Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galatasaray tam bir çöküş halinde. Konyaspor'un bundan yararlanıp kazanacağını düşünüyorum...
Konyaspor fena bi takim degil, bazi iyi oyunculari var. Iyi performans gosterirseler galibiyet cikabilir. Ben yinede Galatasarayin ligin 1ci yarisini iyi bitirmeye ihtiyaci oldugunu dusunuyorum, bu mactan 3 puan cok onemli ilerisi icin
Bu maçı da kaybedeceğiz. Forvet yok, moral yok, Sabri yok. Ali Turan var, Hakan Balta var, Aydın var..
KALECİ
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
DEFANS
Lucas Neill
Çağlar Birinci
Ali Turan
Gökhan Zan
Emiliano Insua
Hakan Balta
Serkan Kurtuluş
Servet Çetin
ORTA SAHA
Aydın Yılmaz
Ayhan Akman
Lorik Cana
Musa Çağıran
Serdar Özkan
Harry Kewell
FORVET
Mehmet Batdal
Cem Sultan
Anıl Dilaver
Arda neden yok
Kupa maçı içindir herhalde Arda'nın oynamaması.Öyle duydum Ntvspor da
Galatasaray 11: Aykut - Neill, Servet, Gökhan Zan, Çağlar - Hakan Balta, Ayhan Akman, Cana - Serdar Özkan, Anıl Dilaver, Kewell
Servet ve Gökhan yan yana Serdar sagda heralde Hagi son kez oyunculara sans veriyor.
Ne yaptın Kewell ?
Anil kendine güvenemedi keske vursaydi.
Serdar sahada geziniyor sanirim iyi bir menajer olarak oyunculari gözlemliyo.
Zaten benim için bu maçın tek önemi Anıl Dilaver'in oynaması.1 gol atsa müthiş olur.
Lorik Cana Emre toraman ne diyo la bu der gibi baktiOlay nerde emre toraman orda
çağları çok beğendim. hakan balta serdar ayhan çok kötü oynuyorlar
En beğendiğim oyuncu Çağlar. Ortaları isabetli, pas isabeti iyi ve en önemlisi müdalesi çok iyi.
Ek olarak bir adam düşünün pas atamasın, bir adam düşünün kafa vuramasın, bir adam düşünün hiç olumlu hareketi olmasın, bir adam düşünün tek yaptığı kaptırdığı toptan sonra faul olsun. En önemlisi Türkiye'deki çoğu yorumcuların beğendiği bir oyuncu. Kim acaba![]()
Galatasaray'ın Kaçırdığı 1-2 Net Pozısyon Var . Onun Dışında Pek Pozisyon Yok . Konya Kontra'dan Atarsa Atar Yada Kewell Gene Klasını Konuşturup Atabilir . Yoksa Gol Olmaz Bu Maçta![]()
Hagi'den de umudu kestim sakiz cigniyor disiplinsiz diye Misiyi kadro disi birakti Menajer serdari ilk 11 oynatiyor.
Bi de baltanin orta sahada ne isi var
Hagi şu Cem Sultan ve Musa'yı da soksada oyuna onlarıda görsek.
Adam gibi ilk defa hücum yaptık, gol geldi. Anıl..
Helal olsun Anıl sana değdi oynadığına![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Aferin lan Anil su mactaki tek olumlu olaysin
Gerçekten güzel bir organizasyonla geldi gol, koçumsun Kewell.![]()
Aydın sana söyleyecek söz yok, nasıl kaçırdın bunu..
Kaçıncı bitiriyoruz ilk yarıyı, ilk 10'a girebildik mi?
Averajla 9.yuz sanırım.Averajımız +3 olsa 7.olurduk.Gerçi bizim 7.olduğumuz ligden ne hayır gelir![]()
Küme düsmeyiz muhtemelen
9. olacağız galiba. Bu arada spikerler rezalet. Hakan Balta'nın asisti için, bu pası ancak Ronaldinho falan verebilirdi herhalde dedi birisi.![]()
Yok böyle bir şey ya, Cana atıldı yok yere kavga çıktı. Yanlış görmediysem maçın başından sertlikte şov yapan Emre Toraman yine oradaydı..