Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 72.00%
  • Eskişehirspor kazanır

1 4.00%
  • Berabere biter

6 24.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Eskişehirspor [11. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe - Eskişehirspor [11. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

rahatlıkla fenerbahce çünkü eskişehir hocası bülent uygun göz altına aldılar takımın morali alt üst oldu o yüzden bir galatasaraylı olarak bu maçı fener alır diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

6 Kasım 2010..

Güzel bir tarih, bakalım başka bir 6 Kasım mutluluğu yaşaya bilirmiyiz, göreceğiz.

Niang'ın yetişmesi iyi birşey olacak, gökhan'ın sakatlığında tekrar Okan'a şans verilir mi bilmem ama verilirse çok büyük şans olur Okan için..

Herşey yolunda gidiyor, şuanlık puan durumu haricinde istenen futbol gün geçtikce dahada oturtturuluyor takıma 3 puanla süslersek bu haftayı iyi olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    rahatlıkla fenerbahce çünkü eskişehir hocası bülent uygun göz altına aldılar takımın morali alt üst oldu o yüzden bir galatasaraylı olarak bu maçı fener alır diyorum
    Takımın moralini alt üst olduğu felan yok. Futbolcuları kesinlikle etkilemedi bu olay. Sadece maçta takımın başında olamayacak Bülent Uygun. Gökhan Gönül'ün yokluğunda Erkan Zengin şov izleyebiliriz bu maçta. Açıkçası kadroyu merak ediyorum..
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

okan alkan için güzel bi fırsat daha, aykut hoca oynatırsa eğer bu fırsatı iyi değerlendireceğini düsünüyorum. Maçı fenerbahçe alır ama çok rahat bi galibiyet beklemiyorum 2 beraberliğin üstüne..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

okan alkan'dan iyi oyun bekliyorum. Gökhan'dan formayı kapması şuan için zor olsa da en azından GG'yi vazgeçilmezlikten çıkarmak adına iyi olur. Gökhan'ın performansı bu yıl çok kötü gidiyor çünkü

Gökhan Gönül çok güçlü bir futbolcu.Biraz olsun standardının altına düştüğünde herkes acımasızca eleştiriyor,fakat bu sezona gayet iyi başladı bence.Bu maçta da Aykut Kocaman görev verirse oynamak istediğini söylemişti fakat Aykut Hoca Gökhan'ı riske etmeyip Okan'a şans verebilir.Okan için de çok iyi bir fırsat olur bu maç.

İssiar Dia maça yetişecek,Niang'ın son durumu hakkında birşey bilmiyorum.Zor bir maç,kazanmak gerektiğinin yanında morallenmek için güzel bir skorla sahadan ayrılmamız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hernekadar Eskişehirspor çıkış yakalamış olsa da bence Fenerbahçe kendi sahasında bu maçı kazanacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    6 Kasım 2010..

Güzel bir tarih, bakalım başka bir 6 Kasım mutluluğu yaşaya bilirmiyiz, göreceğiz.

Niang'ın yetişmesi iyi birşey olacak, gökhan'ın sakatlığında tekrar Okan'a şans verilir mi bilmem ama verilirse çok büyük şans olur Okan için..

Herşey yolunda gidiyor, şuanlık puan durumu haricinde istenen futbol gün geçtikce dahada oturtturuluyor takıma 3 puanla süslersek bu haftayı iyi olacaktır..
    Sen de bir karar ver, Adanaspor'lu musun yoksa Fenerli misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Gs ve Bursa maçlarının en azından birinden 3 puan çıkartmalıydık, olmadı.Bülent Uygun takımı havaya soktu, gözaltına alındı, takım hırslandı, falandısı filandısı yok bu işin.Liderle aranda 6 puan fark var.Evinde Es-Es'i yenemezsen şampiyonluğa oynayan bir takımım diyemezsin.Güzel bir futbolla en az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006

Günün anlam ve önemine yakışan bir maç olur umarım, akşam Telekom C Bloktayım...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu maçta Topuz'dan gol bekliyorum. Alex yine gol veya asist yapacak. Gökhan Gönül oynarsa artık güzel bir orta kesmesini bekliyorum. Böyle giderse orta açamadan bildiğin İbrahim Üzülmez olacak. Zaten şu anda pek farkı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan oynamazsa Okan daha kendini ispatlamak adına çaba harcayacak ve o bölgede de bir eksiklik olmayacaktır. Maçı rahat olmasada kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Lugano
    Yobo
    Caner
    Mehmet Topuz
    Cristian Baroni
    Emre
    Stoch
    Alex
    Semih

ESKİŞEHİRSPOR
    Ivesa
    Koray
    Nadarevic
    Vucko
    Volkan
    Bülent
    Pele
    Serdar
    Sezer
    Erken
    Batuhan

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dk. 3 pele'nin sebep olduğu penaltıdan alex golü attı.

niang ve güiza tribünde birlikte izliyorlar maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sezer attı 1-1

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Semih attı 2-1

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Radyodan dinliyorumda spiker Alex dehşet oynuyor diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

topu kanatlarla buluşturup, defansı önde kurarsak, eskişehirspor üzerinde baskı kurmuş oluruz. böylece gol yemez, atarız.

fark bekliyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kahretsin Emre çıktı artık 1 puan kardır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Fenerbahçe 3-1 Eskişehirspor Gol: Gökhan Gönül

Spiker jilet gibi bir gol diyor. 90'a diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Gokhanin golunde, belki cok bosken atti ama yaptigi vurus cogu kisiyi sasirtmistir. Harika bi gol oldu. 1 asist 1 gol, bi bekten daha ne beklenir ki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bu maçta Topuz'dan gol bekliyorum. Alex yine gol veya asist yapacak. Gökhan Gönül oynarsa artık güzel bir orta kesmesini bekliyorum. Böyle giderse orta açamadan bildiğin İbrahim Üzülmez olacak. Zaten şu anda pek farkı yok.
    Orta açamıyor dedi adam maçın yıldızı olduÇok şanslısınız

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Orta açamıyor dedi adam maçın yıldızı olduÇok şanslısınız
    Valla sanki sesimi duydu Gökhan. Ama bir maç değil her maç açmalı ortayı. Çok geliştirmesi lazım kendisini orta açısından.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Adam olmayacak bu Lugano.

Lugano ve Sezer, soyunma odasi koridorlarindaki kavgalari nedeniyle Kirmizi Kart gördüler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Lugano ve Sezer soyunma odasında kavga ettikleri için kırmızı kart görmüşler.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

sezer ve lugano devre arasinda kirmizi gorduler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemiyorum ama dediğiniz gibi kavgadan dolayı gördülerse en az 3 maç ceza vermeliler.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Emre'nin ne ayricaligi var merak ediyorum. Kurallar geregi rakibe kart isteyen oyunculara hakemin otoritesini sarstigi ve seyirciyi galeyana getirdigi gerekcesiyle sari gosteriliyor, ki en hafif durumlarda (Delgado vs Galatasaray) bile gosteriliyor. Ama Emre her mac en az 2 defa kopegine bagriyormus gibi hakeme bagirabiliyor, cemkirebiliyor, her turlu saygisizligi yapabiliyor ve ne kart goruyor ne birsey. Cidden anlamiyorum bazi seyleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bu arada Emre'nin arka adelesinde cok ciddi bir yirtik varmis , uzun sure top oyniyamaz deniliyor

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri