1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Ronaldo Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Default Ronaldo Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Efsane golcü, sahalara veda edeceği tarihi açıkladı...

Daha önce Barcelona, Real Madrid, Inter ve Milan formaları giyen Brezilya'nın efsanevi forveti Ronaldo, ne zaman emekli olacağına açıkladı.

Globo Esporte'ye konuşan 34 yaşındaki santrfor, yaptığı açıkamada "Benim düşüncem 2011 yılının sonuna kadar oynayıp kariyerime son vermek. Burada yani Corinthians'ta futbolu bırakmak istiyorum" dedi.

2010 yılında sakatlıklar ve kondisyonsuzluk nedeniyle verimli olamadığını söyleyen Ronaldo, "Benim için karmaşık bir yıl oldu. Corinthianslıların bana verdiği sevgi ve desteği karşılıksız bırakmamalıyım. Vücudum için bir yıl daha oynamak zor olsa da bunu taraftarlar için yapacağım" şeklinde konuştu.

Brezilyalı, son olarak Libertadores kupasını almayı hâlâ çok istediğini söyleyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Goal.com

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

masallah kac aylik?

saka bir yana birakma zamani coktan gelmisti.. keske fenerbahce formasi altinda oynadigini görebilseydik

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bence tek bir Ronaldo var oda Luis Ronaldo.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Neydin ne oldun be. Ama herşeye rağmen yine gelmiş geçmiş en büyük forvetsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gelmiş geçmiş en büyük forvet bence de. Ama kilo problemi çok fazla olduğu aşikar.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Müthiş forvettti , kendine baksaydı şu yaşında bile çok iyi işler yapabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kendisinden bir yaş küçük Klose son Dünya kupasında gol krallığına oynarken bu adamın kadroda bile olmaması ve futbolu bırakma seviyesine gelmesi ironik bir durum. Top sürme, hız, güç, bitiricilik, soğukkanlılık, teknik, oyun zekası, cesaret, yani bir forvette olması gereken her özellik vardı( belki hava hakimiyeti boyu nedeniyle biraz kötüydü).

Mesaj Yetkileri