1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Beşiktaşta operasyon

Default Beşiktaşta operasyon

SERGEN'E JÜBİLE TEKLİFİ!..

Beşiktaş Galatasaray derbisi sonrasında siyah beyazlı yöneticilerden Kenan Öner ve Murat Aksu’nun Sergen'le görüştüğü ve Yıldız oyuncuya, “Tigana seni yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. Sana jübile yapalım” teklifinde bulunduğu öğrenildi. Sergen Yalçın ise yöneticilerin bu teklifine, “Futbol oynamak istiyorum. Tigana’nın kararına saygı duyuyorum. Demek ki Beşiktaş’taki futbol yaşantım buraya kadarmış. Bundan sonra benim gideceğim takıma da siz karışamazsınız” yanıtını verdi.

CORDOBA İSTENMİYOR!..

Tigana'nın raporunda gönderilmesini istediği bir diğer isim de başarılı kaleci Cordoba oldu. Beşiktaş Galatasaray derbisinin devre arasında yönetici Kıvanç Oktay’ın soyunma odasına inerek Tigana’ya, “Cordoba inanılmaz hatalar yapıyor. Lütfen ikinci yarıya Cordoba ile başlama” dediği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından Kolombiyalı kalecinin deyim yerindeyse ipinin çekildiği ve sezon sonunda gönderileceği öğrenildi.

AHMED HASSAN SERHAT’IN YANINA!..

Sezon ortasında milli futbolcumuz Serhat Akın’ın da forma giydiği Belçika’nın Anderlecht takımıyla anlaştığı iddia edilen Ahmed Hassan’ın Tigana tarafından istenmediği ve yabancı oyunculardan sadece Kleberson’un takımda kalacağı belirtildi.

Fransız çalıştırıcı ayrıca ara transfer döneminde kiralık olarak Beşiktaşa’a gelen ve futboluyla beğeni toplayan Bobo’nun takımda kalmasını istedi. Ancak Bobo’nun Beşiktaş’ta kalabilmesi için siyah beyazlı yönetimin yaklaşık 4 milyon dolar tutarındaki bonservis bedelini ödemesi gerekiyor. Bobo için pazarlıkların sürdüğü ve anlaşma sağlanabilmesi için tüm imkanların seferber edildiği gelen haberler arasında..

TÜMER’İN SORUNU ASKERLİK!..

Tüm bu gelişmelerin dışında, Beşiktaş’tan ayrılacağını açıklayan Tümer Metin ile Başkan Yıldırım Demirören bizzat görüştü ve takımda kalmasını istedi. Tümer’in Demirören’e, “Beşiktaş’ta kalmak isterim. Ancak askerlik sorunum var. Bu sorun hallolmazsa yurt dışına çıkmak zorundayım” dediği öğrenildi. Tümer’le görüştü.

Tigana'nın Sergen, Ahmed Hassan ve Cordoba'nın yanı sıra, Ali Güneş, Ahmet Dursun ve İbrahim Üzülmez'inde gönderilmesini istediği, ancak yönetimin ilk etapta bu isimlerin gönderilmesine sıcak bakmadığı öğrenildi..

Kaynak: Maraton

Beşiktaş ligde geçirdiği zor günleri transferde de yaşayacak gibi gözüküyor. Demirörene çok iş düşücek

Bence Sergen'i oynatmasalar bile elinde tutsunlar..

Artık Sergen sembol oldu.. Taraftar da çok seviyor..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

artık zamanı gelinen bir operasyon ama bence de sergen kalmalı

bence ahmed hassan gitmemeli. ben o adamı çok beğeniyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Böyle bir operasyonun zamanı gelmişti.Keşke Tümer'in kalmasının bir yolu bulunsa beşiktaş'ta.askerlik nedeni ile oda gidecek.hayırlısı olur inşallah Beşiktaş'ımız için.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

zamanında bir operasyon bence bu denilenlerin hepsi uygulamaya konulmalı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bu durumda Beşiktaşta oyun kurucu adam kalmayacak galatasarayın bu sene çektiği en büyük sıkıntı burda oynayan iyi bir 10 numara eksikliğiydi beşiktaşta aynı zorlukları yaşayabilir.

kesinlikle katılıyorum tümer beşiktaşa çok lazım bir oyuncuydu sergende gidiyor bu açığı dolduramazlar.gazetenin birinde fahriyle doldurucaz falan demiş galiba tigana ama o da bu yükü kaldıramaz bence...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Tümer Metin kalsın.Askerlik konusunda çalışmalar yapılıyormuş zaten.Şu anda durumu belli değil.
    Oscar Cordoba yarın gidiyormuş ülkesine.İyi kaleciydi aslında ama artık olan oldu.Bence gitsin.Ama O.Cordoba böyle ayrılsın istemezdim.
    Sergen Yalçın gitsin.Zaten takım içinde bir çok huzursuzluğun nedeni oydu.
    Bobo kalsın.Bence müthiş bir oyuncu ve çok hırslı.Çok daha iyi olucak.
    Ali Güneş gidebilir,gereksiz bir oyuncu bence.
    İbrahim Üzülmez kalsada olur kalmasada ama bence kalsın.
    Ahmet Dursun'da açıkçası gitse kayıp olmaz bence.
    Ahmed Hassan'da gitsin bence.Ben ona bir türlü ısınamadım.

Bunların dışında Juanfran sezon sonunda geri döncekmiş(Ajax istememiş).Eğer istekli olucaksa J.Tigana'ya bağlı kalabilir.Ailton büyük ihtimalle Hamburg'da kalır ama Beşiktaş'a dönmesin.Kiralıklardan Sinan Kaloğlu denenir belki.

Zaten büyük ihtimalle Fahri Tatan ve Baki Mercimek ile anlaşılmış.Kayserispor'dan Mehmet Topuz alınırsa iyi olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sergen artık Beşiktaş'ın bayrak adamlarından biri.Kalmalı.

abi cordobaya çok ayıp ettiler. Bence iyi bir kaleciydi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

beşiktaş CORDOBA yı elinde tutması lazım en onemli oyuncularından biri

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Tekrar düşündümde bu yönetim kendi hatasını Oscar'a kesti.Eğer Cordoba'yı bu takımda tutamazlar ise derhal kendileride istifa etsinler.Maçtan sonra bende o sinirle Cordoba gitsin falan dedim ama asıl adamın üstüne yürüyen artistler ve Başkan denen Yıldırım Demirören'in gitmesi lazım.

Bu arada Barthez falan diyorlar.Eğer Oscar Cordoba gidip Barthez gelirse Jean Tigana'dan şüphelenmeye başlarım.

Nesil
    2006

sergen bir kaptan olarak kalmalı Tümeride avrupaya gitmeli cordoba zaten bitmiş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence sergene jubile,tümere askerlik lazımdır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

tümer geç kendine geldi abi

tümer ve sergenin ikisinin birden takımdan ayrılması bence kötü olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet bir operasyon yapılmalı ama o operasyon bu olmamalı.yeni bir yapılanma içine giriyorsun belki gelecek sezon 10 tane yeni oyuncu gelecek ve 10 tane de gidecek.ve bu durumda geçiş sürecinde bize en çok lazım olacak Sergen,Tümer ve Cordoba ile yolları ayırıyorsun.ki bu adamlar sadece yaşları ile tebrübeli oyuncular değil aynı zamanda da bu takımın en iyi 3 oyuncusu.korkarım ama bu operasyon şuanda olması gereken yerden zaten çok çok geride olan beşiktaşı 2-3 sene daha geriye götürecektir.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri