Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

21 84.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Azerbaycan kazanır

2 8.00%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: Türkiye - Azerbaycan | 11 Ekim 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Türkiye - Azerbaycan | 11 Ekim 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kazanalım bi zahmet...3-0,4-0'lık bir skorla yeneriz gibime geliyor asıl önemli olan Belçika'nın puan kaybetmesi...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok zor maç olucak. Çok gergin olucaz , aklımız başka yerde olucak ve çok dağınık bir takımız. 1-1 veya 2-0 Türkiye galibiyeti diyorum. Galip gelirsek de bu oyunun son 20-25 dakikasında bulduğumuz gollerle olucak bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer yeneceksek 1-2 fark olmasın 3-4 farklı bir maç olsun.Şöyle doya doya bir maç izleyelim.Keyfini çıkaralım.Belçika maçını düşünmeden izleyelim,oynayalım.Güzel bir galibiyetle grupları bitirelim artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hiddink - Oğuz Çetin ikilisi ortak yapımıyla milli duygulara rağmen izlenmesi zor, ne taktik, ne hırs, ne amaç olamayan, ruhsuz, insanı futboldan soğutan milli takımımız için umarım bir felaket olmaz yarın gece.. Bu kafayla playoff'u geçmemiz bile süpriz olur. Yarınki maç için de içimde zerre kadar bir heves, umut yok.. Umarım kazanırız diyelim öyle olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kendisini 1 gram dahi sevmedigim halde bu macta bu takimi sadece Emre atesler. Ilk11 de oynamasi gerektigini dusunuyorum, rahat bi skora getirdikten sonrada sakatligi tam gecmediyse oyundan alsinlar. Yoksa sag bekte begenilmeyen Sabriye orta sahanin ortasinda yazik edecekler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir yandanda ic duygularim keske yenilsek diyor hiddink ve oguzdan kurtuluruz ne guzel.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bir yandanda ic duygularim keske yenilsek diyor hiddink ve oguzdan kurtuluruz ne guzel.
    Aynen,bende yenilsek diye düşünmüyo değilim ama ne olursa olsun yinede çıkalım umarım kazanırız ve Almanlarda kıyağı yaparlar.Bence Almanlardan öte iş bizde bitiyor en büyük süprizi biz yapabiliriz esas

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

bugün içime doğdu azerileri farka boğacagız ve almanya da 1 puan alacak gibime geliyor inşallah yanılmam

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

gazeteler sinanın bugün kalede olacağını söylüyor keşke almanya maçında oynasaydı en azından sinan böyle salakça goller yemezdi bu çocuk gerçekten formanın hakkını vererek oynuyor gidiyor topa kendini atıyor rakibi marke ediyor pozisyonu nu bozuyor çok beğenmiştim estonya maçında

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    gazeteler sinanın bugün kalede olacağını söylüyor keşke almanya maçında oynasaydı en azından sinan böyle salakça goller yemezdi bu çocuk gerçekten formanın hakkını vererek oynuyor gidiyor topa kendini atıyor rakibi marke ediyor pozisyonu nu bozuyor çok beğenmiştim estonya maçında
    Volkan sakat ve cezalı olmadıgı sürece o beklentin çok boş.

Maca gelecek olursak iyi bir 11 le 3-0 alırız. Ne olur Burak kanatta oynasın forvette değil. Forvete de Mevlüt suanki kadroda iyi gider. Emre nin durumu iyiyse oynayacaktir. Sol bekte de hızlı biri olmalı. O yüzden ismail e şans verilmeli..

İnsallah Almanya istediğimiz sonucu alır. Ama kaliteli ayakları var Belçika nin. 2 bireysel hareketle gol bulmaları zor değil. Almanların goller atması gerekir. İnsallah istediğimiz sonucu alır Almanlar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Azerbaycan'dan çekinir hale geldik.Nereden nereye...Kendini iyi sanan Türk Futbolu'm.Kaliteli olduğunu zanneden Süper Ligi'm.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Rahat bir skor bekliyorum bu maçta.Artık şamata bitti futbolcularda bunun farkındadır rahat bir futbolla en az 2 fark sağlıyarak kazanıp tur atlarız diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu milli takımdan bu şartlarda beraberlik bekliyorum. İster totem deyin ister saf deyin ama Azerbaycan gibi takımlar hep zorladı bizi. Bence onlarında bize kolay maç vereceğini düşünmüyorum. Helede katı savunma yaparlarsa ileride işimiz zor. Bence Almanya yener biz berabere kalırız. (Play off oynarız) Yada biz yeneriz Belçika'da yener. Hislerim Play-offlara gidemeyeceğimizi söylüyor inşallah yanılırım.

15. Default

İnşallah Azerbaycan kazanır ne demek ya? Yapmayın lütfen Türk'üz, ne olursa olsun milli takımımızın başarısını istemeliyiz, elimize ne geçecek yenilir, play-off'lara, olası Euro 2012 finallere gidemezsek? Hiddink gitse ne değişecek? Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız, her sene teknik direktör değiştirerek başarı mı gelir Allah aşkına...İstikrar lazım, biraz rahat bırakmak lazım adamları -ki işlerini yapabilsinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

içim neden hiç rahat değil alacağız dedim ama bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    içim neden hiç rahat değil alacağız dedim ama bilmiyorum.
    Ne zaman rahat oldu ki

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Pegasus tribününden 2 biletim var. Geçen Kazakistan maçını da o tribünden seyrettim. O maçta çok zorlandık ama bu maçta daha rahat kazanırız umarım ki azerbaycan'ı yener miyiz diye dahi düşünmek oldukça manasız.

Almanlar'da Belçika'yı yener playofflara katılmaya hak kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Eskiden küçük bir takımdık, en ufak başarılar sevindiriyordu, sonra büyük bir takım haline geldi, küçük başarısızlıklar üzer oldu, artık başarısızlığı kabul edemiyoruz. Azerbaycan'ı yenmek zor iş değil ama geleceğe bakamıyoruz. Pek umut görünmüyor. Alt yapıdan yıldız çıkmıyor, çıkanlara da hâlâ şans vermiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    İnşallah Azerbaycan kazanır ne demek ya? Yapmayın lütfen Türk'üz, ne olursa olsun milli takımımızın başarısını istemeliyiz, elimize ne geçecek yenilir, play-off'lara, olası Euro 2012 finallere gidemezsek? Hiddink gitse ne değişecek? Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız, her sene teknik direktör değiştirerek başarı mı gelir Allah aşkına...İstikrar lazım, biraz rahat bırakmak lazım adamları -ki işlerini yapabilsinler.
    Aynen düşüncelerine katılıyorum.

Ne kadar kötü top oynasa da, dengesiz bir antrenöre sahip olsada sonuçta milli takımımz. Azerbaycan kim ya ? Hepsini geçelim şu maçı Azeriler kazansa ne olucak. Bu maçı Azeriler kazansın ne tarafımla güleceğimi şaşırırım. Banko kazanıcaz bu maçı. Kazanıp Euro 2012'ye gitmeliyiz.

Almanya-Belçika maçında problem olmazsa yani Almanlar yenerlerse biz zaten İstanbul'da şu durumda Azerbaycan'a maç falan vermeyiz. Döve döve bu maçı kazanıp umarız istediğimiz sonucu alırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rahat bir maç olmayacak, ama kazanırız. Almanlar da yenilmez. Kılpayı kalırız play-offa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Milliler, Azerbaycan karşısında, "Sinan Bolat, Sabri, Gökhan Zan, Egemen, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Hamit, Arda, Kazım, Burak ilk 11'iyle oynayacak.

Kaynak : NTV

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun süre sonra ilk defa maça gidiyorum. Umarım uğurlu gelirim. Saat 20.00'da Arena'da olacağız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir yandan bu kadar rezil duruma düşmeyi haketmiyoruz , yenelim diyorum. Bir yandan bizi bunları düşünecek hale getirenler defolsun gitsin diye yenilelim diyorum. İki ucu pis değnek misali. Ama biz Türkler zafere alışkınız , son zamanlarda bunu unutsak da. Yenelim keyfimize bakalım..

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Volkan sakat ve cezalı olmadıgı sürece o beklentin çok boş.

Maca gelecek olursak iyi bir 11 le 3-0 alırız. Ne olur Burak kanatta oynasın forvette değil. Forvete de Mevlüt suanki kadroda iyi gider. Emre nin durumu iyiyse oynayacaktir. Sol bekte de hızlı biri olmalı. O yüzden ismail e şans verilmeli..

İnsallah Almanya istediğimiz sonucu alır. Ama kaliteli ayakları var Belçika nin. 2 bireysel hareketle gol bulmaları zor değil. Almanların goller atması gerekir. İnsallah istediğimiz sonucu alır Almanlar
    unutmadan söyleyeyim volkan sakatlığı nedeni ile aday kadrodan çıkartıldı bir kaç gün önce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gökhan sakat mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sinan Bolat, Sabri, Gökhan Zan, Egemen, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Hamit, Arda, Kazım, Burak

Kadro idare eder ama koyu olanlara dikkat etmek lazım.Nedense hepsi Galatasaraylı.Ne çapulcu takımız ya.
    Last edited by europeanconquer : 11.Ekim.2011 at 20:50 Reason: Smile koymadan yanlış anlaşılıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çapulcu ne alaka yahu anlamak mümkün değil sizleri.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Çapulcu ne alaka yahu anlamak mümkün değil sizleri.
    Şaka anlamında dedim ben Yoksa hiç bir derdim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kim olursa olsun göğsünde Türk bayrağı varken kimsenin ona çapulcu deme hakkı yoktur

edit: şaka olsa bile

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri