arkadaşlar bir oyuncuyu kiralık vermek için ne yapmam lazım yaw 10.000$ lara kadar çekiyom kira üccretini almıyolar :S
arkadaşlar bir oyuncuyu kiralık vermek için ne yapmam lazım yaw 10.000$ lara kadar çekiyom kira üccretini almıyolar :S
ya kimse para ödemez... Sadece oyuncunun parasını ödesinler yeter. Bir de dediğim gibi dene![]()
evet sat gitsin daha iyi ayrıca kiralamanın hiç bir işe yaradığını görmedim ben şu ana kadar rezervende maç yapsın adam daha iyi daha iyi gelişiyor
tabi bide o kısmı var kendi antreman prog. daha çok geliyor oyuncun kirada oynadığından. Ama yaşı reserve takımın geçmişse sat cureshot ın dediği gibi
ben lebohan mokoenayı bile kiralayamıyorum bide kevin larsen dunya peşinde adamların ama kiralayan yok kiralamak istememin tek sebebi crespo boşta beleşe alıp bi yıl oynatmak hayranıyımda))
yaa yok abi istemiyo hiç kimse 0 yaptım 5 milyon$ lık oyuncuyu istemiyolar merak edenler için sööliyim özgürcan
kiralama bırak elinde dursun
abi biraz gitsin burnu sürtsün istiyom.çok forvet var.uğur yıldırım,roger,ibrahim engin(20 yaşında çok iyi bi oyuncu),cafercan...
gitmiyorsa zorlama. Kalabildiği kadar kalsın kontratı bitmeden 1 sene önce yollarsın
bence kalsın veya sat gitsinnn
Yaşadığım bir hadiseden dolayı artık hiçbir oyuncumu kendi ligimden takımlara kiralamıyorum. Olayı anlatayım:
Bir kaç ay önce Portekiz Ligi'ni oynuyordum.Takımım Sporting Lisbon'du... Bir forvetim vardı elimde fazlalık olarak. İsmi PinillaAcademica benden bu oyuncuyu kiralamak istedi. Oyuncu zaten fazlalık dedim ve kiralamayı kabul ettim. Derken sezonun son 2 haftasına geldik. Benfica ile puanlarımız eşitti. Sondan bir önceki maç Academica'yla idi... Maça sonradan giren Pinilla bana karşı 2 gol atarak 3 puanımı aldı ve ardından Benfica şampiyon oldu. 1 kaç hafta sonra da Uefa kupası yarı finalinde karşılaştık Academica'yla...İlk maçı kendi evimde 2-0 kazanmıştım. 2. maçta ise yine Pinilla'nın attığı 3 golle Uefa'dan elendim...
Bu sonuçlardan sonra Pinilla'nın adını "Kiralık Katil" olarak değiştirmiştim
İşte başıma gelen bu olaydan sonra birdaha asla kiralama tekliflerini kabul etmedim, etmeyeceğim deBenim tavsiyem oyuncunu kiralama dursun dizinin dibinde. Sonra yukarıda görüldüğü gibi başına bela olabilir.
demirhan seninkide tam olay olmus yaw![]()
kiralık katil güzel isim bulmuşsun![]()
bence sat veya kalsın gitsinnn
Selman abı sen bı kıtap yaz ya gusel bı olay :P![]()
Harbiden ilginçmiş yhaOriginally Posted by demirhan1984
Şans işte![]()
Originally Posted by demirhan1984
![]()
![]()
![]()
helal olsun Pinilla ya be
Selman abi bak sana mesaj vermiş. Beni kiralık veren adamın KATİLİ olurum diye
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
aynı olay benim başıma geldi fenerin üç puan gerisindeydim(takımım beşiktaş)diyarbakırla oynuyodum sinan bana tam dört gol attı fener şampiyonluğunu ilan etti sonra sinanın kirası bitince sinirden bi sezon alt yapıda oynattımOriginally Posted by demirhan1984
demirhan1984'ün de pinilla basına baya bela olmus bu pinilla şilili olması lazım
hahaahOriginally Posted by demirhan1984
adamın heralde sana gıcığı varmış takımdayken... kendisini oynatmıyosun diyee
baba satma kalsın sakın ben furkan bastanı aladım satmaya çalıstım kimse almadı 6 maç hep sonradan girdi ama atamadı bir gün tatile gittim uefa maçıydı baktım yardımcı ant oynatmıs ve uefa da 3 gol atmıstı we ondan sonra satmadım golcü oldu yani sakın satma kalsın ....
10 bin dolar parayı alsan ne olur almasan ne olur
çingeneye wersen yüzüne tükürürOriginally Posted by general11