1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Ne olacak şu 3 büyüklerin hali?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Default Ne olacak şu 3 büyüklerin hali?

arkadaşlar bence konu süper artık bunu da sabitlemezlerse yaniii...

evet sorum bu: bu seneki durum belli. 3 büyükler neden dökülüyor?

cevaplar da mesela şöyle olabilir:

son bulduğum cevap:

aziz yıldırım tv 8 e röportaj veriyor: bu sene hakemlerden federasyondan memnunuz(hile hurda yapmıyorlar peki bu hile kimlerin işine yarıyor hile yapılmadığı zaman 3 büyükler aşağıda da)

klasik cevap:

yönetim kötü yada menager kötü.

esas cevap:

futbolcu kadrosu kötü. aslında üsttekilerde doğru ama tek tek ele alırsak;

1-GS de forvet yok.her maç 0-0 başlar.en fazla golü atan kazanır. yani maç kazanmak için gol atmak zorundasınız da o golü kim atacak? baros müzmin sakat,m.batdal müzmin yedek/sakat.pino can simidi olarak sarınılan konumda onunda kapasitesi bu.Bu kadroyu kuran yönetici/menager kimse bi düşünmesi lazım: biz hangi takımdayız?

2-bjk aşırı ofansif oynuyor. bende fm 2010 da öyle oynatıyorum ve gol bulamıyorum.counter a geçiyorum.goller üst üste geliyor. tabi oyunda da bi şey var ya neyse. genede işin gerçeği budur. eğer bi kızla fazla ilgilenirseniz o sizi sapık falan zanneder uzaklaşır ilgilenmiyor gibi gözükürseniz o size gelir.o tarz çaktırmadan golü atmak gerek.komedi dükkanında dendiği gibi: "çok istersen olmaz" çok çıkıp arkayı boş bırakıyorlar. counter oynayan takımlar rahat kazanıyor.

3-fener tarzını değiştirdi. brezilyalı "yetenekli oyuncular" dan vazgeçip koşan takım yaratmaya çalışan bi menager getirdi ama brezilyalılar takımda kalınca olanlarda ondan üstün olmayınca yada sakatlanınca bu plan tutmadı. ben bir gs li olarak ta ayrıca aykut un yapmayı düşündüğü şey olarak ta ona destek veriyorum.

Peki Ts ne yaptı?
    -Kendi öz evladı,2006 da bence yanlış yere kovmuşlardı (2. olduğu için kovdular sonra da takım bi daha 2. bile olamadı aykutu da fener "kaybeden arkadaşlarımı düşündükçe üzülüyorum" diye efendi bişey dedi diye kovmuştu oyunculuktan şimdi menager olarak geri aldılar) sonra tr de bence çok başarılı oldu. brezilyaya yenilmemiz normaldi yani. ayrıca başarılı olduğu şuradan belli oluyor: ondan sonra diğer takımlarda bu tarz defansif oyunları oynamaya başladı. hatta yunanistan böyle şamp. oldu. oyunda da bakarsanız 4-5-1 favori taktik gözüküyor. ben hoşlanmasam da doğru bi iş yaptı. geldiği gibi sylva yı istemedi türk evladı genç bir kaleci ye güvendi. oyuncuları disiplin altına aldı (yattara,teofilo vs. oynatmadı) vs.

hadi yorumlarınızı beklerim...

(bence yorum gelmeyedebilirdi ama kız yorumuma en azından bir gelicek gibi)
    bu arada çok biliyor gibi de olmasın zira sevgilimiz yok, İSTEMİYORUZ DA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-bjk aşırı ofansif oynuyor. bende fm 2010 da öyle oynatıyorum ve gol bulamıyorum.counter a geçiyorum.goller üst üste geliyor. tabi oyunda da bi şey var ya neyse. genede işin gerçeği budur. eğer bi kızla fazla ilgilenirseniz o sizi sapık falan zanneder uzaklaşır ilgilenmiyor gibi gözükürseniz o size gelir.o tarz çaktırmadan golü atmak gerek.komedi dükkanında dendiği gibi: "çok istersen olmaz" çok çıkıp arkayı boş bırakıyorlar. counter oynayan takımlar rahat kazanıyor.
    büyüksün.....

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    büyüksün.....
    ne demiştim. o yüzden bilinçli yazdım.
    ayrıca çaktırmadan gol atmak ta oyun içindi yanlış değerlenmesin diye dedim ben yaşım da gereği kişiliğim de gereği evlilik isterdim çünkü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nedir bu sendeki sabit konu merakı ? Ayrıca konunun yeride yanlış.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nedir bu sendeki sabit konu merakı ? Ayrıca konunun yeride yanlış.
    1-yaa bizim de bi konumuz sabitlensin istedim.
    2-yer olarak sohbet etme değil mi bi konu açtım diğer yazarlarında fikirlerini savunabileceği bi SOHBET yazısı idi. sohbet alanı na girmez mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    2-yer olarak sohbet etme değil mi bi konu açtım diğer yazarlarında fikirlerini savunabileceği bi SOHBET yazısı idi. sohbet alanı na girmez mi?
    İşte zaten onun için ayrı olarak futbol bölümü kuruldu. Yoksa hepsi birbirine girerdi

Neyse yinede sen bilirsin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Senin yaptığın gibi yapayım abi

1.Konunun sabitlenmesi için bir neden yok
    2.Futbol sohbeti için futbol bölümümüz var orada futbol hakkında sohbet edebiliriz.
    3.Bu tip yazıları köşe yazısı olarak yazıp forumumuzun Köşe Yazıları ve Röportajlar bölümünde yayınlayabilirsin.Tabii imla kurallarına uyarsan iyi olur.
    4.Zahmet etmişsin yazmışsın teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için.
    5.Konu kilitlenir.
    6.Konu GMA'ya gider.
    7.İstersen GMA'da sabitleyebiliriz konuyu

Mesaj Yetkileri