Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tek korkum, hakemin maçı katletmesi. Onun dışında güzel bir maç olacağını düşünüyorum. 3 ihtimalli...
Bu Bünyamin Gezer'e bir türlü kanım ısınmadı özellikle bizim maçlarda çok hata yapıyor birde oyuncularla diyalogu 0 azarlıyor sanki .Ama ne olursa olsun kazanacağız ..Insua ve Misimoviç'in oynamasını bekliyorum bu maçta .
Bünyamin Gezer'in maçlarında hep bir uğursuzluğumuz vardır ama Arda'yı bugünkü maçtan sonra maçın da Ali Sami Yen'de olmasıyla favori olduğumuzu düşünüyorum.
Berabere biter büyük ihtimal. Gaziantepspor dirençli bir takım. Galatasaray maçı alırsa Arda Turan alır götürür gerisi izler.
Misimovic ve İnsua'nın ilk 11'de sahaya çıkacağı söyleniyordu.Umarım öyle olur.3-0 kazanırız diye düşünüyorum maçı evimizde.
Arda'nın milli takımdan moralli dönüyor olması Galatasaray adına çok iyi.Bence bu hafta Galatasaray'ın patlama yapacağı hafta olacak.3-0,4-0 gibi farklı bir galibiyet alacağını düşünüyorum ben bu hafta Galatasaray'ın.
Arda sakatlanmış galiba oynayabilcek mi acaba ?
Sakatlar tam olarak iyileşmedi. Fakat savunma hattı ve ön liberolar sağlam galiba. Hücumda Arda,Pino ve Kewel sakatsa sıkıntı yaşarız. Eğer bu 3 lüden ikisi sağlamsa maçı alırız. Bünyamin Gezer'e alıştık artık. Daha doğrusu türk hakemlerine alıştıkyenmek istiyorsan hakem faktörünü de düşüneceksin bu ülkede
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hakan neyse de Arda'nın olmaması kötü olurMedical Park Sağlık Raporu: 8 Eylül 2010 Çarşamba
A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda oynadığı Belçika maçında sakatlanan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncuları Arda Turan ve Hakan Balta'la ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir;
Hakan Balta'nın arka adalesinde kısmı yırtık tespit edilmiştir.
Arda Turan'ın ayak bileğine aldığı darbe sonucunda ikisi ciddi olmak üzere üç bağında zedelenme görülmüştür.
Her iki oyuncunun da dün oynanan maçtan sonra MR'ları çekilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.
Screw you guys, I'm goin' home
Çağlar'ın iyileşip iyileşmediğimden pek haberim yok ama iyileşmediyse sol bekte kimi göreceğiz. Sabri'nin yerinde Ali Turan macerası yaşamayın.
Sabri'yle doğru orantılı olacak bir oyuncu tanımıyorum![]()
Arda Turan yok Fellainimidir nedir sağolsun bence berabere biter bu maç.
Kewell Misimovic Elano önlerinde de Baros ile cıkabilecek durumda sanırım gs sakatlıkları yok bu dörtlünün ?
böyle cıktıklarında büyük ihtimalle gs ın macı kazanacağını düşünüyorum
arda nın yokluğu önemli eksik olsada baros'un olmamasından iyidir.
Takım bir toparlanma sürecine girdi artık.Bu maçta bu sezon ASY'deki ilk galibiyetimizi alırız diye düşünüyorum.
Arda oynamazsa,yerine Aydın görev yapabilir.Baros-Aydın-Kewell-Misimovic ile çıkarız diye düşünüyorum.Forvet hattındaki 4lünün.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arda'nın oynamaması kötü ama Misimovic geldiği için çok büyük kayıp değil. Bana göre bu maçta Misimovic oynatılırsa show yapar ve rahat kazanırız.
..............................Ufuk................ .................
sabri..............neill.............servet....... ..........insua
.................Cana...................Sarp...... ..................
Serdar Özkan (sağlamsa)..........Misimoviç.............kewel
...............................Baros.............. .......................
Ben böyle bir 11 bekliyorum... Yani Cana ilk 11 oynamazsa yerinde Ayhan oynar. O zaman Pino ya da Elano forma giyer.çağlar henüz takımla çalışmıyor. forma giymez sanırım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu maçı alırsak çok güzel olur.Misimovic ve İnsua kesin oynayacaklar sakatların yerine.Ben bu maçta özellikle Misimovic şov bekliyorum.Hem formayı kapmak hem kendini taraftara sevdirmek vs.gibi nedenlerden dolayı iyi oynar.Atar attırır bişeyler yapar maçı alırız.Kendi sahamızda olması büyük avantaj bu maçın ve tahminimce 2-0 kazanacağımız bir maç.ALLAH Utandırmasın![]()
Ben yanlis anlamisim o zaman kusura bakmasin.
Ne Sabriymiş kardeşim 5 senedir çekiştire çekiştire bitiremediniz. Sanki yerine Ramos var da oynatılmıyor.
Maça gelirsek, yeni oyuncularımızla tanışacağımız maç olacaktır bu. UEFAdan elenen, lige de kötü görüş yapan takımımız Eskişehir maçıyla biraz da olsa toparlandı diyebiliriz. Bu maçta da çıkışımızın devam edeceğini düşünüyorum, 3-1 gibi bir skorla 3 puana ulaşacağımıza inanıyorum.
Arda'nın olmaması kötü fakat Galatasaray'ın ne olursa olsun bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
Lucas Neill:@
1.Ben demedim
2.Fellaini sağolsun derken onun yüzünden demek istemiştim
Edit:2. mesajını görmemişim![]()
Patlama yapacagımız maç , İnşAllah kazanacagız...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İstanbuldan ayrılmadan önce bu maçada gitmeye çalışacağım. Umarım bilet kalır![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved