-
Rangers - Bursaspor | Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Maçı
-
Haydi Bursaspor, kalbimiz seninle !
-
İlk maç bursa hayal kırıklığına uğrattı bu maçta iyi bir mücadele bekliyorum herşeyden önce gerisi gelir zaten
-
Celtic tipi formayla çıkarsak Rangers en az 3 atar zaten takım kötü oynuyor sürpriz bekliyoruz.
-
Rangers bence büyüktülecek bir takım değil.Yenebiliriz..İnşallah İskoçya'dan 3 puanla döner temsilcimiz..
-
Yarın idda oynayacağım sabahtan büyük ihitmalle 4-6 oynayacağım , Rangers'ın farklı kazanacağını düşünüyorum bu maçı.
-
Eğer Bursa bu maçı kazanırsa 3. mücadelesinde ciddi bir avantaj elde eder. Fakat işimiz çok zor bence.
-
Direnci erken kirilmasa Bursaspor burdan puan veya puanlar cikartabilir
-
Bursa'nin en buyuk dezavantaji tecrubesizlik , en buyuk avantaji ise cok iyi oyniyabildigi kontra atak futbolu icin bu mac tam bicilmis kaftan , sercan , volkan , ozan bu macda iyi oynarlarsa Bursa'nin galibiyetle donecegini dusunuyorum bu macdan
-
Bence buradan 1 puanla dönse bile mükemmel bir sonuç elde etmiş olacak Bursaspor. İlk hedef beraberlik olsa daha iyi olur düşünceme göre.. Evinde de yenip aradaki farkı kapatabilir.
-
Ertuğrul Hoca'nın basın toplanısında söylediği gibi ofansif oynamalıyız. Önce durduralım sonra atarız bir tane dersek başarılı olacağımızı sanmıyorum. Valencia maçında istediklerimiz yapamadık ancak bu maçta ayaklarımızın yere sağlam basacağını düşünüyorum, ilk maçtaki heyecan olmayacaktır.
Futbolcular gayet moralli bir yolculuk geçirmişler. http://www.bursasportv.com/index/video/vid/5264/Glasgow_Ucaginda_Purnese
Beraberlik iyi bir sonuç olacaktır. Galibiyet süper olur.
-
-
Şu saat olmuş gerek haber sitelerinde gerekse spor sitelerinde bu maç ile alakalı yazı bulabilmek için büyüteç kullanmak lazım. Nerde kenar köşe veya boş kalmış yer var maç haberi orada. Ama Bjk,Fb,Gs'nin maçı olsaydı günlerce reklamı yapılıp haber manşetlerde tutulurdu. O yüzden İstanbul yerel basını diyoruz onlara.
Hem İskoç basını hem İngiliz basını onların açıklarını kat ve kat kapattılar sağolsun. Görüyorum ki bazı yerler hala daha kabul edememişler şampiyonluğu . . .
-
Oldukça zor bir maç olacak.Umarım en az 1 puan alır Bursaspor.Valencia maçındaki gibi oynarlarsa o zaman çok kötü olur.
-
Zor bir maç,Bursaspor'un Avrupa Ligi hedefini sürdürebilmesi için bu maçtan 1 puanla ayrılması lazım.Alınacak bir yenilgi ile Avrupa Ligi'ne gitmek zora girer diye düşünüyorum.
-
1.70 oran glasgowa verdim umarım bursa kazanır ülkemize puan gelir ancak kalbim bursa aklım glasgow diyor
-
Bursaspor'un deplasmanda puan alması çok büyük sürpriz olur..
-
Bursaspor bu grupta ki rakibi ile oynayacak. Kazanması gerek. Bursaspor, Valencia maçında ki saçma sapan defans hatalarını yapmasa puan alabilir.
-
Ben bu maçı da kaybedeceğini düşünüyorum. Yavaş oynayan bir takım Bursaspor, biraz hızlanması gerek.
-
Kazanır mıyız ?
Belli olmaz
Sentugo.
-
Bursaspor : Ivankov - Ali, Ömer, Stepanov, Vederson - Volkan, Svensson, Ergiç, Ozan - Batalla, Sercan
-
heyecanlandım şimdi ya bir an ne olduysa
-
G. RANGERS
McGregor
Weir
Broadfoot
Papac
McCulloch
Edu
Davis
Miller
Naismith
Whittaker
Bougherra
BURSASPOR
Ivankov
Vederson
Ömer Erdoğan
Stepanov
Ali Tandoğan
Ergic
Svensson
Batalla
Ozan İpek
Volkan Şen
Sercan Yıldırım
Sentugo.
-
Hadi bakalım hayırlısı inş kazanırız
-
Allah Bursaya yardım etsim inşallah kazanırız.
-
Hakkında hayırlısı olsun.
-
Bursa'nın formayı ilk defa görmüş gibiyim harika
-
-
-
Sentugo.
Mesaj Yetkileri