*UEFA Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
*UEFA Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Quaresma sakatlanmazsa maçta sıkıntı çekceğimizi sanmıyorum, Ernst herhalde Guti rolüne geçecek, Fink'e de son bir şans verilebilir. Ortasaha ve hücum düzeni:
-------Aurelio----Fink------
--------------Ernst----------
Ali---------------------Quaresma
--------------Nobre---------
Nobre sahte 9 oynarsa, Ali de kanatta daha uygun alanlar bulur ve 2 kanatta içe katetebilirse gol yönünden sorun yaşamayız. Nobre'nin oynaması Tabata'nın oynamasından iyidir.
Quaresma'nın önderliğinde kazanacağımızı düşünüyorum. Sakatlık problemi olmaz inşallah.
ilk yarinin son maci , pazar aksami , mac keyifini cok severek yaptigim bir gece fakat seyircisiz oynanicak ya gidip bir hali saha macini izlemeyi yegelerim
Bu maçta en çok Quaresma'ya güveniyorum.G.Antep zor bir rakip.Umarım sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatıp yukarısıyla farkın daha fazla açılmasına izin vermeyiz.
So what?
Saike
Mardan'da zemin iyiymiş.Quaresma çok etkili olabilir.
Ernst ve Guti'nin yokluğunda orta alanda sıkıntı yaşayabiliriz.Antep adına Sosa ve Nounkeu'nin olmaması handikap.
Zevkli ve bol pozisyonlu bir maç olacaktır.
--------------------------------Cenk------------------------------
Hilbert------------Ferrari------------Ersan----------İ.Üzülmez
------------------------Aurelio------Fink--------------------------
AliKuçik---------------------Tabata-----------------Quaresma
--------------------------------Nobre-------------------------------
Beşiktaş karşılaşmaya;
Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Fink, Quaresma, Hilbert, Nobre, Tabata, İbrahim Toraman, Ferrari, Ali Kuçik, Mehmet Aurelio ilk 11'i ile başlıyor.
Yedekler: Umut Kaya, İbrahim Üzülmez, Ersan Gülüm, Erhan Güven, Rıdvan Şimşek, Furkan Şeker.
BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİ
Ferrari ısınırken sakatlanmış.Şaka gibi.
So what?
Saike
ilk yarı 0 oynadım bakalım tutacak mı![]()
61' Julio Cesar'ın kullandığı serbest vuruşu kaleci Cenk tokatladı. Boşta kalan meşin yuvarlağa Olcan Adın gelişine vurdu ve top ağlara gitti.
60' Gool!!! Olcan Adın!
Julio Cesar cok iyi kullaniyor bu frikikleri
Ali Kucik 1-1
GS'de Anıl,BJK'de Ali kurtarıyor takımları![]()
1-1 bitti son 5 dakikada önemli fırsatlardan yararlanamadık.Artık havlu,bornoz attık diyebilriz sanırım.Schuster'in elinde oyuna müdahale edeceği oyuncusu bile yoktu.Kahrolsun şu sakatlıklar!
Besiktas'da Sampiyonluk yarisina havlu atmistir benim gorusume gore , 14 puan oyle kolay kolay kapatilicak bir fark degil , 17 mac sonunda ligin 3 dinamosundan 2si lige havlu atmis durumda
Böyle bir tabloyla FM'de karşılaşsak bu oyun bozuk derdik herhalde.
Bu kadar sakatlık,eldeki oyuncuların yeterli seviyede olmayışları,yeni transferlerle ikinci yarıda bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmeye çalışacağız artık.Yapacak bir şey yok.Ayrıca yönetim bu kadar sakatlık neden oluyor diye bir araştırma içerisine girdi mi bilmiyorum ama mutlaka araştırılması gerekiyor.Olacak iş değil.
So what?
Saike