Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maçın skoru umrumda değil. Samiyende son lig maçı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray'ın durumu nedeniyle maç sonucu tahminini çok kestiremiyorum ama Cihan'ın dediği gibi son maç olması nedeniyle bence ayrı motive olacaklardır. Tahminim 1 bu maçla ilgili...
Sami Yen'deki son lig maçımız.. Hissettiklerim çok ama çok farklı şuan nasıl ifade etsem kendimi bilemiyorum. Bayrampaşa ve Ahmet Cömert Spor Salonlarına gideceğim zaman sola bakınca Sami Yen'i görememek içimde bir boşluk yaratacak gerçekten. Herşeyde bir hayır vardır demek de yarar var.
Dediğim gibi son lig maçımızda tribünde olacağım, iyi taraftar desteğiyle kazanırız.
İçimde burukluk bir o kadarda hayal kırıklığı var. Sami Yen'deki son lig maçımız, zamanında UEFA kupasını getirdiğimiz, nice başarılar yaşadığımız, Harry Kewell, Milan Baros, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Ghoerge Hagi'yi, Taçsız Kral Metin Oktay'ı görmüş stadyumuzda bir kez olsun maç izleyememiş olmamın hüznüyle beraber ASY'deki son lig maçımıza lig 9.su olarak gitmenin hayal kırıklığı içerisindeyim.
Umarım bu maçı kazanırız da bir nebze olsun rahat veda ederiz mabedimize.
Gençlerbirliğinin Thomas Doll'un yardımcısı ile olmadı iyi oynamıyorlar puan alırlarsa şansa olur.Bence Galatasaray rahat kazanacaktır.
Son maç Beypazarı mıydı neydi Türkiye Kupası'nda onunlaBu maç ligte son maç.
Ligdeki son maçımız kötü bir veda olmasın. Bu maçı Galatasaray alır!
türk Telekom Arenaya Son 2 Maç Kala Veda Maçlarımızı Oynuyoruz Kötü Bir Final Olmasın Umarım
Nice Kupalar Nice Şampiyonluk Yaşadığımız ALİ SAMİ YEN'DEN Ayrılmak Çok Acı Olcak CEHENNEM SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ......![]()
![]()
![]()
Samiyenden ayrılmak zor olcak. Yıkılcağı gün eminim gözlerim dolacak..
Ben düşününce gözlerim doluyor. Yıkıldığını görünce eminim ki göz yaşlarım durmayacak.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yenisi daha güzel, takım ivmesini yukarı taşırsa eminim çok çabuk adapte olursunuzyeni cehennem olur TT Arena.
Maça gelirsek erken bir gol bulabilirse Galatasaray (en azından ilk yarı bitmeden) galibiyetle ayrılması zor olmaz. Maç 0-0 devam ettikçe G.Birliği tehlikeli olur, hızlı hücum yapabilen bireysel yetenekleri olan oyunculara sahipler.
Elveda ASY , cocuklugumu seninle gecirdim , bana cok guzel anlar yasattin , ama artik seninde emekliligine ayrilip , eski gunleri huzur icinde yad etme vaktin geldi , unutmaki maneviyatin surekli kalbimizde yasiycak , emeklerin icin tesekkurler eski dost !
o mabedde ne mutluluklar, ne başarılar yaşadık.... Ne Avrupa devleri devirdik... Artık tüm bu güzel günlerle beraber Ali Sami Yen stadyumunu da anılarda bırakmak çok zor da olsa yapılması gereken bir zorunluluk. Keşke yeni stadın adı da ASY olsaydı... Bu sahada izlediğimiz yıldızları, maçları ve tarihi zaferleri unutmak zor olsa da yeni stadımızla birlikte inşallah Aslan titrer ve yeniden ayağa kalkar....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Samiyen'e veda maçı olacağından büyük bir istekle Galatasaray maça asılacaktır Gençlerbilriğinin mevcut haliyle kazanması ise büyük bir sürpriz olur.
...
4ever Galatasaray güzel bir veda maçı olsun bu :=)
Elveda Sami Yen
Umarım kazanırız bu maçı, ASY'ye güzel bir veda olur
Screw you guys, I'm goin' home
Hiç bu kadar çok maça gitmek istememiştim![]()
XI: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Gökhan Zan, Hakan Balta, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Lorik Cana, Kewell, Pino
Yedekler: Aykut Erçetin, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Arda Turan, Mehmet Batdal, Serdar Özkan, Serkan Kurtuluş
Gökhan Zan ??? Ayhan Akman ???
Geçen hafta Gökhan hatasızdı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bence Arda Turan orta sahada denenmeliydi.
Netten izledigim icin tam belli degil ama Ayhan biyiklari kesmis heralde![]()
dk 1 gol yedik saka gibiUfuk bi top kurtar bea
Ayhan gençleşmiş sakallar bıyıklar gidince![]()
Büyüksün Ufuk, kralsın.. Seni sevmeyen ölsün tezahüratı Ufuk için gelsin, bu takım bu sene kanser edecek beni. Ayıptır be, Ali Sami Yen'de son lig maçı ilk dakika gol yiyoruz..