69 üyemizin katılımıyla 2010-2011 sezonunun en iyi 10 transferini seçmiş bulunmaktayız. Katılımınız için teşekkürler.
Listeleri görmek için tıklayınız.
69 üyemizin katılımıyla 2010-2011 sezonunun en iyi 10 transferini seçmiş bulunmaktayız. Katılımınız için teşekkürler.
Listeleri görmek için tıklayınız.
Last edited by TR.CaPTaiN : 07.Eylül.2010 at 15:29 Reason: resimler daha düzenli hale getirildi
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Transferleri değerlendirmek için bence erken.Transfer sezonu henüz bitti.Ama Şu anda en faydalı görünen isim Quaresma.
Rıdvan Dilmen; "Eskişehirspor'un aldığı Pelé 3 tane Cana eder."![]()
I'm back...
Cana bi Cana gelsede izlesekGecen seneden hatirliom liste neredeyse tepetaklak olmustu bakalim bu sene ne olcak.
JaJa yerine Glowacki olsaydi keske, neyse onu sene sonu ekleriz![]()
biraz yanlı olmuş ama olsun en azından aktivite oldu
Geçen yılki yapılan listede Makukula çok daha alttaydı ama hepsinden çok daha faydalı olmuştu.Bence transferleri değerlendirmek için çok erken,sezon içinde kimlerin daha faydalı olduğunu hep birlikte göreceğiz o zaman bu liste baştan aşağı değişebilir![]()
Bir tane de sezon sonu yaparız o zaman.
So what?
Saike
Beyler bu sıralama oyuncuların performansları doğrultusunda yapılmadı. Sonuçta bu transferlerin yeni formalarıyla en fazla 3-5 maçı izlendi. Tabiri caizse bu transferlerin karizması, etkinliği doğrultusunda tamamen öngörü olarak şu transfer ilk sıradadır, şu ikinci sıradadır şeklinde yaklaşık 70 üye sıraladı.
Messi'yi transfer ettiğinizde dünyada yılın transferi olur ancak 1 gol 2 asistlik berbat bir performans sergileme ihtimali de vardır. Bu berbat performans sergileme ihtimali 10 ay öncesinden Messi'nin dünyada yılın transferi seçilmesine engel değildir, sonuçta kimse geleceği göremiyor. Dolayısıyla bu seçilenler yılın dikkat çeken, önemli transferleridir. Ancak; sezon sonunda benzeri bir uygulama yapar deriz ki; yılın en faydalı transferlerini seçin. O zaman da faydalı olma kriterine göre sıralama yaparız. Yani bu ikisini karıştırmamak lazım.
Last edited by TR.CaPTaiN : 07.Eylül.2010 at 20:37
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Cana'yı daha yukarılarda görmek isterdim, tam benim ruhuma uygun futbolcu..
Listeye baktığımızda aşağı yukarı tahmin edilecek kişiler çıkmış, 3 büyüklerden ağırlıklı olması ise normaldir. Bu demek değildir ki Anadolu takımının yaptığı transfer bizimkilerden kötü. Bunlar daha çok sansasyon yarattı ve seçim şu anda buna göre yapıldı. Sene sonunda kim ne oynamışsa ona göre bir liste daha yapılır, nasıl oynamalar olduğunu görürüz.
Bence bizim bu 10 transferi sene sonu seçmemiz daha doğru olurdu , şu anda çoğu kişi isimlere göre yorum yapıyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kimseye saygısızlık etmek istemedim , istemediğim için de bunu dememin nedenini uzunca bir şekilde açıkladım , yanlış bir uslup belki ancak bunu ne kimseyle dalga geçmeye "çalışmak" için nede başka bir amaçla yazdım.isteyen olursa tekrar açıklarım listedeki sıralamamı neden o şekilde yaptığımı tek tek , kendi takımımın oyuncusu listede 1.ci olursa mükemmel oynamayacak yada bana ödül verilmeyecek , bugune kadar izlediğim kadarıyla , geçen seneki performansları ve ileride verebilecekleri katkılara bakarak fikrimi belirttim , fanatikçe değil
Turksportal En İyi 10 Transferi Belirledi
Bence konu gayet açık.Hangi takımın yaptığı oyuncuların yararlı olacağını düşündüğümüzü, zor olmasına rağmen gerçkleşmiş transferi, fiyatını, kariyerini....Bunun gibi bir sürü detaylandırabileceğimiz kriter varken takılıp kalmışsınız daha performanslarını görmedike.Yapmayın yahu.Sezon sonu birde performanslarına göre bir değerlendirme yapılır, olur biter.Ben listemde de yer verdiğim ve ilk 10a giremeyen Gustav Svensson'dan epey birşeyler umuyorum.Bakalım zaman gösterecek herşeyi.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Eleştirirken kendi yazdıklarımızı da düşünelim. Dün Stoch ile dalga geçenler şimdi kendi oyuncuları söz konusu olduğunda nasıl dalga geçersin diyorlar.
Stoch ile alakalı mesajları da görenler gördü, hala unutmadık. O nedenle başkasının size yapmasını istemediğiniz davranışları siz de başkasına yapmayın.
Ben dün 2 taraf için de mesaj yazmıştım ama bu tek taraflı anlaşılmış sanırım. Konu kilitli.
"YÜCE ATATÜRK"
"Benim düşüncem bu listeyle aynı doğrultuda değil.Bence x'in yerine y bu listede olmalıydı ya da z'nin 1.sırada olması lazımdı." demek var,
"Böyle saçma bir liste mi olur,çok komik bir liste olmuş,fanatikçe oluşturulmuş bir liste vs." demek var.
Bu forum düzgün bir şekilde fikirlerinizi tartışmak için var.Düzgün bir şekilde.Öyle birbirinize laf sokarak,alay ederek değil.
Ayrıca bir daha kimse kimseye git buradan,mesaj yazma tarzı söylemlerde bulunmasın.Kimsenin böyle bir hakkı yok.
So what?
Saike