Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Oğuz Çetin varsa ben yokum

Default Oğuz Çetin varsa ben yokum

A Milli Takım'a yine alınmayan Sinan Bolat, sonunda isyan bayrağını çekti...

"Belçika çok istedi, ben Ay-Yıldızlı formayı tercih ettim. Ancak aday kadroya alındığım dönemde hiçbir resmi maçta 1 dakika oynamadım"

"Beni hiç izlemeden, ‘Seni takibimiz sürüyor’ diyen Oğuz Çetin olduğu sürece takımda yokum. Son kadroda da dördüncü kaleci bile olamadım"

"Anderlecht’i devirdik, Standard Liege’de kahraman ilan edildim. Arkadaşlarım, milli takıma seçilmeyince benimle dalga geçti"

Belçika Ligi’nde Standard Liege’in kalesini koruyan ancak A Milli Takım’a seçilmesine rağmen henüz milli formayı hiçbir resmi maçta giyemeyen Sinan Bolat’tan şok karar... Ay-Yıldızlı ekibimizin daha önce Romanya ile oynanan maçında aday kadroya alınmayan ardından Kazakistan ve Belçika maçlarında yer alan Sinan, Beşiktaş’tan yedek Cenk Gönen’in alındığı 4 kalecili milli takımda yine olmayınca sonunda isyan bayrağını çekti. Milli kadronun sakat ya da kulüplerinde oynamayan oyuncularla oluşturulduğu ve seçimlerde de yardımcı antrenör Oğuz Çetin’in baskın olduğu dedikodularının yaşandığı bir dönemde genç file bekçisi, “Ülkemi çok seviyorum ama Oğuz Çetin olduğu sürece milli takıma hizmet etmem çok zor. Ben burada her hafta en iyi 11’deyim. Ama Milli Takım’da 4’üncü kaleci bile olamadım” dedi.

‘Burada geleceğim yok’

Takımdaki arkadaşlarının, 5-1 kazandıkları son Anderlecht maçı sonrasında kadroya alınmayınca kendisiyle esprili bir şekilde dalga geçtiklerini belirten 21 yaşındaki Sinan, “Kaleciler sakatlanınca alınıyorum, ardından 1 dakika bile oynatılmadan yedek bile olamıyorum. Beni bu sezon hiç izlemeden Kazakistan ve Belçika maçlarında takıma aldılar. Şimdi ise sakat kaleciler iyileşti ve sonrasında Oğuz hoca arayıp, ‘Bu seferlik yoksun, seni takibimiz sürüyor’ dedi. Beni hiç takip etmedi ki... Neye göre takımda yer buluyorum, bunu anlamış değilim. Bu da şunu gösteriyor; Demek ki şu an takımda geleceğim yok” ifadelerini kullandı.

‘Yapılanlar hoş değil’

Sinan Bolat’ın menaceri Kısmet Eriş, şu an milli takımın adil bir şekilde oluşturulmadığını düşündüklerini vurgulayarak, “Teknik direktör Guus Hiddink’e saygımız sonsuz. Ancak Oğuz Çetin’in, Guus Hiddink’in seçimlerine doğru şekilde yardımcı olmadığına inanıyoruz. O, Çetin’in oyuncağı değil. Liege’in stadında Türk bayrakları dalgalanırken, oyuncumuzun gördüğü bu muamele hiç hoş değil. Avrupa’daki oyuncular nasıl takip ediliyor?” açıklamasını yaptı.

Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Oğuz Çetin milli takıma zarar veriyor gönderilmeli..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    genç file bekçisi, “Ülkemi çok seviyorum ama Oğuz Çetin olduğu sürece milli takıma hizmet etmem çok zor.
    buradan da anlaşılıyor ki Oğuz Çetin,bizim tahmin ettiğimiz gibi seçimlerde oldukça etkili...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sinan Bolata yazık ediliyor bencede en azından hazırlık maçlarında denenmeliydi yetenekli bir kaleci

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kaynak hürriyet olunca haberin doğruluğuna pek inanasım gelmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adam haklı Volkan Volkan adamı hazırlık maçlarına bile almıyorlar oda isyan eder tabi.Daha da arkası gelir bunların yakında.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Böyle bi kaleci nasıl oynatılmaz ben anlamış değilim.Adam Avrupa'da oynuyo önemli bi kaleci Türk Milli takımını Belçika çok istemesine rağmen seçti ama adam oynatılmıyo saçma bi durum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sonra da diyoruz ki neden bizi seçmedi,adamlara sövüyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Kaynak ne olursa olsun. Hatta yazılan yazı yalan bile olsa Sinan'ın ağzından yazılmış bile olsa doğru şeyler.. Daha dünkü kaleci Onur Sinan'ın önüne geçip kaleyi koruyabiliyor; Daha dünkü çocuk Cenk Sinan'ın önüne geçip 4. kaleci oluyorsa ve biz Sinan dan yararlanamıyorsak adam UGANDA milli takımınıda seçse, Milli Takımı reddetse yerden göğe kadar haklıdır...

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Sonra da diyoruz ki neden bizi seçmedi,adamlara sövüyoruz...

Seçmesinler zaten. Seçenin aklına tüküreyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Volkan form olarak en dip zamanlarında bile kalede olunca haklı adam tabi. Türkiye'deki bir takımda olsa kesin her maç ilk 11di adam.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şu an milli takıma kaleci veremeyen takım biziz 4 büyükler içinde.Sinan bizde olsaydı kesinlikle şu an en azından yedek kaleci olurdu milli takımda.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bunları görüpte bundan sonra bizim milli takımı seçen gurbetçilerimizin aklına şaşayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Zaten bende hala neden Hamit gibi dünya çapında (bence) bir oyuncunun Almanya'yı değilde bizi seçtiğini anlamış değilim.Çünkü Hamit kalitesiyle Almanya Milli Takımında da banko oynardı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Zaten bende hala neden Hamit gibi dünya çapında (bence) bir oyuncunun Almanya'yı değilde bizi seçtiğini anlamış değilim.Çünkü Hamit kalitesiyle Almanya Milli Takımında da banko oynardı bence.
    Hamit kendi vatanında oynamaktan dolayı mutlu.Zaten banko oynuyor.Milli takımda oynamasa tamam da banko oynuyor adam ne işi var Almanya'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hamit kendi vatanında oynamaktan dolayı mutlu.Zaten banko oynuyor.Milli takımda oynamasa tamam da banko oynuyor adam ne işi var Almanya'da.
    Yani demek istediğim,Hamit bizim için bir şans. Almanya'yı değil,bizi seçmesi bizim için bir şans.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yerden göğe kadar haklı. Adamı pişman ediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Nuri'ye Ay-YıldızLı formayı giydirene kadar tersimiz döndü adamı hangi maçta adam gibi oynattık. En akıllıları Mesut'muş valla.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

biraz araştırdım daha hiç milli takımda oynamamış .. küstürün adamları seneye belçika maçında maçın adamı olunca vatan haini ilan edersiniz adamı .. yazık ya . hamit hariç türkiyeyi seçenlerin hali ortada . nuri formunun zirvesinde oynadığı yok .. genç gurbetçileri alıp bi maç koyamıyoruz 11e güvenip . sonra oğuzhan hollanda'da 10 numara giyiyor biz aurelio'yu oynatıyoruz .. mesut'a artık kızamıyorum

yazı doğru mu yalan mı o bilinmez ama oğuz çetin'in bu işten anlamadığı kesin .

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sinan Bolat şuan 3.kaleci olur milli takımda boşuna heveslenmesin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum Oğuz Çetin'le ilgili bi karalama kampanyası başlatılmış gibime geliyor bende Çetin'in çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama Sinan'a yapılan haksızlığın Oğuz Çetin'de değilde Hiddink'te aranması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milli takıma seçilmesine rağmen hiç maç yapmadığı için başka bir milli takımı seçebiliyor diye biliyorum.Belçika milli takımını seçsin onun için daha iyi olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

en doğrusu da belçika milli takımı olur neden bizim yönetim gurbetcilere gereken önemi vermiyor

Sinan Bolat Yoksa Bende Yokum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Böyle giderse ilerde dünya devlerinde oynayan oyuncular için "Türk Oyuncu" değil "Türk Kökenli Oyuncu" diye gururlanırız.. tabi şimdi olduğu gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Oğuz Çetin varsa ben de yokum...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ondan sonra da Türk asıllı futbolcular neden bizim milli takımı seçmiyor diye giydiririz o adamlara. Mesut'a 'Mes(it)' diyenleri bile gördüm sırf bizi seçmedi diye. Al işte bizi seçen gurbetçileri de görüyoruz. Nuri ve Sinan en basit 2 örnek. Daha kıyıda kenarda ne isimler var ne isimler, böyle çağrı bekleyen. Önder Turacı da vardı mesela, Belçika mı Türkiye mi diye günlerce haftalarca meşgul etmişti gündemi, sonunda bizi seçti, sonuç ne yine kocaman bir 0. En formda dönemlerinde bile girememişti milli takıma. Bunlar yakın örnekler olduğu için verdim, fazla uzaklara gitmeye gerek yok yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence Sinan Bolat'ın Belçika Milli Takımını seçmesi kuvvetle muhtemel... Çünkü Sinan'ın Menajeri Eğer Leekens'ten teklif gelirse Sinan Belçika'da forma giyer dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Haberin doğruluğu tartışılır bence. Olsa bile böyle sıkıntılarla ilk kez karşılaşılmıyor. Zamanında Halil'de Fatih Hoca için öyle demişti ama Fatih Terim'in son maçından bi önceki maç hatırlamıyorum hangi maçtı o maçta gol atıp Fatih Terim'e koşmuştu.

Her olayı Mesut'la bağdaştırmak çokda mantıklı gelmiyor bana. Uğur Yıldırım'da bi frikik yarışmasından sonra yıldızı parlamıştı milli takıma çağrıldığında yıldız muamelesi gösterilmesini beklemişti bir çok ayrıcalık istedi sonra Hollanda milli takımıyla maçlara çıktı sonuç ne ? Şu an hangi takımda oynuyor haberim yok.

Mesut konusuna gelince mantığımın almadığı bir olay var. Diyorki Türk Milli takımı bana ilgi göstermedi çağırmadılar beni falan fıstık. Yaa geleceğin yıldız adayı bir adam çok şey beklenen bir isim Almanyada yaptıkları ortada ve Mili Takıma uzun yıllar hizmet verebilecek bir isim. Fatih Terim'in yada her kimse bunları hiç mi düşünmedi onların aklı mı yoktu. Böyle bir saçmalığı tepki almamak için söylediğine inanıyorum. Gökhan İnler'de İsviçre milli takımını seçti ama hiç böyle olaylar yaşanmadı çünkü böyle bahanelerin arkasına saklanmadı. En son burda bi haberi okumuştum Gökhan'la ilgili. Doğruysa haber adam diyor ki ben İsviçreliyim burda doğdum büyüdüm kendimi İsviçreli hissediyorum. Yinede gönül isterdi bizim Milli Takımımızda oynasın ama en azından böyle laf kalabalığı yapıp Mesut gibi kimseyide zan altında bırakmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Formayi istiyen sonuna kadar savasir ve bekler. Bunlar kariyer yapmak pesinde, 27-28 yaslarinda kadroya ilk defa cagrilanlar var.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

A.Faruk

Mesut bir frikik yarışmasında değil Dünya Kupası'nda parladı. Hemde Almanya Ligi'nde de ki düzgün performansıda buna eklenebilir.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri