-
Sadri Şener Lig TV'ye Konuk Oldu
F.Bahçe ve G.Saray'la yarışamam"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında önemli açıklamalar yaparken, Fenerbahçe ve Galatasaray ile yarışamayacağını söyledi.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Lig TV'nin 'Futbol Gündemi' adlı programına önemli açıklamalarda bulundu. Sadri ŞenerGalatasaray ve Fenerbahçe ile yarışamayacaklarını söylerken, Emenike transferini de düşünmediğini belirtti.
Sadri Şener yeni stadlarının 3 yıl içinde biteceğini belirtirken ayrıca Fenerbahçe'de top koşturan Alex'in de 1 sene daha sarı-lacivertli takımda kalacağını tahmin ettiğini söyledi.
Trabzonspor başkanı transfer, şampiyonluk, Teofilo ve Jaja konularına da açıklık getirdi.
İşte Sadri Şener'in açıklamalarından satır başları...
"Matematiksel olarak şampiyonluğun en kuvvetli adayıyız"
"Büyüklükte birinci şart taraftar. Taraftarın olmadan büyük olamıyorsun. Olimpiyat Stadı'ndaki tablo büyüklüğümüzün göstergesidir"
"Bize en yakın rakibimiz matematiksel olarak Bursaspor. Fenerbahçe ismi, cismi, konumu, stadı, basını toparladığımızda 9 puan önünde olmamıza karşın çok ciddi rakiptir."
"Yeni stadımızın dolgu işi TOKİ tarafından ihale edildi. Dolgudan sonra üstü ihale olacak. 42 bin kişilik bir stat olacak. Bugün başbakan ben bırakıyorum dese bizim stat yapılmaz. Yeni stadımız 3 yıl içinde biter"
"İstanbul'da Trabzonspor'a daha aç, Trabzon'da ise daha doymuş bir seyirci tipi var. Seyirci tipi değişti, eskiden hep ceza alırdık. Onlar kalmadı"
"Açık oynarsanız bizim takıma karşı bize yenilirsiniz."
"Şenol Güneş kuralları olan, çok efendi bir insan. Biz mutluyuz hocamızdan. Futbolu bilen biri var takımın başında, hiç düşünmüyorum futbolu..."
"Şenol Güneş erken göreve gelecekti ancak sözleşmesi büyük engel oluşturdu"
"Teofilo için FIFA'ya gerekli başvuruyu yaptık. Bizim sözleşmeli oyuncumuz. Ya parayı getirir, ya da 3 sene top oynamaz"
"Jaja 29'unda gelecek. İzin verilmeden gitti. Bakalım gelince hoca ne yapacak. Çocuğu hasta olduğu için gitti, çocuk hasta olunca hepimiz biraz..."
"Bizim yedek kulübemize beş oyuncu ilave et Türkiye'de şampiyonluğa oyna..."
"Devre arasında belki santrfora bir transfer yapabiliriz"
"Kongre bu Cumartesi - Pazar. Listem aşağı yukarı hazır. Eski yönetimden 5-6 arkadaş var, tam belirlemedim."
"Volkan Konak şampiyonluk şarkısı yazıyor"
"Ben Fenerbahçe ile Galatasaray ile yarışamam. 15 şubesi var, bu ayrı bir durum. Voleybolu mesela kuramıyoruz. Çok ciddi maliyetleri var. Bu şartlarda daha fazla şube kuramayız."
"Şenol Güneş'in avantajı orjinal Trabzonsporlu olması"
"Selçuk'un sözleşmesini devre arasında hallederiz. Egemen de var, onu da hallederiz."
"Şampiyon olursak o aldığım parayla daha ciddi transferler yapma planımız var. Avrupa farklı, orada dünya değişiyor"
"Yattara oynarsa özel bir topçu. Hoca da bayağı ilgileniyor onunla ama henüz iyi 90 dakikası yok. Onu da halledeceğiz."
"Bu sene hakemler iyi. Bir sıkıntı yok. Yan hakemler, orta hakemlerden benim için daha önemli. Hakemler hep yan hakemlerin kararlarını uyluyor. Bütün hakemler iyi niyetli. Çoğunu da tanıyorum"
"Glowacki'nin durumu bizim kabahatimiz. Yanlış çivi yüzünden lifi attı, sonra diğer ayağından sakatlandı. Şimdi durumu iyi..."
"Tekstil işi çok bildiğim iş değil. Kontrollü gitmeye çalışıyorum. Mesela Fenerbahçe'de Abdullah Kiğılı var. Bu işin duayeni. Gece hazırlıyor sabah satacağı şeyi. Benim aklıma bu tür şeyler gelmez"
"Ürün gelirleriyle yılda bir futbolcu alabiliyoruz"
"Trabzonspor'da 80 yaşında bir kadına sor size aşağı yukarı kadroyu sayar"
"Şimdi seçim olacak. Bazı yöneticiler değişecek ama şampiyon olursak o fotoğrafta son 3 senede birlikte çalıştığımız arkadaşlarda olacak"
"Emenike bahsi hiç biz de geçmiyor. Pek alacağımızı sanmıyorum"
"105 milyon lira borcumuz var. Yaptırdığım araştırmalara göre takımımız 60-70 milyon lira değerinde"
"Biz kimseyi satamıyoruz ki, kızıyor hoca"
"Şampiyon olunca Trabzon sokaklarında yürüyüşümü hayal edemiyorum"
"Trabzonspor TV olursa Trabzon'da bir iki televizyonun ekmeğine mani olacağız. Yapmamız lazım diye düşünüyorum. Zaten ne kazanacağız ki"
"Federasyondan şu anda memnunum. Memnun olmamam için de bir sebep yok. Bana göre önemli şeyler yapmaya çalışıyorlar"
"Fatih Tekke istediğimiz kardeşlerimizden biri ama şu anda böyle bir gündem yok. Hocamın öyle bir talebi yok"
"Hugo Broos'u Belçika'da bir arkadaşımız tavsiye etti. Kağıdı okuduğunuzda direk alırsınız. Geldi Alanzinho'yu oynatmıyor, onun tarzıydı. Göndermek zorunda kaldık"
"4 büyükler olmadan Türkiye'de futbolun tadı olmaz"
Sinan Engin: "Başkanım kulüpler birliğinde neler yapıyorsunuz siz"
Sadri Şener: "Ne yapıyoruz işte pastalar filan geliyor, yiyoruz"
"Şampiyon olursak kolbastı oynayamam, çok zor bir oyun. 20 yaşından küçükler oynuyor. Yoksa 3 nefeste... Biraz horon oynarız"
"Bu sene şampiyon olursak bu rüzgarla birkaç yıl daha oluruz"
"Fenerbahçe'deki Alex'i beğenmemek mümkün değil. Beşiktaş'ta Quaresma dünya çapında bir adam. Alex herhalde bir yıl daha Fenerbahçe'de. Kendi takımımda olsa farklı boyutlara gidebilirdim."
-
Cok komik program olmus evdekiler kaydetmis eve gittimi izlicem
-
Mesaj Yetkileri