1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Süper Lig Naklen Gelir Dağılımı

Default Süper Lig Naklen Gelir Dağılımı

Ocak 2010'da yeni ihale yapıldı biliyorsunuz. FM oyunlarına eklenen havuz gelirleri de birebir doğru sanırım.

Sormak istediğim (özellikle FM için bilgi sağlayanlara), önümüzdeki 4 yıl boyunca Süper Lig takımlarına dağıtılacak gelirler yıllık toplam ne kadar olacak? Bu paranın dağıtım kriterleri ne şekilde olacak?

Hesaplarıma göre Süper Lig ve 1. Lig takımlarına dağıtılacak toplam miktarlar aşağı yukarı şöyle olacak;

2010-11: 374 milyon $
    2011-12: 408 milyon $
    2012-13: 451 milyon $
    2013-14: 494 milyon $
    2014-15: 544 milyon $

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=8876

2010-14 diyor burada ama ayrıntılarda "BEŞİNCİ YIL ARTIŞLI..." ifadesi falan var, anlamadım.

Sorumu tekrarlıyorum. Bu süre zarfında bu gelirlerin Süper Lig takımları için dağıtım miktarı ve dağıtım şekli ne olacak?

Burada cevap alamazsam FM kısmına açacağım artık başlığı, çünkü FM Türkiye ekibi, bunları oyuna birebir doğru olarak aktardığı için kaynağından, kesin ve net bilgileri vardır.

Belki ben bulamadım, belki vardır ama TFF açıklasa ya şöyle; herkese eşit x milyon, birincilik primi x milyon, ikincilik primi x milyon, galibiyet x bin, şampiyonluk payı x milyon diye ne güzel olacak...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim biLdiğim kazandığın puana göre bu pastadan pay veriLiyor. Hatta geçen seneLerde bazı gazeteLerde vardı, puan tablosunda sıralamanın yanında o haftaya kadar kazandığı geLiri de beLirtiyordu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence tam olarak ayrıntıyı bilen olmadığı için cevap gelmemiştir. Ama belli bir miktar takımlara dağıtılıyor kalan kısmı daha önce şampiyon olan, ligde sıralamaya göre vs. belli kriterlere göre dağıtılıyor. Gazetelerde toplam ücretin % .... sı direk geri kalanı ise başarı ve diğer unsurlara göre dağılacak diyordu. Tam olarak bende bilmiyorum oranları ama yardımcı olması açısından yazmak istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Para ligdeki sıralamaya göre dağıtılıyor diye biliyorum bende şampiyon olan ek gelir falanda alıyo tabi

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence tam olarak ayrıntıyı bilen olmadığı için cevap gelmemiştir. Ama belli bir miktar takımlara dağıtılıyor kalan kısmı daha önce şampiyon olan, ligde sıralamaya göre vs. belli kriterlere göre dağıtılıyor. Gazetelerde toplam ücretin % .... sı direk geri kalanı ise başarı ve diğer unsurlara göre dağılacak diyordu. Tam olarak bende bilmiyorum oranları ama yardımcı olması açısından yazmak istedim.
    Tam olarak bilenler vardır diye düşünüyorum. FM 2011 için bilgi giriyorlar sonuçta. FM 2010'da gördük, galibiyet primleri vs. her şey birebir doğru değil miydi? E onu bilen, bunu da öğrenmiştir sanırım?

Umarım FM Türkiye ekibinden olumlu ya da olumsuz bir cevap gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

özel msj at perpatua ya buraya gelip bakar bi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Merak etmeyin arkadaşlar bu bilgiler çoktan hazırlandı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Merak etmeyin arkadaşlar bu bilgiler çoktan hazırlandı
    Ben de onu öğrenmek istiyorum işte. Bu paralar nasıl dağıtılacak tam olarak falan filan öğrenmek istiyorum.

Perpetua ben gönderemiyormuşum özel mesaj ama Vieri abimize yolladım.

Çok bir şey istemiyorum ki, koskoca medyanın yazmadığı hangi yıl Süper Lig takımlarına toplam ne kadar dağıtılacak? Galibiyet kaç, beraberlik kaç, şampiyonluk primleri kaç ve nasıl dağıtılıyor gibi şeyleri soruyorum.

Abi tamam kapatın başlığı. Moderatörlere falan mesaj atıyoruz insan yerine koyup cevap veren yok. Kapatın, kitleyin başlığı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konunun yeri burası değil.

Ayrıca moderatörleri alışveriş sitelerindeki Canlı Destek Hatlarıyla karıştırmayalım.

Mesaj Yetkileri