1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Ronaldinho Yeniden Milli Takımda

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Default Ronaldinho Yeniden Milli Takımda

Brezilya Milli Takımı'nın Arjantin ile 17 Kasım'da Katar'da oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Mano Menezes aday kadrosunu açıkladı.

Copa America hazırlıklarını sürdüren Brezilya Milli Takımı'nda Dunga'nın yerine göreve gelen Mano Menezes, 17
    Kasım'da Arjantin ile oynanacak olan hazırlık maçı için belirlediği aday kadrosunu açıkladı.

Menezes'in açıkladığı kadroda Galatasaraylı Elano yer almazken; Fenerbahçeli Andre Santos kendisine kadroda yer buldu. Menezes'in yaptığı en büyük yenilik ise AC Milan forması giyen süper yıldız Ronaldinho'yu yeniden aday kadroya dahil etmesi oldu.

Deneyimli
    teknik adamın aday kadroda yaptığı en büyük sürpriz olarak ise bir dönem Trabzonspor'un da kalesini koruyan Jefferson'u Arjantin ile yapılacak olan hazırlık maçının kadroya davet edilmesi olarak gösterildi.

KALECİLER: Victor (Grêmio), Jeferson (Botafogo), Neto (Atlético-PR)

DEFANS: Daniel Alves (Barcelona), Rafael (Manchester United), Adriano Corrêa (Barcelona), André Santos (Fenerbahçe), Thiago Silva (Milan), David Luiz (Benfica), Alex Costa (Chelsea), Réver (Atlético-MG)

ORTA SAHA: Douglas (Grêmio), Philippe Coutinho (Inter), Ronaldinho Gaúcho (Milan), Elias (Corinthians), Lucas (Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham), Jucilei (Corinthians)

FORVET: Robinho (Milan), Alexandre Pato (Milan), André (Dínamo Kiev), Neymar (Santos)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Andre Santos in Elano out :O

Sheriff Misafir

Tam ben açacaktımki konuyu baktım açılmış, Dunga depreminin enkazından güzel bir kadro çıkarmış Brezilya. Doğru oyun sistemini bulurlarsa tekrar en tepede yer alırlar..

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Sizce eskisi gibi oynarmı ronaldinho? bence o kadar iyi bir form yakalıyamaz

oh be ! en sonunda Ronaldinho'yu izleyeceğiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tolga Zengin gibi bir kalecinin arkadasında yedek kaldıktan sonra Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmek gerçekten büyük başarı. Şahsen ben özgüvenimi tamamen kaybedip kendimi içkiye verirdim.
    Last edited by nekop : 29.Ekim.2010 at 23:48 Reason: p yerine r yazmışım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronnie ve onu izlemekten zevk alan ben için güzel bir haber zaten 2 sezondur yüzü gülüyordu Ronaldinho'nun artık yine eskisi gibi sırıtır sürekli

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Tolga Zengin gibi bir kalecinin arkadasında yedek kaldıktan sonra Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmek gerçekten büyük başarı. Şahsen ben özgüvenimi tamamen kaybedir kendimi içkiye verirdim.
    İşte bu yüzden adam Brezilya Milli takımına seçildi Serhat abi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Tolga Zengin gibi bir kalecinin arkadasında yedek kaldıktan sonra Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmek gerçekten büyük başarı. Şahsen ben özgüvenimi tamamen kaybedir kendimi içkiye verirdim.
    Tolga zengin ??

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kaleci Cesar'a ne oldu sakatmi?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tolga zengin ??
    Kadroya çağrılan kaleci Jefferson, Trabzonspor ve Konyaspor'da da oynadı daha önce.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Konu Ronaldinho olunca bi anlam verememiştim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çağrılmayı kesinlikle hakediyordu son 2 sezondaki performansıyla Ronnie

Mesaj Yetkileri