Manisaspor Hakan Kutlu'nun yerine Hikmet Karaman'ı getirdi ve çıkış yakalamak istiyorlar. Fakat Trabzonspor deplasmanında bunun zor olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor kazanır bence.
Hikmet hoca ne zaman yeni bi takima gecse ilk maci biz oluoz![]()
onubunu bilmem ama Trabzon bu maçı da alır, bomba gibi geliyorlar..
Sentugo.
Tam böyle havaya girdiğimiz bir anda Antalyaspor karşısında 2 puan bıraktık bence gerek teknik heyet gerek oyuncular aynı hatayı tekrarlamaz ve bu maçtanda galibiyetle ayrılırız.Ayrıca pazartesi maç oynamış bir takıma neden cuma günü maç verilir anlamış değilim. Bir dahaki maçımızıda 27 eylüle verirler artık. Çok kötü bir planlama var.
Evde bu sezon cok puan kaybetcemizi sanmiyorum bu mactada 3 puan bizim olcaktir, bundan sonra asil zor maclar var
Kayseri (D)
Besiktas evde
Manisa yeni teknik direktörü ile yeni bir çıkışa geçmek isteyecektir.Genellikle bu tip teknik direktör değişikliği yaşayan takımlar çıktıkları ilk maçta rakiplerine sorun çıkartıyorlar.Manisaspor ilk 4 haftadaki görüntüsünden uzak daha mücadeleci bir oyun oynayacaktır,fakat yine Trabzonspor kazanır diye düşünüyorum.
Trabzonspor iyi bir form yakaladı.Evinde mutlak favori bu maçta.Manisaspor'da hoca değişikliği ekstra motivasyon sağlayacaktır ama bu en fazla Trabzonspor'u zorlamalarını sağlar.Bence Trabzonspor bu maçı kazanır.Güç farkı fazla çünkü.
So what?
Saike
Manisa çok zayıf, fark olur, en az 5 fark bekliyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Trabzon 2 maç 12 gol yapar bomba gibiler bu sezon.
Trabzon çok iyi gidiyor.Manisa Hikmet Karaman ile bu sene iyi işler yapacaktır ama TS Manisa'yı rahat geçer.
Selçuk attı farka gider artık buda.
Trabzon atsın atsın bol bol atsın.O kadar gol o kadar para. =))
makukula attı yaww ...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
1-1 oldu , 4-6 gol gelir gibi bakalım hayırlısı.
2-1 yaptı Manisa vermez umarım burdan maçı![]()
Hikmet Karaman'ı ne çabuk benimsemişler yahu![]()
Çok erken üst oldu, çok mutluyum. =)) Kim kazanırsa kazansın; ama Trabzon kazanır diye düşünüyordum; hayal kırıklığı olur kazanamazsa.
Trabzon 2. yarıda toparlanır bence, fakat Manisa'nın bu kadar çabuk toparlanması da ilginç.
Teofilo çok net bir gol kaçırmıştı maç 1-0'ken. Onu atsaydı Manisaspor'un umudu kalmazdı.
Trabzon'un kesin kazanacağından emindim ama şimdi zor tabi..
Makukula da atıyor yine golleri
Değiştirme:
bunu yazdım, makukula bi tane daha attı![]()
1-3 devam ediyor maç
Sentugo.
Makukula mükemmel bir gol atti.
3-1 Makukula
6-1 olmasında.Maaşallah.Makukula saydırıyo gene.
H.K. gidince kadro farkını belli etmeye başladı .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Makukula kaldığı yerden devam...
Maç 3-1 bitti,Trabzonspor hiç beklemediği şekilde kendi sahasında Manisaspor'a yenildi.
Uzun lig maratonunda olur böyle şeyler ama gerçekten büyük süpriz oldu![]()
Çok ilginç bir maç oldu.Trabzonspor oldukça iyi bir futbol oynadı,yoğun bir pas trağifi ile Manisaspor'u çok yordu.Buna rağmen oyun disiplininden hiç kopmadı Manisaspor ve Trabzon kalesine geldikleri her atakta çok kalabalık geldiler ve ilk yarının sonunda maçı çevirdiler.Makukula 2.yarı jeneriklik bir gol attı..
Ek olarak Hakan kutlunun TD lisansı iptal edilmelidir.![]()