1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Türk oyuncu alamıyorum

Default Türk oyuncu alamıyorum

arkadaşlar ben Arsenal takımını çalıştırıyorum ve bu sorun oyunu açar açmaz başladı başta Tuncay Şanlı olmak üzere bir çok oyuncuya kanca attım onları adaya getircektim ama çalışma izni vermiyolar okdr itiraz ettim baş vurdum ama nafile özellikle Caner erkin'e taktım kafayı alamıyorum arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Şu İngiltere ligindeki calısma izni olayı harbiden adamı kıl ediyor....

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Tuncay'ı alırsın ya o milli takımda oynuyordur hep

İngiltere'de çalışma izni alınması gerekiyo bu da insanı deli ediyo sırf onuın için ingiltere ligi'nde oynamıyorm. onun çaresi olabilir mi ya ??

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

olabilir. mesela türkiye, brezilya, arjantin gibi ülkeleri editörden avrupa birliği ülkesi olarak değiştirirsin, sonra ad izin almaya gerek kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi bencede çok kıl bişey bende mokoena yı alamamıştım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en sinir olduğum şeylerden biri bu İngiltere Ligi için. sadece TÜRK MİLLİ TAKIMI'nda oynayan oyuncuları alabiliyordum( bazen onlarda gelmeyebiliyo)...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

walla benim bildiim tuncayın gelmesi lazım. ben her türkiyede oyun açtıımda arsenal tuncayı çalışma iznine itiraz ederek alıolar

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

avrupa birliği üyesi olmayan ülkelerden oyuncu alabilmek için 24 yaşından küöük ise en az 10 milli takım maçına çıkmıç olması lazım
    ama tuncay 10 dan fazla milli oldupğuna göre adaya oynabiliyo hatta her oyunda ya lişverpool yada arsenal alıyo

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

evet bendede arsenal almis tuncayi nasil aldilarsa...

yaw bi de sözleşmeli oyuncuna da bazen yeni sözleşme izni vermiyorlar bu daha kötü bir durum

Bende Betİsle TÜmerİ Alamadim Bİ TÜrlÜ Sİnİr Oldum Walla.ama Necatİyİ Aldim Galatasaraydan Oda Sadece Bİr MaÇta AldiĞima DeĞİdİ.real Madrİdle 2-2 Gİden MaÇta Sonradan Oyuna Aldim Ve 4-2 Yendİm.mÜthİŞtİ.

harbı vok kıl bır olay genc brezılyalı yada arjantınlı getıremıyorsun

İngiltere liginden nefret ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Avrupa Birliği ülkesi olmayan bir ülkenin futbolcusu, son 1 sene içerisindeki A milli takım düzeyindeki maçların en az yüzde 75'inde oynaması gerekiyor. Ben de gitcektim de ordan biliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Ben daha çok minimum serbest kalma ücretine sinirleniyorum. Aldığım takımların bazılarında yıldız oyuncularda minimum serberst kalma fiyatı çok düşük oluyor. O şekilde gelen teklifleride red edemiyorsun. Bunu farkettigim zaman yeni kontrat öneriyorum bazıları kabul etmiyor buda beni çileden çıkartıyor.

Mesaj Yetkileri