözemedim yardım lütfen ,,,

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

hayır . o öncelikli tercihi başka milli takım olduğu için seni reddettiği anlamına geliyor . bi çok afrikalı oyuncuyu çağırdığında fransa'ya gidebilmek için seni reddektikleri gibi .

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Tamamen oyuncunun tercihiyle alakalı birşey. Bazı oyuncular Türkiye milli takımını tercih ediyor, bazıları Almanyayı. Ama zamanla değişebiliyor bu tercihleri. Biraz zaman geçtikten sonra denersen kabul eder diye düşünüyorum. Tabi Almanya çağırmazsa.

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Tamamen oyuncunun tercihiyle alakalı birşey. Bazı oyuncular Türkiye milli takımını tercih ediyor, bazıları Almanyayı. Ama zamanla değişebiliyor bu tercihleri. Biraz zaman geçtikten sonra denersen kabul eder diye düşünüyorum. Tabi Almanya çağırmazsa.
    ömer toprak 25 yaşına geldi 2014 yılındayım ama hala milli takımı kabul etmiyor Almanyada davet etmiyor garibim milli olmadan emekli mi olacak

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Benim oynadığım her oyunda Türk milli takımındaydı Ömer ama gidip ben hiç davet etmedim tabi milli takım yönetmediğim için
    İş Fatih Terim de bitiyor demekki

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Benim oynadığım her oyunda Türk milli takımındaydı Ömer ama gidip ben hiç davet etmedim tabi milli takım yönetmediğim için
    İş Fatih Terim de bitiyor demekki
    fatih terimle alakalı olabilir belki milli takımı kabul etmeiği için hakkında milli yorumda yapamıyoruz ki kandıralım

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ben ne zaman takımıma transfer etsem Fatih Terim hemen çağırıyordu milli takıma. Oyunun ilk başlarında Türkiyeden gelen daveti kabul ediyor, ama teklif gelmezse fikrini değiştiriyor demekki.

ya peki bu futbolcuları milli yapmak için başka bir yol yok mu fikrini değiştirmesini beklemek dışında

ilk sezon Türkiye'ye getirirseniz bizi seçiyor galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Sadece çift uyruklu oyuncularda çıkmıyor bu sorun. Önemli bir zamanda önemli bir as oyuncusunu çıkarırsanız da gelmeyi reddediyor. Mesela Ben fm2008'de Gökhan Zan'ı çıkarıp geri almak istediğimde gelmeyi reddetmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yada bir bakarsınız Barcelona gibi büyük bir kulüpte genç bir oyuncu görüp almak istersiniz, ama o da sizi hunharca reddeder, bilemeyiz tabii.

Büyük kulüplerdeki oyuncular da reddedebiliyor daha önce milli takımda oynamamışlarsa.

Editör kullan ilk uyruklarını türkiye yapıp hallet.. Ama seni istemiyeni sen de isteme en iyi o..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ömer toprak türkiye milli takımından teklif almıyor. 2011'e geldi oyun. almanya 21 yaş altı kadrosuna hep çağrıldı. şimdi de almanya milli takımına çağrılmayı bekliyor yazıyor genel mutlulukta.

fatih terim her türlü fatih terim yani. bir kere izlemeye gelmedi ömer toprak'ı. löw hep geliyor valla. bilmiyorum günahını almayayım terim'in. belki kabul etmiyordur ömer

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ömer toprak türkiye milli takımından teklif almıyor. 2011'e geldi oyun. almanya 21 yaş altı kadrosuna hep çağrıldı. şimdi de almanya milli takımına çağrılmayı bekliyor yazıyor genel mutlulukta.

fatih terim her türlü fatih terim yani. bir kere izlemeye gelmedi ömer toprak'ı. löw hep geliyor valla. bilmiyorum günahını almayayım terim'in. belki kabul etmiyordur ömer
    Türkiye'ye transfer olsa hemen alınır milli takıma. Ben aldım şimdi milli takımın vazgeçilmezi.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Türkiye'ye transfer olsa hemen alınır milli takıma. Ben aldım şimdi milli takımın vazgeçilmezi.

5 sezondur da türkiyede kendi takımımda oynatıyorum 19 yaşında getirdim ülkeye ama yıl 2014 yaş 24 oldu hala boşta ne alamanlar çağırıyo ne bana geliyor kaldı arada onun gibi birçok gençte var hala arada kalan misal deniz naki,gökhan töre,

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Gelmek istememesi popülariteye bağlı.Türkiye Milli takımı Uluslararası bir Turnuvada Final yada Yarı final oynasa yada Dünya Sıralamasında ilk 7 girsin çağırın gelir

Bende Milli takımın başına geçtiğimde çağırmıştım gelmediydi ama o zaman 60-70 arasındaydı.Sonra Final oynayıp ilk 10'a girince çağırdık geldi.Deniz Naki'de aynı şekilde oldu.

bende fm 2008deydi sanırım arda milli takıma çağırı isteğimi reddetmişti sanırım onunla sorun yaşamıştık ondan olmuştu sonra özür dilemişti ve ben çağırmışrım sonraki maça gelmişti kampa bayaa haber olmuştu medyada...

Mesaj Yetkileri