Fenerbahçe Cumhuriyeti
İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Bu 2-3 kelimelik yorumların gelmemesi için maç konularına anket eklenmektedir, ankete oyunuzu vermeniz yeterlidir. Alt biter, üst olur gibi yorumlarınızı da, 2 takımın defansında sıkıntılar var bu nedenle gollü maç olur gibi bir nedene dayandırmalısınız.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Antalya en iyi baslangiclarindan birisini yapti bu sezon , kolay lokma degil , ama Galatasaray gecen hafta yakaladigi havayi bu macda devam ettirip 3 puani alir diye dusunuyorum , ama yinede hala icimde ufak bir ses acaba yine bir kaza olurmu diyede soruyor, umarim rahat alip cikisa gecicegimiz bir mac olur , skor tahminim 3-1
Kesinlikle kazanmamız lazım artık puan kaybına hişbir şekilde tahammülümüz yok . Fenerbahçe maçına dayanarak bir yorum yapmak çok güç çünkü derbi çok farkı olur motivasyon vs. açısından . kaldı ki değişik taktikle oynayacağız . sakat oyuncuların 1i belki 2si gelicek . bakalım Hagi nasıl bir sistemle oynayacak .. Bu maç Haginin sezon içindeki gerçek planını da göstermiş olacak . umarım kazanırız , kazanmalıyız ..
Eğer fener maçından aldığımız puanın önemi olması gerekiyorsa bu maçı mutlaka kazanmamız lazım.Baros ve Arda yine yok.Kewell ise şüpheliymiş.Antalya şuan iyi durumda kazanmayı alışkanlık haline getirmiş takımlar her zaman tehlikeli olur.Antalya şuan o durumda ama yeni teknik ekibimiz ve Elano pino misimovic gibi oyuncularla sonuca gideceğimizi umuyorum..
Antalyaspor benim için her zaman korkulması gereken bir takım olmuştur ama; gelgelelim Hagi'nin gelişiyle takım farklı bir havaya büründü. Elano'yu, Pino'yu gördük geçen maç, harika bir oyun ortaya koydular.
Fakat bu derbi motivasyonu muydu yoksa genel bir şey miydi onu bu maçta göreceğiz..
Kazanırız diye düşünüyorum.
Hagi Galatasaraya daha deüğişik bir anlayış getirdi.Antalyaspor herhalde tarihinin en iyi başlangıcını yaptı zevkli bir maç olmasını bekliyorum.Maçta az gol olur diye düşünüyorum ama Galatasaray kazanıp bir çıkışın başlangıcını yapacaktır.
Aynı oyuncular farklı hocalarla farklı performans sergileyebilir(TS Şenol Güneş örneği).
GS bir hava yakalamışken antalyaya puan vereceğini sanmıyorum
Derbideki motivasyon sağlanamasa da Hagi'nin takıma getirdiği bir hava var. Ama Antalya da kolay takım değil. Galatasaray ya 1-0 gibi bir galibiyet koparır ya da berabere biter maç.
Gerçek formunu yakalamış oyuncularımız yeni hocalarına ilk galibiyetini hediye etmek isteyeceklerdir. Galatasaray'ın 2-0 gibi bir skorla kazanacağını düşünüyorum.
Antalya bu sezon çok iyi fakat Galatasaray'ın kendi sahasında maçı kazanacağını düşünüyorum.
Antalyaspor geçen sene özellikle hızlı kontralarla başımızı çok ağrıtmıştı. Fakat Hagi takımı eğer Fenerbahçe maçındaki gibi bir sistemle sahaya çıkarırsa kontra yemeyiz. Ama ne gariptirki Antalyaspor da deplasmanda olduğu için savunmaya gömülü oynarsa maç uzun süre 0-0 gider. Eğer forvette Baros dönerse ve arkalarında Elano-Kewel ikilisi görev alırsa o kiliti açarlar. Fakat formsuz Misimoviç ve açık alanda çok daha başarılı olan Pino ile başlanırsa Misimoviç zaten yokları oynar, Pino ise gömülü savunmayı zor aşar... Umudum Baros-Kewel ve Elano 3'lüsü ile hücum hattının kurulmasıBaşarılar Aslanım....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Maça gidiyorum. Fener maçında çok iyi oynadığımızdan bu maç tribünler coşacaktır. Bu gazla kazaniriz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yıllardır yenemediğimiz Eskişehirspor'u deplasmanda devirdik.10 senedir puan alamadığımız Kadıköy deplasmanından puanla döndük.Şimdi ise 2001 yılından beri evimizde yenemediğimiz Antalyaspor ile karşılacağız.Bu maçı kazanıp,bir tabuyu daha yıkacağımıza inanıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hagi yönetimiyle bu engeli aşacağımızı düşünüyorum. 1-0 olsun bizim olsun. İçimde çok ufak bir kötü fikir var, umarım gerçek olmaz ve puan kaybetmeyiz.
biletixden baktım biletler zaten bugün satışa çıkıyormuş.
- 28 Ekim 2010 Perşembe günü saat: 11:00'da genel satışa açılacaktır. Kişi başı bilet limiti 5 adettir.
Bi biletix şubesine gidip sorabilirsin. Yada daha kolayı biletix'in sitesine üye ol ordan bak.![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ultrAslan heryerdeKapalıda da var eski açıkta da var yeni açıkta da var. Sana tavsiyem ya eski açığa git ya kapalıya. Kapalıya gideceksen kapalının ortasına git. Eski açığa gideceksen her tarafına gidebilirsin
Ben Eski açığa gicedeğim.
Kapalı alta gitmen büyük hata olmuşOrası parası olanların sadece maç izlemeye gittiği bir bölüm. Kapalı üste bilet al maçıda izlersin tezahuratınıda yaparsın. Eski açığa geçersen bi kaleyi çok iyi görürsün diğer kaleyi zar zor görürsün (Uzak olduğu için). Ama Eski Açıkta 10 numara bağırırsın. Ben şahsen maça gittiğimde maçı izlemiyorum. Sadece bağırıyorum. Ara ara maça bakıyorum. Genelde golleri kaçırıyorum
Ama maça gitmenin zevki öyle çıkıyor. Hele maç Galatasaray - Antalyaspor maçıysa çok bağrışmalı bir maç bizleri bekliyor (Ömer Çatkıç saolsun
)
Eski açık bilet kalmamış ama kapalı ve yeni açık hala var.
Antalyaspor öne gecerse ve kalede Ömer olursa mac 75-80 dk oynanir.Antalya öne gectigi takdirde mac ya berabere biter ya da yeniliriz.Ilk dakikalardan itibaren baskili oynamaliyiz Misimovic'in biraz daha topla bulusmasini saglamaliyiz.Fb macinda ki kadroyu bekliyorum ama Sarpin yerine Battal'i alip daha ofansif de oynayabiliriz.
Bence öyle birşey yapacağına Serdar Özkan'ı oynatsın.. Ben hiç beğenmiyorum Insua'yıBU maçta barış oynayacak bence..
Sentugo.
Sarı-kırmızılı ekipte Baros, Arda, Kewell ve Aydın'ın sakatlıkları bulunurken, Ayhan ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ankaragücü maçında kırmızı kart gören kaleci Ufuk'un, Fenerbahçe maçıyla birlikte 1 maçlık cezasını tamamladığı ve Hagi'nin görev vermesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Muhtemel 11 şöyle: Aykut, Sabri-Neil-Servet-Hakan, Cana-Mustafa-Insua-Elano, Misimoviç-Pino
sporx
Elano son antrenmanlara katılamadı.Umarım yarın oynar.
Elano grip olmuş![]()