Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 70.00%
  • Antalyaspor kazanır

3 10.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor [10. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Galatasaray - Antalyaspor [10. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Bu 2-3 kelimelik yorumların gelmemesi için maç konularına anket eklenmektedir, ankete oyunuzu vermeniz yeterlidir. Alt biter, üst olur gibi yorumlarınızı da, 2 takımın defansında sıkıntılar var bu nedenle gollü maç olur gibi bir nedene dayandırmalısınız.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Antalya en iyi baslangiclarindan birisini yapti bu sezon , kolay lokma degil , ama Galatasaray gecen hafta yakaladigi havayi bu macda devam ettirip 3 puani alir diye dusunuyorum , ama yinede hala icimde ufak bir ses acaba yine bir kaza olurmu diyede soruyor , umarim rahat alip cikisa gecicegimiz bir mac olur , skor tahminim 3-1

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Kesinlikle kazanmamız lazım artık puan kaybına hişbir şekilde tahammülümüz yok . Fenerbahçe maçına dayanarak bir yorum yapmak çok güç çünkü derbi çok farkı olur motivasyon vs. açısından . kaldı ki değişik taktikle oynayacağız . sakat oyuncuların 1i belki 2si gelicek . bakalım Hagi nasıl bir sistemle oynayacak .. Bu maç Haginin sezon içindeki gerçek planını da göstermiş olacak . umarım kazanırız , kazanmalıyız ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eğer fener maçından aldığımız puanın önemi olması gerekiyorsa bu maçı mutlaka kazanmamız lazım.Baros ve Arda yine yok.Kewell ise şüpheliymiş.Antalya şuan iyi durumda kazanmayı alışkanlık haline getirmiş takımlar her zaman tehlikeli olur.Antalya şuan o durumda ama yeni teknik ekibimiz ve Elano pino misimovic gibi oyuncularla sonuca gideceğimizi umuyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Antalyaspor benim için her zaman korkulması gereken bir takım olmuştur ama; gelgelelim Hagi'nin gelişiyle takım farklı bir havaya büründü. Elano'yu, Pino'yu gördük geçen maç, harika bir oyun ortaya koydular.

Fakat bu derbi motivasyonu muydu yoksa genel bir şey miydi onu bu maçta göreceğiz..

Kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hagi Galatasaraya daha deüğişik bir anlayış getirdi.Antalyaspor herhalde tarihinin en iyi başlangıcını yaptı zevkli bir maç olmasını bekliyorum.Maçta az gol olur diye düşünüyorum ama Galatasaray kazanıp bir çıkışın başlangıcını yapacaktır.

Aynı oyuncular farklı hocalarla farklı performans sergileyebilir(TS Şenol Güneş örneği).

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GS bir hava yakalamışken antalyaya puan vereceğini sanmıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Derbideki motivasyon sağlanamasa da Hagi'nin takıma getirdiği bir hava var. Ama Antalya da kolay takım değil. Galatasaray ya 1-0 gibi bir galibiyet koparır ya da berabere biter maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gerçek formunu yakalamış oyuncularımız yeni hocalarına ilk galibiyetini hediye etmek isteyeceklerdir. Galatasaray'ın 2-0 gibi bir skorla kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Antalya bu sezon çok iyi fakat Galatasaray'ın kendi sahasında maçı kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Antalyaspor geçen sene özellikle hızlı kontralarla başımızı çok ağrıtmıştı. Fakat Hagi takımı eğer Fenerbahçe maçındaki gibi bir sistemle sahaya çıkarırsa kontra yemeyiz. Ama ne gariptirki Antalyaspor da deplasmanda olduğu için savunmaya gömülü oynarsa maç uzun süre 0-0 gider. Eğer forvette Baros dönerse ve arkalarında Elano-Kewel ikilisi görev alırsa o kiliti açarlar. Fakat formsuz Misimoviç ve açık alanda çok daha başarılı olan Pino ile başlanırsa Misimoviç zaten yokları oynar, Pino ise gömülü savunmayı zor aşar... Umudum Baros-Kewel ve Elano 3'lüsü ile hücum hattının kurulması Başarılar Aslanım....

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maça gidiyorum. Fener maçında çok iyi oynadığımızdan bu maç tribünler coşacaktır. Bu gazla kazaniriz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yıllardır yenemediğimiz Eskişehirspor'u deplasmanda devirdik.10 senedir puan alamadığımız Kadıköy deplasmanından puanla döndük.Şimdi ise 2001 yılından beri evimizde yenemediğimiz Antalyaspor ile karşılacağız.Bu maçı kazanıp,bir tabuyu daha yıkacağımıza inanıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hagi yönetimiyle bu engeli aşacağımızı düşünüyorum. 1-0 olsun bizim olsun. İçimde çok ufak bir kötü fikir var, umarım gerçek olmaz ve puan kaybetmeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Maça gidiyorum. Fener maçında çok iyi oynadığımızdan bu maç tribünler coşacaktır. Bu gazla kazaniriz
    Kapalı üst bilet kalmış mıdır ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

biletixden baktım biletler zaten bugün satışa çıkıyormuş.

- 28 Ekim 2010 Perşembe günü saat: 11:00'da genel satışa açılacaktır. Kişi başı bilet limiti 5 adettir.

Bi biletix şubesine gidip sorabilirsin. Yada daha kolayı biletix'in sitesine üye ol ordan bak.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

biletixden baktım biletler zaten bugün satışa çıkıyormuş.

- 28 Ekim 2010 Perşembe günü saat: 11:00'da genel satışa açılacaktır. Kişi başı bilet limiti 5 adettir.

Bi biletix şubesine gidip sorabilirsin. Yada daha kolayı biletix'in sitesine üye ol ordan bak.
    Sen hangi tribünde gidecen uA'nın oldugu tribünü düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan heryerde Kapalıda da var eski açıkta da var yeni açıkta da var. Sana tavsiyem ya eski açığa git ya kapalıya. Kapalıya gideceksen kapalının ortasına git. Eski açığa gideceksen her tarafına gidebilirsin Ben Eski açığa gicedeğim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ultrAslan heryerde Kapalıda da var eski açıkta da var yeni açıkta da var. Sana tavsiyem ya eski açığa git ya kapalıya. Kapalıya gideceksen kapalının ortasına git. Eski açığa gideceksen her tarafına gidebilirsin Ben Eski açığa gicedeğim.
    Kapalı alta gitmiştim küçük bölümdü maçta 1 ses cıkmadı o tribünden.
    Birde göremezsem kötü olur maçı boy o kadar uzun degil 8.sınıf ogrencisi icin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kapalı alta gitmen büyük hata olmuş Orası parası olanların sadece maç izlemeye gittiği bir bölüm. Kapalı üste bilet al maçıda izlersin tezahuratınıda yaparsın. Eski açığa geçersen bi kaleyi çok iyi görürsün diğer kaleyi zar zor görürsün (Uzak olduğu için). Ama Eski Açıkta 10 numara bağırırsın. Ben şahsen maça gittiğimde maçı izlemiyorum. Sadece bağırıyorum. Ara ara maça bakıyorum. Genelde golleri kaçırıyorum Ama maça gitmenin zevki öyle çıkıyor. Hele maç Galatasaray - Antalyaspor maçıysa çok bağrışmalı bir maç bizleri bekliyor (Ömer Çatkıç saolsun)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kapalı alta gitmen büyük hata olmuş Orası parası olanların sadece maç izlemeye gittiği bir bölüm. Kapalı üste bilet al maçıda izlersin tezahuratınıda yaparsın. Eski açığa geçersen bi kaleyi çok iyi görürsün diğer kaleyi zar zor görürsün (Uzak olduğu için). Ama Eski Açıkta 10 numara bağırırsın. Ben şahsen maça gittiğimde maçı izlemiyorum. Sadece bağırıyorum. Ara ara maça bakıyorum. Genelde golleri kaçırıyorum Ama maça gitmenin zevki öyle çıkıyor. Hele maç Galatasaray - Antalyaspor maçıysa çok bağrışmalı bir maç bizleri bekliyor (Ömer Çatkıç saolsun)
    Özel show falan varsa kaçırmayayayım yani

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eski açık bilet kalmamış ama kapalı ve yeni açık hala var.

Antalyaspor öne gecerse ve kalede Ömer olursa mac 75-80 dk oynanir.Antalya öne gectigi takdirde mac ya berabere biter ya da yeniliriz.Ilk dakikalardan itibaren baskili oynamaliyiz Misimovic'in biraz daha topla bulusmasini saglamaliyiz.Fb macinda ki kadroyu bekliyorum ama Sarpin yerine Battal'i alip daha ofansif de oynayabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Antalyaspor öne gecerse ve kalede Ömer olursa mac 75-80 dk oynanir.Antalya öne gectigi takdirde mac ya berabere biter ya da yeniliriz.Ilk dakikalardan itibaren baskili oynamaliyiz Misimovic'in biraz daha topla bulusmasini saglamaliyiz.Fb macinda ki kadroyu bekliyorum ama Sarpin yerine Battal'i alip daha ofansif de oynayabiliriz.

Aynı kadro olamaz çünkü Ayhan kart cezalısı..
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Aynı kadro olamaz çünkü Ayhan kart cezalısı..
    Evet yazdiktan sonra hatirladim belki Ayhan yerina sol aciga Insua'yi alabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence öyle birşey yapacağına Serdar Özkan'ı oynatsın.. Ben hiç beğenmiyorum Insua'yı BU maçta barış oynayacak bence..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sarı-kırmızılı ekipte Baros, Arda, Kewell ve Aydın'ın sakatlıkları bulunurken, Ayhan ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ankaragücü maçında kırmızı kart gören kaleci Ufuk'un, Fenerbahçe maçıyla birlikte 1 maçlık cezasını tamamladığı ve Hagi'nin görev vermesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Muhtemel 11 şöyle: Aykut, Sabri-Neil-Servet-Hakan, Cana-Mustafa-Insua-Elano, Misimoviç-Pino

sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano son antrenmanlara katılamadı.Umarım yarın oynar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elano grip olmuş

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri