1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Şampiyon kupayı gelecek sezon alacak!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Şampiyon kupayı gelecek sezon alacak!

Süper Lig'de gelecek hafta ipi hangi takım göğüslerse kupasına yeni sezonda kavuşacak.

Süper Lig'de nefesleri kesen zirve yarışı son haftaya kalırken, mutlu sona ulaşacak takım kupasını bu sezon kaldıramayacak.
    Fenerbahçe ile Galatasaray'ın aynı puanda olması nedeniyle Futbol Federasyonu'nun yönetmelikleri uygulayacağı belirtildi. İki kulüp, kurallar gereği önümüzdeki sezonun ilk maçında kupasını alacak.

Federasyon şampiyonluk kupasını daha önceden hazırlatmasına rağmen, iki ekibin de birinciliği garantilememesi nedeniyle böyle bir karara vardı.

Fenerbahçe veya Galatasaray'dan biri matematiksel olarak şampiyonluğu garantileseydi, yönetmeliğe rağmen jest yapılarak kupa ya Denizli'ye, ya da Ali Sami Yen'e gönderilecekti.

Kaynak: Milliyet

yaa olmaz şimdi o kadar maça gidicem kupayı almıcakmıyız

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence sen maça gitme evde otur
    çıkınca üzülme boşuna

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Şu kadar senede kimbilir kaç defa son haftaya kafa kafaya girilmiştir, hala kimsenin aklına şu fikir niye gelmez:
    Yaparsın kupanın sembolik bir de taklidini; birini bir maça, diğerini öbür maça gönderirsin..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben CADDE ye inicem maç sonu inş
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by meddah
    Şu kadar senede kimbilir kaç defa son haftaya kafa kafaya girilmiştir, hala kimsenin aklına şu fikir niye gelmez:
    Yaparsın kupanın sembolik bir de taklidini; birini bir maça, diğerini öbür maça gönderirsin..
    bunu düşünmek çok zor geliyor galiba fenerbahçe 2001 de şampiyon olduğunda da aynı şeyi yaşamıştı yeni sezon başlangıcında vermişlerdi kupayı ve hiç heyecanı yoktu tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

belki Aziz Başkan Saraçoğlunda şampiyonluk kutlaması yapar 1 hafta sonra falan orda getirsin ulusoy versin kupayı!!!
    "YÜCE ATATÜRK"

adamlar şampiyon oldu kupası kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hurmet
    adamlar şampiyon oldu kupası kaldı
    ben takımıma güveniyorum şampiyonluk mücadelesi veren fenerbahçe kümede kalma mücadelesi veren bir takımı yenemiyorsa zaten bırakın gs şampiyon olsun.....(yok olmasın o da yenilsin )
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

demek ki şampiyonluk turu diğer sezona

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    evet bende denizliye gitmesem mi acaba bu durumda caddede olmak daha güzel olur sanki
    Git git sen, güzel memleketimi görmüş olursun hem... Gerçi sadece görmekle kalacaksın yenileceksiniz ama hadi neyse

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

sen bunu bir TFF ye mail at güzel fikir : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım kesinlikle şampiyonluk kutlaması yapar ve o kupayı getirtir.Ama biz Beşiktaş olarak seneye ligin ilk maçında İnönüye Türkiye Kupasını tekrar getirirsek kimse şaşırmasın.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by meddah

helal kardeş.çok güzel özetlemişin.ama kafa yokki bunlarda düşünemiolar.dünyanın hangi yerinde görülmüş böle şey..

Yaw kupa falan istemiyorum şampiyon olalım ama kupa vermesinler o da yeter

Forza Denizlispor
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Desenize seneye 2 tane lig şampiyonumuz olacak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fazla rahatlama tarıkCIM hiç belli olmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    işte bu mesaj beni çok rahatlattı artık gönül rahatlıyla Şampşyonuz diyebilirim Volkan abi sen ne zaman böyle iddialı konuşsan tersi çıkıyor
    cidden yaa.. tutacağım demiştim kendimi, iddialı konuşmayacağım demiştim ama yine konuştuk.

Haydi hayırlısı ama bu sefer işiniz zor onu diyeyim

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk turunu gelecek seneki ilk maçımızda atacağız demek ki.

valla biz şampiyon olalımda isterlerse 2 sene sonra atsınlar turu. İnşallah sami yende olucaz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

taraftar olarak bize sokaklarda atacağımız tur yeter...yeterki şampiyon olalım...

Mesaj Yetkileri