Fenerbahçe Cumhuriyeti
rahatlıkla fenerbahce çünkü eskişehir hocası bülent uygun göz altına aldılar takımın morali alt üst oldu o yüzden bir galatasaraylı olarak bu maçı fener alır diyorum
6 Kasım 2010..
Güzel bir tarih, bakalım başka bir 6 Kasım mutluluğu yaşaya bilirmiyiz, göreceğiz.
Niang'ın yetişmesi iyi birşey olacak, gökhan'ın sakatlığında tekrar Okan'a şans verilir mi bilmem ama verilirse çok büyük şans olur Okan için..
Herşey yolunda gidiyor, şuanlık puan durumu haricinde istenen futbol gün geçtikce dahada oturtturuluyor takıma 3 puanla süslersek bu haftayı iyi olacaktır..![]()
okan alkan için güzel bi fırsat daha, aykut hoca oynatırsa eğer bu fırsatı iyi değerlendireceğini düsünüyorum. Maçı fenerbahçe alır ama çok rahat bi galibiyet beklemiyorum 2 beraberliğin üstüne..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
okan alkan'dan iyi oyun bekliyorum. Gökhan'dan formayı kapması şuan için zor olsa da en azından GG'yi vazgeçilmezlikten çıkarmak adına iyi olur. Gökhan'ın performansı bu yıl çok kötü gidiyor çünkü
Gökhan Gönül çok güçlü bir futbolcu.Biraz olsun standardının altına düştüğünde herkes acımasızca eleştiriyor,fakat bu sezona gayet iyi başladı bence.Bu maçta da Aykut Kocaman görev verirse oynamak istediğini söylemişti fakat Aykut Hoca Gökhan'ı riske etmeyip Okan'a şans verebilir.Okan için de çok iyi bir fırsat olur bu maç.
İssiar Dia maça yetişecek,Niang'ın son durumu hakkında birşey bilmiyorum.Zor bir maç,kazanmak gerektiğinin yanında morallenmek için güzel bir skorla sahadan ayrılmamız lazım.
Hernekadar Eskişehirspor çıkış yakalamış olsa da bence Fenerbahçe kendi sahasında bu maçı kazanacaktır...
Gs ve Bursa maçlarının en azından birinden 3 puan çıkartmalıydık, olmadı.Bülent Uygun takımı havaya soktu, gözaltına alındı, takım hırslandı, falandısı filandısı yok bu işin.Liderle aranda 6 puan fark var.Evinde Es-Es'i yenemezsen şampiyonluğa oynayan bir takımım diyemezsin.Güzel bir futbolla en az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Günün anlam ve önemine yakışan bir maç olur umarım, akşam Telekom C Bloktayım...
Bu maçta Topuz'dan gol bekliyorum. Alex yine gol veya asist yapacak. Gökhan Gönül oynarsa artık güzel bir orta kesmesini bekliyorum. Böyle giderse orta açamadan bildiğin İbrahim Üzülmez olacak. Zaten şu anda pek farkı yok.
Gökhan oynamazsa Okan daha kendini ispatlamak adına çaba harcayacak ve o bölgede de bir eksiklik olmayacaktır. Maçı rahat olmasada kazanacağımızı düşünüyorum.
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Yobo
Caner
Mehmet Topuz
Cristian Baroni
Emre
Stoch
Alex
Semih
ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Koray
Nadarevic
Vucko
Volkan
Bülent
Pele
Serdar
Sezer
Erken
Batuhan
dk. 3 pele'nin sebep olduğu penaltıdan alex golü attı.
niang ve güiza tribünde birlikte izliyorlar maçı.
Sezer attı 1-1
Semih attı 2-1
Radyodan dinliyorumda spiker Alex dehşet oynuyor diyor.
topu kanatlarla buluşturup, defansı önde kurarsak, eskişehirspor üzerinde baskı kurmuş oluruz. böylece gol yemez, atarız.
fark bekliyorum...
Kahretsin Emre çıktı artık 1 puan kardır.
Fenerbahçe 3-1 Eskişehirspor Gol: Gökhan Gönül
Spiker jilet gibi bir gol diyor. 90'a diyor.
Gokhanin golunde, belki cok bosken atti ama yaptigi vurus cogu kisiyi sasirtmistir. Harika bi gol oldu. 1 asist 1 gol, bi bekten daha ne beklenir ki![]()
Adam olmayacak bu Lugano.
Lugano ve Sezer, soyunma odasi koridorlarindaki kavgalari nedeniyle Kirmizi Kart gördüler.
Lugano ve Sezer soyunma odasında kavga ettikleri için kırmızı kart görmüşler.
sezer ve lugano devre arasinda kirmizi gorduler
Maçı izlemiyorum ama dediğiniz gibi kavgadan dolayı gördülerse en az 3 maç ceza vermeliler.
Emre'nin ne ayricaligi var merak ediyorum. Kurallar geregi rakibe kart isteyen oyunculara hakemin otoritesini sarstigi ve seyirciyi galeyana getirdigi gerekcesiyle sari gosteriliyor, ki en hafif durumlarda (Delgado vs Galatasaray) bile gosteriliyor. Ama Emre her mac en az 2 defa kopegine bagriyormus gibi hakeme bagirabiliyor, cemkirebiliyor, her turlu saygisizligi yapabiliyor ve ne kart goruyor ne birsey. Cidden anlamiyorum bazi seyleri.
bu arada Emre'nin arka adelesinde cok ciddi bir yirtik varmis , uzun sure top oyniyamaz deniliyor