Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gençlerbirliği Galatasaray karşısında kazanarak morallendi. Hurşut gibi çok tehlikeli bir oyuncuları var. Bursaspor'un puan kaybedebileceğini düşünüyorum...
Galatasaray'ı yenen takımların çoğu Bursaspor'a mağlup oldu.Bursaspor kazanır.
Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında Gençlerbirliği ile Bursaspor kozlarını paylaşacak.
Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında Gençlerbirliği ile Bursaspor kozlarınıpaylaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadele saat 16:00'da başlayacak. FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağımücadeleyi Lig TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden an be an takip edebilirsiniz.
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Kulusiç
Aykut
Murat
Cem Can
Oktay
Soner
Serkan
Hursud
Billy Mehmet
BURSASPOR
Ivankov
Mustafa
Ömer
Serdar
Vederson
Svensson
Ergiç
Ozan
Batalla
Sercan
Turgay
İlk yarı skoru ;
Gençlerbirliği 1 - 3 Bursaspor
Goller ;
Soner Aydoğdu - Sercan Yıldırım ( 2 ) , Ozan İpek
1-4 sona erdi maç.
1-5 oldu Seko.
Yazık geçen haftaki Galatasaray'ın 0-2lik mağlubiyetine.
Bu Sene Galatasaray'ı Yenemeyen Takımları Döverler Artık![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
5-1 bitti mac
Bizi yenen takımı haftaya dağıtıyorlarGeçen haftalarda da buna benzer bir şey olmuştu
Tebrikler Bursa'ya.
Ankaragücüy dü yine Bursa 5 lemişti![]()
Ankara takımları GS'yi yendiler Bursa'dan 5 yediler![]()
![]()
İlginç gerçekten
Bursaspor çok güzel bir galibiyet aldı. Bizim başkan sürekli Fenerbahçe en önemli rakibimiz deyip duruyor fakat ben 2. devre Bursaspor'un -haftaiçi oynayacağı şampiyonlar ligi maçları olmayacağını hesaba katarak- daha iyi bir yarı geçireceğini düşünüyorum.
Su Sercan aslinda cok yetenekli bir futbolcu fakat her macta yetenegini ortaya koyamiyor genclerbirligine attigi gol cok güzeldi ayni pozisyon gecen sezon besiktas macinda inönüde olmustu orda disari vurmustu topu... hizini ve dripling özelligini cok iyi kullanabiliyor istedigi zaman.
Sercan'in ilk attig gol muazzamdi
Sercan'ın attığı ilk gol ve Soner'in goldeki vuruşu güzeldi.Bursa Ankara deplasmanlarını kolay geçiyor.Tebrikler.
Sercan'in bu son mac performansindan sonra yine bi ton haber yazilir cizili devre arasinda , GS ye gidiyor FB ye gidiyor BJK ye gidiyor diye