Takımın birbirine alışması için daha zamana ihtiyacı var.Ama Antep maçının 2.yarısında Aydın ve Sabri oyuna girdikten sonraki 10 dakikalık etkinliği gördük.Zorlanırız ama kazanırız diye düşünüyorum.1-2 olabilir skor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray lige kötü başlangıçtan sonra son 2 maçını kazandı ama hala oyunlarının yeterli düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Buca'da sağlam ve iyi bir takım,Tahminim sürpriz bir şekilde Bucaspor galibiyeti...
Buca dişli takım içerde, bülent uygun la iyi kapanıp kontra peşinde olacaklardır.gs antep maçındaki futboluylada umut vermedi konsantrasyon problemi yaşanabilir galatasaray'ın kazanamayacağını düşünüyorum.
Rahat bir maç bekliyorum. 2-0,3-0 gibi bir skorla alırız maçı.Derbi varken muhakkak kazanmamız gereken bir maç.
tek farklı bi galibiyet alırız diye düşünüyorum .. 1-2 tahminim . takım yavaş yavaş alışıyor ama bu işler 2 haftayla olmaz . yine zorlanırız .
H.sonu maçta olacam bi aksilik çıkmassa açıkta olacaz Dokuz eylül ultrAslan olarak inş kazanırız.Artık yavaş yavaş güzel oyunda bekliyoruz takımdan..
yanlışlık olmuş evet ultrAslan
![]()
Hafta sonu tribündeki yerimi alıyorum.
Rahat bir galibiyet olmasa da içimden bir ses Misimovic'in ayağından galibiyeti kazanacağımızı söylüyor.
Sabri sakatlandı. Galatasaray adına büyük eksik. Sağ bekte Ali Turan'a güvenmek zorunda kalacak Galatasaray'lılar. Denize düşen yılana sarılır misali. Sabri'nin sakatlığı tahminen 3 hafta sürecekmiş.
İnsua-Hakan-Servet-Neill gibi bir dörtlüyle çıksak daha iyi olur.
Ufuk - İnsua - Hakan - Servet - Sabri - M.Sarp - Elano - Arda Turan(Kewell) - Misimovic - Baroş
Böyle cıkabiliriz.
Sabri Sarıoğlu'nun Gaziantepspor maçı sonrasında oluşan ağrıları nedeniyle bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu belirlendi. Tedavisine başlanan Sabri Sarıoğlu'nun yaklaşık 3 hafta forma giymesinin zor olduğu Sağlık Ekibi tarafından belirtildi.
Bari Serkan Kurtuluş'u oynatmak aklına gelse Rijkaard'ın.
Last edited by yunusgs : 16.Eylül.2010 at 18:25
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
serkan oynamaz ali turan oynar ; musa 1dk oynamaz ama ayhan bizi kanser eder . rijkaard'ı hep savunurum savunacağım da ama şu gençlere hiç şans tanımıyor . eminim 100 galatasaraylının 90'ı ayhan yerine musa'nın bize saç baş yoldurtmasını tercih eder . Biz ki zamanında Mehmet güven gibi bi adama kaç maç sabretmiş takımız .
Bucaspor sezon başında evinde bize karşı iyi kapanmıştı.Benzer oyunu Galatasaray karşısında da oynacaklardır.Bu yüzden Galatasaray zorlanabilir gol bulmakta.Bucaspor fazla gol şansı tanımazsa Galatasaray'a berabere bitebilir.Aksi takdirde Galatasaray'ın kazanacaktır.
So what?
Saike
Galatasaray lige kötü başladı ama devamını iyi getireceğine inanıyorum son haftalarda puan kaybetmektense ilk haftalarda puan kaybetmek daha doğru kanımca bu maçı zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum...
ultrAslan görsel şov yapacakmış sanırım .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
------------------ Baros ----------------
Kewell ------ Misimovic ------ Elano
------------ Ayhan ----- Sarp --------
Insua ---- Servet ---- Neill ----- Ali
-------------------- Ufuk ---------------
Muhtemelen de böyle çıkar, çok ofansif, savunmada çok zorlanılır bu kadro ile.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Lorik Cana ne oldu yahu ?Ben oyumu beraberlik yönünde verdim ama inşallah kazanırız. Ligde kolay takım yok. hele hele kolay deplasman galibiyeti hiç yok
Dişli bir takım bizi bekliyor olacak. Kapanan takımlara karşı zorlandığımız gibi kontralara karşı da çok zaafımız var. Bu yüzden ilk golü Buca bulacak gibi hissediyorum. Yani Eğer kazanacaksak bence en az 2 gol gerekecek... Lig TV üyeliğimiz akşama yetişirse izleyeceğiz
yoksa kahvehaneye gideriz
Stad bize fazla ...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trabzon puan kaybetti, derbi var, Bursa'nın morali bozuk; bu maçı kazanmamız gerek.Kazanabilirmiyiz peki, bence berabere bitecek, adam gibi bir kadro çıkmassa.Benimde 11'im; Ufuk, S.Kurtuluş, Neill, Servet, Insua, M.Sarp, Musa, Misimovic, Elano, Kewell, Baros.
Alt maratondayım, maçtan önce buluşmak isteyen olursa öm atabilir.
Ufuk - Ali Turan - Neill - Servet - Insua - M.Sarp - Ayhan - Kewell - Misimovic - Pino - Baros
kadrosuyla oynayacağız herhalde.
Neill aslında sağbek oyuncusu Ali Turan'ı stopere alıp Neill'i sağ beke alsak çok daha iyi olur.
Galatasaray
Ufuk, Serkan Kurtuluş, Servet, Neill, Insua, Ayhan, Mustafa Sarp, Misimovic, Pino, Kewell, Baros
Yedekler
Aykut, Ali Turan, Gökhan Zan, Aydın, Barış, Elano, Lorik Cana
Güzel 11 ,bu maçta puan kaybedersek moral olarak çökeriz .Başarılar Aslanlar .
35 bin bilet satılmış.İyi bir taraftar desteğimiz olucak.
digiturkwebtv'de bir sorun mu var? karşılaşma başladı, çok yavaş çalışıyor site. Maçı açamıyorum...
oh be düzeldi nihayet, neyseki ilk yarım saatte kaçırdığım birşey olmamış![]()
Öyle bir zemin varki 2 pas bile yapılmıyor.İlk yarıda pozisyon bile bulamadık.Düşük tempoda geçiyor maç.İnşallah ikinci yarı bir gol buluruz.