Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

20 41.67%
  • Fenerbahçe kazanır

19 39.58%
  • Berabere biter

9 18.75%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [10. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Bursaspor - Fenerbahçe [10. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Normal şartlarda zor geçecek maçken Niang,Dia,Lugano'nun yoklukları da eklenince maçın zorluğu 2 kat arttı diyebilirim.Kazanırsak farkı 3'e indirmiş olacaz , bu açıdan çok kritik bir maç olarak görüyorum.Umarım eksikler sıkıntı yaratmaz , bu zorlu deplasmandan 3 puan ile döneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

3 ihtimalli bir maç ama en düşük ihtimal galibiyetimiz. Allah yardımcımız olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Niang , Lugano , Emre , Gokhan Gonul Fenerbahcenin en onemli oyunculari bana gore ve bunlardan 2 si oyniyamiycak bu zorlu deplasmanda , BursaSpor'da sadece 2 beraberlikle gecen senenin pekde surpriz olmadigini gosterdi , zor mac Bursaspor galip gelemezse berabere biter , Fenerbahce'nin galibiyet sansi oldugunu sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Niang önemli eksiklik, Lugano yerine Bilica oynayabilir ama Bekir'e şans vermesini istiyorum hocanın. Savunmanın lideri senelerdir hep Lugano oluyordu ve savunmayı sağlama alan oydu, bu sezon artık Yobo var, Lugano'dan daha iyi durumda. Geçtiğimiz senelerde yaşanan Lugano yokluğunda defansın o hali bu maçta Yobo sayesinde nispeten yaşanmayacaktır.

Kazım ve Semih tercihleri olabilir Niang ve Dia yerine. Semih'in takıma vereceği hücumun nasıl olacağını direk etkiler, bu konuda endişeliyim. Derbide oynanan oyundan memnun olmadığını belirtmişti Aykut Kocaman, bu maçın da kaybedilmesi halinde fark 9 olacak ve zirveden çok uzaklaşacağız, kritik bir maç, kaybedilirse şampiyonluk şansı çok düşer, beraberlik halinde pek değişen bir durum olmaz, galibiyet gelirse de derbinin olumsuz havası dağılır. 3 ihtimalli bir maç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Bursasporun alacağını düşünüyorum. Fenerbahçede eksikler çok ve derbideki sonuçtan dolayı takımdada olumsuz bir hava oluştu. Bursaspor zorlansa bile 1-0 yada 2-1 lik skorlarla alıcaktır maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eksik Fenerbahçe karşısında Bursa'nın rahat bir galibiyet alıcağını düşünüyorum.Lugano,Niang ve Dia yeri doldurulamayacak 3 oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bu maçı Fenerbahçe alır diyorum ben . Fenerbahçe eksik kadroyla daha motive olacaktır diye düşünüyorum . Hem aradaki puan farkının daha da açılmamasını sağlamak zorundalar . Her ne kadar son hafta 5-1 yenmiş olsa da bursa son zamanlarda geçen seneki gibi oynamıyordu . ama ne olursa olsun ligin en formda takımı oldukları kesin . kısır bi maç bekliyorum . ama 2-1 de olabilir . tahminim tek farklı fenerbahçe galibiyeti ..

Nesil
    2006

Bursa önünde hızlı, sert bir savunma ve hücum bölgesinde seri paslaşırsak Bursa'yı çok rahat geçeriz. Tabii bunları yapacak iki ismimiz Niang ve Dia yok. Dia yerine Kazım Niang yerine Semih oynaması gerekiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Her ne kadar eksik oyuncularımız olsada iyi motive olmuş biri Fenerbahçenin bu maçtan puan veya puanlar çıkaracağı inancındayım. Niang ve Dia hucum gücümüzü nispeten düşürmüş olsada onların yerinde muhtemelen oynayacak olan Kazım ve Semih'e de inancım tam. Zirve hattından kopmamamız açısından önemli bir maç. Tek endişelendiğim taraf Luganonun olmayaşı. Yerinde oynacak Bilica,İlhan veya Bekir'in ekstra bir performans göstermesi gerekiyor. Yobodan yana endişem yok ama Luganonun yerinde oynacak olan futbolcular gerçekten soru işareti. Ne kadar eksiğimiz olsada bizim Fenerbahçe olmamız o formanın bile tek başına galibiyet alabilecek güçte olduğu gerçeğini değiştirmez. İnşallah iyi sonuçla ordan döneriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursa'nın seyirci avantajı var.Rahat olmasa bile kazanacaklardır.FB'de eksik çok ama Bursaspor karşısında 3 puan için oynayacaklar.2-1 1-0 gibi bir skorla kazanır Bursa.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Iki takim da temkinli oynayacaktir. Bursa liderligi Fener de takibini koruyabilmek icin yenilmek istemeyecektir. Tipik bir beraberlik maci bana kalirsa.

Bursaspor - Fenerbahçe / Fenerbahçe - Bursaspor maçları genellikle deplasman takımlarının galibiyetleri ile sonuçlanıyor son yıllarda. 3 ihtimalli bir maç. Kazanırsak daha sezon başından büük avantaj yakalarız. Fener, Gs maçından sonra bizim maçta da puan kaybederse muhalefetten sesler yükselecektir. ManU maçı öncesi sakatlık olmadan atlatırsak iyi olucak.

Stadyumdaki atmosfer hiç olmadığı kadar güzel olacak. 2-2, timsah yürüyüşü şuan aklıma gelmeyen birçok etkinlik tribünlerden yansıyacaktır.

29 Ekim'de "Cumhuriyet Bayramı'nı" kutlamak üzere. . .
    Last edited by Crocodile1963 : 27.Ekim.2010 at 17:39

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'nin moral bozukluğu ve eksikliklerle en fazla beraberlikle döneceğini düşünüyorum. Fakat şu ana kadar ya çok iyiler ya da çok kötü. Fenerbahçe'ye karşı yine de temkinli olunmalı ve bir Fenerbahçe galibiyeti de beni şaşırtmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biletimi aldım, nasipse izlicem maçı umarım bir galibiyet alırız..
    Oyuncuların sakatlıkları pek bi etki etmemesi gerekiyor boşuna Türkiye'nin büyüğü değiliz, diğer oyuncularda oynarak aynı görevi yerine getirebilirler..

Gökhan Gönül ;

Okan Alkan..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Okan tek Manisaspor maçında şans buldu fakat o zaman Manisa'nın başında Hakan Kutlu vardı. O maçı kaale almak pek yaramaz. Kazım ve Semih şans bulmalıdır bana göre.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Dia'yı bilmiyoum ama Niang'ın oynama ihtimali var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu tip zor maçları kazanırız.Bursa özellikle bize büyüklüğümüzü hatırlatırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eksikleri çok fazla hissedeceğimizi sanmıyorum geniş bi kadromuz var, ancak yine de onlarsız oynamak bi handikaptır her zaman.. Ben 2 ihtimalli bi maç bekliyorum.. En kötü beraberlik...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kaptan sahada olsun yeter o bursayı çok sever zor bir mücadeler herşey olabilir umarım kazanırız

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ankette Bursa'ya oy verdim ama berabere biteceğini düşünüyorum.İki takım da zorlanacaktır.0-0 veya 2-2 biter maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizim açımızdan en iyi sonuç beraberlik olur ama bursayı bir adım önde görüyorum fenerde niang falan yok heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

''3 ihtimalli maç'' tanımına en çok uyan maçtır,bu hafta Bursa-Fenerbahçe maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bursaspor'un Ankaragücü karşısında aldığı 5-1'lik galibiyet kimseyi yanıltmasın. Geçen yılki kadar rahat gol bulamıyorlar. Fenerbahçe'nin ise sistemi çok düz ve çözen takım puanı kapar.Savunmada Lugano eksiği çok hissedilecektir. Eğer Niang oynarsa Fenerbahçe maça ortak olabilir ama oynamazsa maçı Bursaspor zor da olsa kazanır... Oyumu Bursa'ya verdim ama inşallah berabere biter
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Önemli sayabileceğimiz eksiklerimiz var Dia ve Niang tam kontra atak oyuncuları onlara yatkın bi maç gibi görünüyordu olmayışları etkileyebilir ama bence Lugano'nun olmayışı daha büyük bi sorun gibi duruyor savunmada uyumsuzluklar olabilir . Ben Bursa'yı daha şanslı görüyorum ama yenersekte tabiki çok normal bi sonuç olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bursa gercekten buyuk mu degil mi bence onu tam anlamiyla gosterebilecek bir mac. Baskiyi kaldirabilecekler mi cok merak ediyorum, kazanirlarsa lig cok karisacak....

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bu maçı bursa alır kesinlilke..banko 1 yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Niang ve dia kesin olarak yok kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Gökay İravul, Okan Alkan, Kazım Kazım, Semih Şentürk, Alex de Souza ve Gökhan Ünal.

Bursa'ya giden kadro böyle, ilk 11 de koyulaştırdığım gibi olabilir ama sürpriz de görebiliriz, Alex yerine Kazım Semih forveti, sağ kanatta Okan gibi. Sürpriz olmazsa kadro belli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Gökay İravul, Okan Alkan, Kazım Kazım, Semih Şentürk, Alex de Souza ve Gökhan Ünal.

Bursa'ya giden kadro böyle, ilk 11 de koyulaştırdığım gibi olabilir ama sürpriz de görebiliriz, Alex yerine Kazım Semih forveti, sağ kanatta Okan gibi. Sürpriz olmazsa kadro belli.
    Santos sol bek olabilir abi

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri