1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Arda Turan ameliyat oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Arda Turan ameliyat oldu

Galatasaray'ın ve milli takımın yıldız futbolcusu Ardan Turan bıçak altına yattı.

2

0

11 Ekim 2010 Pazartesi - 14:22
    DHA

Galatasaray'ın ve milli takımın yıldız futbolcusu Ardan Turan bıçak altına yattı.

Münih'teki Herniln Zentrum Hastanesi'nde DR. Ulrike Muschaweck tarafından ameliyat edilen Arda'yı sevgilisi Sinem Kobal da yalnız bırakmadı.

Kobal'ın yanı sıra menajeri Ahmut Bulut, Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu ve yakınları da Arda Turan'a ameliyat öncesi ve sonrasında moral verdiler.

Galatasaray Sağlık Ekibi Koordinatörü Burak Kunduracıoğlu, GS TV'ye yaptığı açıklamada Arda'nın ameliyatının başarılı geçtiğini söyledi. Arda'nın önümüzdeki 1-2 gün boyunca, ameliyatını gerçekleştiren Dr. Ulrike Muschaweck'e kontroller yaptıracağını belirten Kunduracıoğlu, "Bir komplikasyon gelişmezse 1-2 gün sonra Türkiye'ye döneceğiz" dedi.

Arda'nın sahalara dönüş tarihini de daha önce açıkladığı gibi 4-6 hafta arası olarak bildiren Galatasaray Sağlık Ekibi Koordinatörü Burak Kunduracıoğlu, "Pubis mi fıtık mı" konusuna da açıklık getirdi. Kunduracıoğlu şöyle konuştu: "Arda fıtık ameliyatı oldu. Fıtık kanalının oradan bir takım sinirler geçer. Bu sinirlere baskı vardı. Bu da ostetis pubis'e neden olur. Ameliyatla hem fıtık rahatlatıldı hem de pubis bölgedeki baskı yok edildi. Fıtık ameliyatıyla iki sorun da çözüldü"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vego View Post
    Pardon
    Bir laf geçirme çabasında değildim.Sadece konunun olduğunun bilgilendirmesini yaptım.Yanlış anlaşılmasın.Zaten konu GMA'ya gider birazdan
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bir laf geçirme çabasında değildim.Sadece konunun olduğunun bilgilendirmesini yaptım.Yanlış anlaşılmasın.Zaten konu GMA'ya gider birazdan
    Yok öyle anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar bir haberle ilgili yeni bir gelişme olduğunda bu haberle ilgili daha önce bir başlık açılmışsa lütfen o başlık altında yeni gelişmeleri paylaşmaya özen gösterelim.

Konu GMA'ya gider.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri