Arkadaslar ben necip uysalla her konuda anlasmama ragmen menajeri bana uyuz oldugu icin transfer edemiyorum necip'i adamın dislike personundayım bu durumu nasıl cözebilirim?
Arkadaslar ben necip uysalla her konuda anlasmama ragmen menajeri bana uyuz oldugu icin transfer edemiyorum necip'i adamın dislike personundayım bu durumu nasıl cözebilirim?
çözemessin aynı şeyi albinde ben yaşadım![]()
1-adamla aranı iyi tut.
2-eğer rakip takımdaysan satmak istemeyecektir. birşey yapamazsın. bende de mesela rakip takımdan 2 oyuncuyu alamadım.1i inter e öbürü real madrid e gitti.oyuncular gelmek istemedi rakip takım olduğum için.yoksa iyi fiyat vermiştim diğerlerinden de fazla,ben 45 falan önerdim 2 sinede olmadı, sonra oyuncu slt cncrn yaptı.değeri 12,5 a falan gitti.öbürü de 20 ye falan maksimum gitti.
Epey bir süre kontrat önerme menajer seni unuturbu dediğim süre aşağı yukarı 1 sezon
![]()
Arkadaslar sanırım buldum bişeler ben o menajerin elindeki 17 yasındaki genc bir forvet oyuncusunu istedim teklif sadece bendeydi menajer ücreti kısmınada en yüksek fiyatı cektim tranfer sonuclandı. sonra necip'e teklif yaptıgımda kabul etti. Acaba ben ona yüksek fiyat verdigim icinmi düzellti arayı benle?
Not:Bu arada oyuncu hic iyi degildi sadece adamla arayı düzeltmek icin yaptım bunu![]()
hayret verici olay ise takımımda çok kaliteli scoutlar var raporlarına güvendiğim ve raporlarında futbolcunun bizim takıma gelmeyi herşeyden çok istediği yazıyor fakat menajer benden direkt olarak nefret ettiği için ( hatred yazıyor ) masaya bile oturtmuyor bizibana sanki bu konuda bir boşluk var gibi geliyor oyuncu hiç insiyatif kullanmıyor herşey menajere kalmış gibi. Acaba futbolcusuna habermi vermiyor şu takım seni istiyor diye anlamadımki
![]()