1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Jose'ye 'part-time' iş teklifi!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Jose'ye 'part-time' iş teklifi!

Portekiz Futbol Federasyonu, önümüzdeki ay oynanacak 2 maç için Jose Mourinho'nun milli takımın başında olmasını istiyor.

4

0

16 Eylül 2010 Perşembe - 15:05
    AA

Portekiz Futbol Federasyonu, Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'ya, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde gelecek ay oynanacak 2 maçta milli takımın başına geçmesi için teklifte bulundu.

Record gazetesinin haberine göre, Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Gilberto Madail, Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes ile konuşmak ve Real Madrid'i ikna etmek için İspanya'ya gitti.

Real Madrid ve teknik adamın onaylaması halinde, Mourinho, Portekiz'in 8 Ekim'de evinde Danimarka, 12 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçlarda milli takımın başında olacak.

Portekiz Milli Takımı'nda teknik direktör Carlos Queiroz'un görevine ay başında son verilmesinden sonra yeni teknik direktör arayışları sürüyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Jose oyuncularını iyi motive edebilen bir hoca olduğu için faydalı olabilir 2 maçlığına belki ama Real Madrid'ten önce Jose'nin bu teklifi kabul edeceğini sanmıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2 maç nası oluyor ya daha sonra ne olacak, teklif yapacaklarsa adam gibi teklif yapsınlar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İşin iyice suyu çıktı..

2 maçsa ben yöneteyim para falanda istemiyorum.

Mesaj Yetkileri