Güç farkı olarak bu maçı kazanmamız gerekir.Ancak geçen elemelerde olmadık maçlarda olmayacak puan kaybı yaşamıştık.Umarım böyle olmaz bu maçta ve gruba galibiyetle başlarız.
So what?
Saike
3 farklı kazanacağız. Güç olarak çok üstünüz.
Türkiye kazanıcaktır, ama golü erken bulup rakibi açmak lazım, Kazakistan'ın süpriz yaptığı maçlardan biri olmıyalım..![]()
Kazakistan Alman bir teknik direktör ile çalışıyor ve sonucu ne olursa olsun oyun disiplininden kopmayan bir görüntüdeler.Yine de arada kalite farkı çok fazla.En az 2-3 farkla kazanmamız gereken bir maç.Ama rakibi ciddiye alarak oynamamız lazım.Kazanıp,galibiyetle başlayacağımızı düşünüyorum.
Kazakistan'dan çok daha güçlüyüz...Bu maçı rahat kazanmalıyız ve kazanacağız da bence.
Hangi kanal verecek maçı ? NTV Spor mu ?
Bi zahmet su macida rahat rahat alsinlar artik
En büyük zaafımız bu maçlar.Umarım kazanırız.Kazanacağımızı düşünüyorum ama çok da kolay olmayacaktır.Zemin önemli bir faktör olacaktır maçta.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
kolay mac olur farkli aliriz diye düsünüyorum
Oyuncularmız cok formsuz ama inş kazanacağız
Deplasmandaki maçlar NtvSpor'da değil biliyorum ama...
Kendi sahamızdaki imaçları NTV ve NTV Spor gösterecek.
• 20:55 MİLLİ MAÇ ÖZEL
http://www.ntvmsnbc.com/id/25005775/...val=03.09.2010
Mac saat 20.00'de degilmiydi
Maç sonu programı o.
--------------------Onur-------------------
Toraman-Servet-H.Balta-İsmail
--------------Aurelio---Emre----------------
Hamit-----------Tuncay-----------Arda
-------------------Semih-----------------
Yarin maca boyle bir 11 ile cikariz diye dusunuyorum.Sag bekte Sabri iyilesmis ise o oynar ama su anda boyle olacak bence kadro..
Kazakistan kazanir demis birisi ankette![]()
Kazanacağımız bi maç ama zemin gibi problemlerin olacağını düşünerek çok büyük fark beklemiyorum
Almanya - Belçika maçı saat 21.45'te TV8'de..
Onur Recep Kıvrak, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin,Ömer Erdoğan,Hakan Kadir Balta,Hamit Altıntop, Emre Belözoğlu, Mehmet Aurelio, Arda Turan, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci
Onbire bak. Böyle onbir mi olur? Sabri, Hakan Balta, Nihat'ın bu takımda ne işi var? Aurelio yerine formda bir Selçuk İnan daha doğru olabilirdi.
Biz Kazakları havada karada yeneriz de şu kadroyu görünce insanın maç izleyesi gelmiyor .Hakan Balta ve Nihat'ı ilk 11 oynatıp ,Necip M.Topal Volkan Şen'i çağırmıyorsan senin aklından şüphe ederim .Bu kadro kesinlikle Oğuz Çetin'indir bundanda eminim ..
Maç ne zman nerde?
Bazıları 7de Trt 1 dio bazıları 8de ntvde ? biri doğru bişi söylesin![]()
6 dakka kaldihttp://www.trt.net.tr/televizyon/say...aspx?pid=21755
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Saat 19.00 da TRT 1 ' de.
Maçı Ömer Üründül yorumluyor , maç umarım zevkli olur öteki türlü uyumamız içten değil.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !