Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sene GS küme düşer mi?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Evet,kesinlikle düşecek

1 50.00%
  • Evet,düşme ihtimali var

0 0%
  • Hayır,düşmez bence

1 50.00%
  • Hayır,düşmesi imkansız

0 0%
1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Bu sene Galatasaray küme düşer mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Default Bu sene Galatasaray küme düşer mi?

Evet soru bu,
    Sizin fikriniz nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saçmalamanın bir sınırı olmalı bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Merhaba,

Yine bir ton dalga uğrayacaksınız,Galatasaray'ın kötü durumu sizin üzerinizden değerlendirilecek.Ama şu an tahrikten başına bir şey gelecek kişi kimdir ? Fikriniz nedir ? diye soru sorsam buradakilere , ne kadar boş mesajlar attığın anlaşılır.

İyi geceler.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Merhaba,

Yine bir ton dalga uğrayacaksınız,Galatasaray'ın kötü durumu sizin üzerinizden değerlendirilecek.Ama şu an tahrikten başına bir şey gelecek kişi kimdir ? Fikriniz nedir ? diye soru sorsam buradakilere , ne kadar boş mesajlar attığın anlaşılır.

İyi geceler.
    sadece kullanıcıların fikrini almak istedim,gene yaranamadık galiba.
    ben Gs nin kötü durumunu görüyorum,kendim de tuttuğum takım neden tahrik edeyim ki?
    uygar bir anket,fikrinizi beyan edersiniz ama bu tarz mesajlar görmek te istemem amacım tahrik,dalga,boş mesaj değil ki.
    iyi bari hiç bişey yazmayalım hiç bişey sormayalım,sorunca biz kabahatli oluyoruz.

ayrıca en alttaki yazınla (diğerlerine sorarım kısmı) kim kimi tahrik etmiş oluyor,böyle bir mesaj yazacaksan hiç yazma,
    sinir etme.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Saçmalamanın bir sınırı olmalı bence.
    bu bir anket,
    eğer yanıtınız bu yani ;bu saçma bişey,GS düşemez ise en alttakini seçersiniz.

benim seçimim hayır,düşmez bence.ama farklı fikirlere saygılıyım.yeterki üstteki gibi sinir bozucu mesajlar atmayalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    sadece kullanıcıların fikrini almak istedim,gene yaranamadık galiba.
    ben Gs nin kötü durumunu görüyorum,kendim de tuttuğum takım neden tahrik edeyim ki?
    uygar bir anket,fikrinizi beyan edersiniz ama bu tarz mesajlar görmek te istemem amacım tahrik,dalga,boş mesaj değil ki.
    iyi bari hiç bişey yazmayalım hiç bişey sormayalım,sorunca biz kabahatli oluyoruz.

ayrıca en alttaki yazınla kim kimi tahrik etmiş oluyor,böyle bir mesaj yazacaksan hiç yazma,
    sinir etme.
    Ben, " Fenerbahçe bu sene Türkiye Kupasını alır mı ? " diye bir başlık açsam bir şey sormuş olmaktan ziyade dolaylı yoldan tahrik yapmış olurum.Anlatabilmişimdir umarım..Açıkçası ben başlıktan rahatsız oluyorum.Eğer sinir oluyorsan da otur oturduğun yerde.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Boş ver Berk yöneticiler gerekli olanı yaparlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

gs düşmez ama konu gma'ya gider.

Mesaj Yetkileri