1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Takım Konuşmalarındaki Saçmalık

Default Takım Konuşmalarındaki Saçmalık

Hiç bir oyuncuyu motive edemiyorum. Örnek verecek olursak;

Ulan 1-4 kazanmışız, ben sizi tebrik ediyorum. Elemanların verdiği tepkiye bak. Çok önemli maçlar öncesi hadi aslanlarım size güveniyorum diyorum, bir bakıyorum 11 oyuncudan 7-8'i demoralize olmuş... Sizce de çok saçma değil mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Sanırım sakin bir ses tonuyla konuştuğun içindir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

son güncellemeler bozdu olayı. 0.4 olanı kullan.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adamlara taraftarlar için oynayın diyince tepki yok gururumuz yerlerde diye bagırınca hepsi motive oluyor.Saçma.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Positives for sure yerine Well done ladsi ben tercih ediyorum. Bide ne kadardir takimin basindasin ?

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Adamlara taraftarlar için oynayın diyince tepki yok gururumuz yerlerde diye bagırınca hepsi motive oluyor.Saçma.
    Aynen. hiç bir zaman taraftar için oynayın dediğimde bir kişi de bile olmuyor motive.

Reputation'ın nedir? eğer takımın rep'inden düşük ise genelde takmıyorlar. hele o ülkenin dilini de bilmiyorsan anlamıyorlar bile söylediklerini.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Positives for sure yerine Well done ladsi ben tercih ediyorum. Bide ne kadardir takimin basindasin ?
    22 haftadır takımın başındayım.

Quote Originally Posted by nefes View Post
    Reputation'ın nedir? eğer takımın rep'inden düşük ise genelde takmıyorlar. hele o ülkenin dilini de bilmiyorsan anlamıyorlar bile söylediklerini.
    Rep. i automatic yaptım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kazanamadıgın maçlarda paso azar çek öyle motive oluyorlar.Yada devre arası berabereyse filan.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Rep. i automatic yaptım.
    Rep otomatik ise ve ilk sezondaysan sevinmeleri zor oluyor. başarı yakaladıkça değişir o..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by alpi1925 View Post
    Aynen. hiç bir zaman taraftar için oynayın dediğimde bir kişi de bile olmuyor motive.
    Taraftar için oynayın sadece derbi maçlarında işe yarar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maç öncesi: Calmly: Just go out there, relax and play your nature game. The result will come.

Maç sonrası: Passionate: A good win boys, well done

..diyebilirdin bence burada, ki etkisi olabilirdi.

Rakibin yetersiz olduğu durumlarda çok fazla üstüne gitmen anlamsız olur. Biraz rahat bırak oyuncuları. Rahat oynarken yüksek skor bile çıkabiliyor, gergin olmuyorlar, zevk alabiliyorlar. İlk yarıda skor bulamazsan doğrudan Aggressive girer, altına üstüne getirirdin soyunma odasının.

İncelemelisin:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105747

Seçtiğin takıma hakaret gibi olmuş, alınma, teşbihte hata olmaz.

İngilizce: I'm happy with what i saw out there, there were some positivies for sure
    Türkçe : Sahada ki performansınızdan dolayı mutluyum, ilerisi için umut vericiydi.

Yani takıma eskiye göre bugün biraz ilerleme var, beceriksizliğinizi yavaş yavaş üstünüzden atıyorsunuz diyorsun. Halbuki şov yapmış takım sahada.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eğer takımı tebrik edeceksen veya gaza getireceksen, Calmly yerine Passionately çok daha uygun olur. Kızacaksan da aggressive

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Maç öncesi: Calmly: Just go out there, relax and play your nature game. The result will come.

Maç sonrası: Passionate: A good win boys, well done

..diyebilirdin bence burada, ki etkisi olabilirdi.

Rakibin yetersiz olduğu durumlarda çok fazla üstüne gitmen anlamsız olur. Biraz rahat bırak oyuncuları. Rahat oynarken yüksek skor bile çıkabiliyor, gergin olmuyorlar, zevk alabiliyorlar. İlk yarıda skor bulamazsan doğrudan Aggressive girer, altına üstüne getirirdin soyunma odasının.

İncelemelisin:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105747

Seçtiğin takıma hakaret gibi olmuş, alınma, teşbihte hata olmaz.

İngilizce: I'm happy with what i saw out there, there were some positivies for sure
    Türkçe : Sahada ki performansınızdan dolayı mutluyum, ilerisi için umut vericiydi.

Yani takıma eskiye göre bugün biraz ilerleme var, beceriksizliğinizi yavaş yavaş üstünüzden atıyorsunuz diyorsun. Halbuki şov yapmış takım sahada.
    Tamam abi dikkate alacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

en çok hırslı ve dikkatli etki ediyor maçlardan önce birde sana güveniyorum yorumu bayılıyor benim sıpalar
    bağırma çağırma da işe yarıyor açıkçası ama maçtan önce sakın ha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

son güncelleme ile(orj,nalse oyunun) ve takımın başına yeni geçmişsen oyuncuların sana ısınması gerekiyor.3-4-5-6(duruma göre) ay sonra iyi tepkiler gelmeye baslıyor,4-5 yıl geçirirsen benim gibi herkes alısıyor zaten sana problem kalmıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nefes View Post
    haha eşek başı mi konuşuyor burda diyesi geliyor insanın

Mesaj Yetkileri