Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galibiyet serimiz başlıyor. 6, 7, 8. hafta maçlarını kazanıp G.Saray derbisine çıkarız.
Dia ve Stoch'u sahada görmek istiyorum. Semih de antremanlarda çok iyiymiş Niang - Semih ikilisi ile başlayabilirz. Emre yok onun yerine Topuz oynayacaktır. Umarım Selçuk-Cristian ikilisi oynatmak gibi bir hataya düşmez Aykut Hoca.
klasik Yılmaz Vural takımlarına karşı zorlanma olayımız bu maç olmuycak bence yani cristian-selçuk ikilisi birlikte oynamazsa tabi.Selçuk-mehmet topuz en ideali gibi duruyor şu an için önlerinde çift forvetle oynamalıyız ama Semih geriye daha çok yardım etmeli yani zaten yaptığı şey gelip top almak.Alexlide olmuyor bu sene zaten her sene daha da tıkanıyodu Alexli taktiğimiz bu sene yanındaki parçalarda çok iyi olmasına rağmen başarılı olmuyo.Alex'i iç saha maçlarına ve kritik maçların son 20-25 dakikasına saklamalıyız diye düşünüyorum.Niang yine gol atar gol kralı olacak keza bu sene
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Özellikle Bjk maçında yapılan yanlışlar görülmüştür. Savunmamızın etkili olabilecek ismi Yobo sakatlıktan dönüyor. Ve oyuncularımız daha ciddi bir oyun oynayacaktır bu maçta. Tek handikap Emre gibi bir oyuncunun olmayacak olmasıdır. Bana göre maça Stoch gibi bir adamla başlamak bizim açımızdan daha doğru bir tercih olacaktır. Kazanacağımızı düşünüyorum..
Maç pazartesi günü ve Ali Sami Yen'de son maçımız. Galibiyet ile kapanışı yapmak gerekir.Emre oynamayacaksa orta sahada onun yerine Mehmet'i tercih ederim, her türlü ikili Selçuk-Baroni ikilisinden daha iyi olur çünkü.
"YÜCE ATATÜRK"
Emre yoksa yerine kesinlikle Mehmet oynamalı. Bir dezavatajımız Yılmaz Vural takımlarının bize olan üstünlüğü. Adam koyu Fenerli ama her Fener maçında çok istekli oynatıyor takımını.
Dia müthiş bi oyuncu. Bitiriciliği de zamanla kazanacaktır. Niang'da çok kaçırdı Bjk maçında bir maçla oyuncuya not vermemiz doğru değil.
Bu maçın sonucunu bilemem ama bir şey kesinki üst bitecek![]()
Yobo oynayabilecek durumda. Sanıyorum Volkan'ın durumu belli değil; yetişemez diye tahmin ediyorum. Emre'de de yırtık varmış; muhtemelen 2-3 hafta sahalardan uzak kalacaktır.
Bu maçtan çıkacak herhangi bir sonuç beni şaşırtmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe maçın mutlak favorisidir ancak içimden beraberlik geçiyor..
Kasımpaşa'nın çıkış maçı olur bu.Kasımpaşa alır diyorum.
Yılmaz Vural bu takımın başındayken her şeyi yapabilir bu adamlar.Fenerbahçe ilk yarı 3'ü de bulabilir 3'ü de yiyebilir.Her an her şey olabilir.Takım değil de teknik direktör sakatO adamın işi belli olmaz.
Fenerbahçe'nin çıkış maçı olur bu.Fenerbahçe alır diyorum.
Bizim sahamıza tarla gibi diyen Kasımpaşa, bu maçı bizim stadımızda oynamak için can attı nedense. Ama Fenerbahçe'nin Kasımpaşay'a şansı tutmuyor. Kasımpaşa banko alır.
Kasımpaşa zor durumda fakat Fenerbahçe'ye direnebilecek durumda değil.Bu tip maçlarda Yılmaz Vural,takımını farklı oynatır ama bu maçta öyle olacağını düşünmüyorum.Fenerbahçe eksiklerine rağmen maçı tek farkla kazanır.Skor tahminim 1-0.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
en ucuz bilet 50 lira kasımpasa tribününde bile hemde yani saracoglunda bile daha ucuza bilet var anlamak güç bu olayı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2 gün üst üste Sami Yen'de maç olacak . inşallah biz çıktığımızda tarlaya dönmemiş olur saha .
maça gelirsek kasımpaşa fener'e genelde köstek olan bi takım ama bu maçı zor da olsa fener alır skor tahminim 1-2
Niye bizim stadda oynanıyor yahu ? Hemde bir fener maçı. O Tribünde ne koltuk kalır, ne lavabo , ne klozet. Başka stadmı kalmadı istanbulda. Olimpiyata ne oldu ?
Not: Fenerlilere birşey diyormuşum gibi algılanmasın. Maç Kasımpaşa - GS maçı olsaydı ve maç kadıköyle olsaydı yine aynısını derdim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
En iyisi bu maçı Bursa'ya versinler![]()
![]()
K.Pasa gecen seneki gibi degil, FB belki ilk golu atmakta zorlanir, ama tahminimce kazanir.
YıLmaz VuraL yönettiği takımLar en sıkıntıLı oLduğu dönemde gidip bir Büyüğü yenerek kendisini göstermeyi başarmıştır. Fenerbahçe de Ligde sıkıntıLı. Kasımpaşa da sıkıntıLı. BakaLım nasıL bir maç oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Artık dengesiz gidişe son vermenin zamanı geldi.Kasımpaşa da gol bulur,ama bizim farka giderek kazanacağımız bir maç olur![]()
...
Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Emre, Kasımpaşa maçında forma giymek istediğini söyledi.
Beşiktaş maçının 3. dakikasında arka adaleye bağlı olan tendon kısmında çok şiddetli bir ağrı hissettiğini ve 45 dakika bu ağrıyla oynadığını ifade eden milli futbolcu, maçın devre arasında teknik direktör Aykut Kocaman ve doktorla görüşüp, gelecekteki maçları riske etmemek adına oyundan çıkmasının daha uygun görüldüğünü anlattı.
Emre, Kasımpaşa maçında oynaması için sağlık ekibi ve kendisinin elinden geleni yaptığını vurgulayarak, ''Tedaviye iyi reaksiyon verdim. Düz koşuda ağrılarım yok denecek kadar az. Arka adale, çok sinsi bir adale grubudur. Biraz daha tedbirli çalışmam gerekiyor. Umarım Kasımpaşa karşısında forma giyerim. Bu dönemde en büyük dileğim her futbolcu arkadaşım gibi takımıma dışarıdan değil de oynayarak destek vermek'' diye konuştu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre'nin yokluğu takımı olumsuz yönde etkiliyor.Her maçı onun ismini ilk 11'de okuduğum zaman daha rahat izliyorum.
kasımpaşa bu sezon geçen seneki görünümünden çok uzak. ankaragücü maçında kötü yakalandılar. gol sıkıntısı çekiyorlar. FB alır gibime geliyor ama kasımpaşa puan koparabilirse de memnun oluruz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc