1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Birisi Bu Rezaleti Açıklasın

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Default Birisi Bu Rezaleti Açıklasın

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x450 and weights 70KB.

Spor Asayiş Müdürü ultrAslan atkısıyla, ve arkasındaki kişiye dikkat. Kahverenkli montlu geçen ay u17 olaylarındaki baş kahramanlardan olan adam değil mi?

Şimdi sorular...

Aziz Yıldırım başını kuma gömmeye devam edecek mi? İçişleri Bakanı spor asayiş müdürünü görevden alacak mı? İstanbul Emniyet Müdürü spor asayiş müdürünün savunmasını isteyecek mi? Daha acısı -biliyorum, bütün bunlar olmayacak- Aziz Yıldırım bunu da sineye çekecek mi?

Yahu olayların başkahramanıyla Sporun Asayişinden Sorumlu müdür yanyana... Şu muhabbete bak!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne olacak abi tesadüfen çekilmiş bir karedir. Atkıyıda başkası koymuştur üstüne ne olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kurtlar Vadisi'ni izlemezdim. Güvenlik güçlerinin bir kısmıyla suç örgütlerinin iç içe girebileceğini kabullenmek istemezdim; bunun iması bile canımı sıkardı. N'olacak şimdi? Bende mi bu saatten sonra Kurtlar Vadisi izliyeyim?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fake abi bu resim o yüzden gerçek olarak algılamazlar

Bu kahverengi montlu adami falan serbest biraktilar demi? Türk sporunda cok yanlis seyler oluyor artik yazik.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O göz altına alınmadıki. Uçan tekme atan adam göz altına alındı ve yanında başkası vardı. Ama bu adam göz altına alınmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bu kahverengi montlu adami falan serbest biraktilar demi? Türk sporunda cok yanlis seyler oluyor artik yazik.
    Şimdi serbest bırakılması zaten ayrı bi rezillik, hadi onu geçtim.. O adamın asayişten birisinin yanında gezmesi bence irdelenmesi gereken olay..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Serbest bırakmaları neyse ne... Kanunda açık varmış der, kapatırsın. Adam, İstanbul'da sporun asayişinden sorumlu müdürle, yani o ve onun gibilerle mücadele etsin diye devletten maaş alan Spor Asayiş Müdürüyle yanyana, aynı karede... Sorun kahverengli montlu adam değil, sorun onun yanındaki gözlüklü...

Bugüne kadar kime "Kurtlar Vadisi izlemeyin, yazık size, daha sağlıklı ve yaşam dolu şeyler izleyin" dediysem, hepsinden özür diliyorum.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şimdi serbest bırakılması zaten ayrı bi rezillik, hadi onu geçtim.. O adamın asayişten birisinin yanında gezmesi bence irdelenmesi gereken olay..
    Kesinlile haklisin ama Türkiye'de cogu tribün magandasinin amiyane tabirle arkasi saglamdir hic bisey olmaz kimse ugrasmaz sube müdürüne sorusturma da acilmaz kapanir gider o konu.

Asil sorun sorulari önceden vererek sinavi kazandirip orda egitim görmelerine imkan saglayan polis yapan zihniyette. Sonra kul hakkindan bahsederler.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

@Lucas Neill,

Doğru diyorsun. Kimse uğraşmaz. Kapanır gider. Bizde böyle bir başkan oldukça... Sadece kendi taraftarlarına kabarmayı, azarlamayı bilir. Baskasından tırsar.

Vallahi tarihimizin en sahipsiz günlerini yaşıyoruz. Fenerbahçe'nin Fenerbahçe olduğu günler olacaktı, ne bu müdür yerinde kalırdı, ne başkası...

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    @Lucas Neill,

Doğru diyorsun. Kimse uğraşmaz. Kapanır gider. Bizde böyle bir başkan oldukça... Sadece kendi taraftarlarına kabarmayı, azarlamayı bilir. Baskasından tırsar.

Vallahi tarihimizin en sahipsiz günlerini yaşıyoruz. Fenerbahçe'nin Fenerbahçe olduğu günler olacaktı, ne bu müdür yerinde kalırdı, ne başkası...
    GS Kulübü Başkanı A.Polat ve FB Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan tesisleri ziyaret etti.

Muhtesem ikili.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hakkat ya aralarından su sızmaz oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olay foto sanıyorum ki Alpaslan Abi'nin cenazesinde çekilmiştir. Arkadaki kişi de bahsi geçen kişi olsa gerek. Bir dönem koordinatörlük yapmıştı diye hatırlıyorum.

Fotoğrafı olan kişi Spor Büro Amiri Lokman Amir'dir ancak kendisi bildiğim kadarıyla Beşiktaş'lıdır, bir de Tufan Amir vardır (Görenler hatırlarlar, genelde hep üniformalıdır, hafif kiloludur.) o da Fenerbahçe'lidir.

Ve foto olaylardan çok çok önceleridir.

Burada polisin tarafsızlığını vs. tartışacaksak bir yere varamayız.
    Last edited by Bursaspor : 19.Ocak.2011 at 02:38
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x450 and weights 70KB.

Spor Asayiş Müdürü ultrAslan atkısıyla, ve arkasındaki kişiye dikkat. Kahverenkli montlu geçen ay u17 olaylarındaki baş kahramanlardan olan adam değil mi?

Şimdi sorular...

Aziz Yıldırım başını kuma gömmeye devam edecek mi? İçişleri Bakanı spor asayiş müdürünü görevden alacak mı? İstanbul Emniyet Müdürü spor asayiş müdürünün savunmasını isteyecek mi? Daha acısı -biliyorum, bütün bunlar olmayacak- Aziz Yıldırım bunu da sineye çekecek mi?

Yahu olayların başkahramanıyla Sporun Asayişinden Sorumlu müdür yanyana... Şu muhabbete bak!

çok iyi yakalamşsın ama yanlış zamanlama

Mesaj Yetkileri