Sayfa 1 / 23 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 680 sonuç

Konu: Aslantepe İle İlgili Bütün Başlıklar

Default Aslantepe İle İlgili Bütün Başlıklar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Galatasaray'ın uzun zamandır beklediği Seyrantepe ile ilgili müjdeli haberi Kazakistan'da verdi: Seyrantepe Galatasaray'ın.

Bir ziyaret için gittiği Kazakistan'da basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı düzenleyen Erdoğan, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'la görüşmelerinde konuyu neticeye bağladıklarını söyledi. 2012'deki Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine talip olduklarını belirten Erdoğan, bu yıl içinde konunun kesinlik kazanacağını hatırlattı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın etrafında çadırların kurulması ve ağırlama yapılmasının sıkıntı doğuracağını kaydeden Erdoğan, Seyrantepe'de bu işin daha rahat organize edilebileceğini ifade etti. Erdoğan, “2012 Avrupa Şampiyonası finallerine talibiz. Zaten 2008 UEFA Kupası finali büyük ihtimalle Türkiye'de yapılacak. Galatasaray da Seyrantepe'yi yetiştirirse orada olacak. Yoksa Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olacak. Galatasaray'a verdik. İş bitmiştir. Ancak Galatasaray sadece üst kullanım hakkına sahip olacak.” dedi.

Galatasaray yönetimi, Seyrantepe arazisinin girişine kulübün 100. yılını simgeleyen 100 adet bayrak dikecek. Bayrakların bir ay içinde dikilmesi bekleniyor. Seyrantepe arazisinin bütün işlemleriyle ilgilenen Refik Arkan dün yaptığı açıklamada, “Başbakanımızın böyle bir beyanat vermesi bizi çok sevindirdi. Uzun zamandır Seyrantepe arazisi ile ilgileniyorduk. Nihayet mutlu sonla bitti. Bizim amacımız Başbakanımızın da söylediği gibi stadımızı en kısa sürede yapıp 2008'de İstanbul'da oynanması planlanan UEFA Kupası finaline yetiştirmek.” diye konuştu.

Ribery’nin bonservisi alındı

G.Saray, Fransız oyuncusu Franck Ribery'nin bonservisini Metz Kulübü'nden aldı. Kulüp futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, “Metz kulübüne 2 milyon Euro vererek Ribery'nin bonservisini aldık. Artık 3 yıllığına bizim oyuncumuz.” dedi.

ZAMAN

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bunlar güzel haberler... ama hala bizim hak ettiğimiz stada kavuşacağımız düşüncesi çok uzak geliyor...

üst kullanım hakkı zaten bizdeydi.....???? biz tapusunu almaya calısıoduk we alamıcaz anlamına gelio bu haber.. bunun nesi müjde???????

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Ancak Galatasaray sadece üst kullanım hakkına sahip olacak.” dedi.

iide yani biz buna zaten sahipdik riberynin dediği gibi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

2008'i Şükrü Saraçoğlu'na alacaklardı. Galatasaray'ın 2008'e yetiştirebileceğini sanmıyorum.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

2008 e yetiştirilebilir , tabi para olduğu sürece

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

valla ben temel atılmadıkça inanmam.canaydın da erdoğan da palavra da sınır tanımıyor.

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Para olsa stad bi yılda da yapılır ama para nerdeeee....

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Recep Tayyip Erdoğan UEFA Kupası ile ilgili bir cümle sarfetmedi.Yalan bir cümle konulmuş araya.

Türkiye'den 2008 UEFA Kupası için tek aday var:

FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI

Ayrıca Galatasaray'a tapu verilmeyecek, boşuna rant hayalleri kurmayın.Stadınızı yapın, size kimse ses çıkarmaz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

uefa kupası için saraçoğlunu önereceklerini biliyordum.. gayette güzel olacağını düşünüyorum..

galatasaray tapusuyla ilgili henüz bir gelişme yok sadece galatasaray dışında başka kulüplerimizinde bu büyük rantta gözü var.. o yüzden şu sıralar o iş biraz karışık önümüzdeki günlerde netlik kazanır.. tapu mu veriyoralar kira kontratımı anlarız
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ABOOO
    Recep Tayyip Erdoğan UEFA Kupası ile ilgili bir cümle sarfetmedi.Yalan bir cümle konulmuş araya.

Türkiye'den 2008 UEFA Kupası için tek aday var:

FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI

Ayrıca Galatasaray'a tapu verilmeyecek, boşuna rant hayalleri kurmayın.Stadınızı yapın, size kimse ses çıkarmaz..
    bencede en iyi aday Şükrü Saraçoğlu stadı olur.Dünyanın en iyi stadlarındna biri çünkü

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

benım artık seyrantepe projesıyle ılgılı hıc bır guvenım kalmadı.ben unıversıte 1de okurken ozhan baskan okulumuza soylesıye geldı ve bu senın ıcınde stada baslıyoruz dedı.4uncu sınıfa gectım hala bır tık yok,bide utanmadan sıkılmadan tvlere cıkıp bu sene sonu baslıyoruz dıyo.

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Quote Originally Posted by metin oktay
    benım artık seyrantepe projesıyle ılgılı hıc bır guvenım kalmadı.ben unıversıte 1de okurken ozhan baskan okulumuza soylesıye geldı ve bu senın ıcınde stada baslıyoruz dedı.4uncu sınıfa gectım hala bır tık yok,bide utanmadan sıkılmadan tvlere cıkıp bu sene sonu baslıyoruz dıyo.
    Utanıyor olsa zaten oturduğu koltuğa yapışmaz istifa ederdi

fb'nin şükrü saraçoğlu stadı gerçekten çok güzel ama uefa o stada kupa finali vermez. bu harika stad Türkiye'deki imar yasalarına bile aykırıyken UEFA niçin izin versin. Galatasaray'ın Seyrantepe stadını o zamana bitirmesi de hayal olduğuna göre Türkiye bu organizasyonu o tarihe alamaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Quote Originally Posted by cgdsshn
    fb'nin şükrü saraçoğlu stadı gerçekten çok güzel ama uefa o stada kupa finali vermez. bu harika stad Türkiye'deki imar yasalarına bile aykırıyken UEFA niçin izin versin. Galatasaray'ın Seyrantepe stadını o zamana bitirmesi de hayal olduğuna göre Türkiye bu organizasyonu o tarihe alamaz.
    İmar olayı Türkiye'nin iç işi, öyle olsa Türkiye Liglerinde oynayan takımları birinci ve ikinci stad gösteriyor, birinci stad olarak Fenerbahçe Kadıköy'ü tescil ettiremezdi.

Bir sorun olmaz o işin hukuki yönü, UEFA sportif yönüne bakar.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

umarım senin dediğin olur. ama uefa bu organizasyonlarda çok titiz bu nedenle ben bu organizasyonu Türkiye'ye vereceklerini sanmıyorum.

olum galatasaraylılar onu bunu bırakında biz stadı yaptık diyelim ama tapusu bizim değil yaaaa fenerbahce biz stadı yaptıktan sonra tapuyu satın alırsa ozaman naapcaz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Default Seyrantepe Stadı için ilk adım devletten

Seyrantepe Stadı için ilk adım atıldı
    26 Temmuz 2006 10:10

Aylardır yapılıp yapılmayacağı belli olmayan Aslantepe Stadı'nda önemli bir adım atıldı. Sarı kırmızılıları sevince boğan adımı yöneticiler değil Kadir Topbaş attı.

Galatasaray'ın aylardır yapılıp yapılmayacağını merakla beklediği Seyrantepe Stadı'nda devlet ilk somut adımı attı. Bu zamana kadar sarı kırmızılı takımı ürküten devlet sonunda ilk projesine imzayı attı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş temelini attıkları projeyi şöyle açıkladı "Seyrantepe de triyaj alanı, vagon garajı ve aynı şekilde istasyon olarak düşünüldü. Galatasaray Kulübü'nün yapacağı Seyrantepe Stadı ve bu bölgeye taşınmak istenen Şişli Etfal Hastanesi'nin yoğunluğu dikkate alınarak buraya da bir istasyon yapmaya karar verdik. Böylece projeye 3 tane daha istasyon ilave edilmiş oldu. Seyrantepe'ye 2007 sonu itibariyle vagonları taşıyacağız ve tünel kazılarını bitireceğiz. 2008 sonunda ise istasyonu kullanır hale getireceğiz. Seyrantepe İstasyonu'nun üstüne bir iş merkezi inşa edilecek."

Kadir Topbaş'ın açıklamalarına göre karamsarlığa kapılan Galatasaray'ın yeni stadı tamam. Çünkü devlet milyonlarca dolarlık yatırımı hayal ürünü bir paraya ayırmayacak gibi gözüküyor

Projenin bütün detaylarını öğrenmek için tıklayınız:

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler...?HaberId=22642

Kaynak: Sonsayfa.com

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ne zaman ne yapacağı belli olmaz bunların, bugün böyle öbür gün başka derler..

inşallah olur valla artık sıkıntı geldi bu stad olayından

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ya. Sıkıldık artık....
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

evet ya kaç yıldır stad ya***az deniliyor ama hala olmadı artık olsa da rahatlasak...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bende sizin gibi sabırsızlanıyorum yeni stad konusunda ama sabırsızlanmayan tek taraf şu an için yönetim. Seçimin en büyük kozu olarak öne sürülen stad projesi şu anda transfer sezonununda devreye girmesiyle tamamen askıya alındı en azından bize yansıyan resmi bir adım yok ortada. Büyük ihtimalle önümüzdeki bir kaç sezonda da ihtimal dahilinde görünmüyor. yalnız bu işin sonu hiç iyi yerlere varacağa benzemiyor. UEFA'nın belirlediği kriterler altında kalırsak hiç affetmeyip ipimizi çekeceklerdir emin olun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Canaydın: Eylül ayında temel atarız

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Seyrantepe Projesi ihale şartnamesinin imzalanmasıyla eylül ayında stadın temelini atmayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı
    Güncelleme: 15:14 TSİ 29 Temmuz 2007 Pazar

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine Seyrantepe'de yapmayı planladıkları stadın inşaatının eylül ayı içinde başlayacağını söyledi.

Özel bir kanalda programa katılan Canaydın, Seyrantepe konusunda 15 gün içinde ihalenin sonuçlanacağını tahmin ettiğini belirterek, ''Şartnamenin imzalanmasıyla beraber eylül ayı içinde temel atma noktasına geliriz'' dedi.

Seyrantepe isminin Aslantepe olarak değiştirilmesini isteyeceklerini vurgulayan başkan Canaydın, ''Ali Sami Yen Stadı'nın yerine spor amaçlı bir tesisten başka bir şey yapılamaz. Toplu Konut İdaresi'nin imkanlarıyla buraya yeni bir kompleks yapılacak. Bu şekilde para kazanılacak. Seyrantepe'de de yapılacak statla Galatasaray kazanacak. Bu stadın kullanım hakkı 49 yıllığına bizim olacak. Seyrantepe'deki proje konusunda son noktaya gelindi. 720 gün içinde bitmesi planlanıyor. Bu 2 yıla denk geliyor. Önümüzdeki eylül ayında projeye başlanırsa 2009 yılında bitirmiş olacağız. 2009-2010 sezonunda da Galatasaray maçlarını Aslantepe Stadı'nda oynamaya başlamış olacak'' dedi.

Seyrantepe'de pürüzler olduğu yönünde çıkan haberlere de değinen Özhan Canaydın, ''İki proje olduğu için tek projeye indirilecek. 10 gün içinde müteahhit seçimi yapılacak. Herhalde bu konuya değinilmiş. Daha sonra sözleşme çalışmalarına başlanacak. Bu konuda bize yardımcı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve bakanlar Mehmet Ali Şahin ile Kemal Unakıtan'a teşekkür ediyorum. Galatasaray'a bu şekilde ayrıcalık tanınmış değildir. Statlarda her kulübün üst hakkı vardır. Biz kendimiz stat yapsak bile üst hakkı bizim olur. Yapılacak statla İstanbul çok önemli bir eser sahibi olacak'' diye konuştu.

Ali Sami Yen Stadı'nın önünde bulunan ve GS Store'un faaliyet gösterdiği alanın kendilerine ait olduğuna dikkat çeken sarı-kırmızılı kulübün başkanı, ''Burası tapulu arazimizdir. Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılacak konseptin içinde 9 katlı ünite olacak. Burası Galatasaray İşhanı olacak. Bir katında kulüp merkezi, bir katında da taraftar lokali olacak. Diğer katlardan ise gelir elde edilecek'' dedi.

''SIKINTILARIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ATLATTIK''

Canaydın, yaşadıkları sıkıntıların büyük bölümünü de atlattıklarını söyledi.

Duraklama döneminde sadece sıkıntılarla ilgilendiklerini ifade eden sarı-kırmızılı kulübün başkanı, ''Bu dönemde sporda başarı da yakaladık. Şimdi önümüzü görüyoruz. Rahat yürüyecek bir hale geldik. Marka değerimiz aynı noktadadır'' dedi.

Transfer çalışmalarına değinen Canaydın, ''Çok ciddi transferler yaptık. Ekibimiz bu konuda çok ciddi çalışıyor. Yaptığımız transferlere herkes 'iyi' diyor. Bir transfer daha yapacağız. Bunun için 4-5 alternatifli isim var. Bu oyunculardan birini kısa zamanda umarım açıklarız. Transfer çok zor bir iş. Oyuncunun, menajerinin ve kulübünün ikna edilmesi gerekiyor. En son da oyuncunun eşinin ikna olması gerekebiliyor'' diye konuştu.

''HEDEFİMİZ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK''

Başkan Canaydın, Galatasaray olarak katıldıkları her turnuvada şampiyonluğu hedeflediklerini dile getirdi.

Yeni sezon için taraftarlarına başarı sözü veren Canaydın, ''Amatör şubelerde de ciddi atak içindeyiz. Diğer spor branşlarımız artık futboldan gelen parayla değil sponsor gelirleriyle başarıya gidiyor. Biz çıktığımız her maçı kazanma ve katıldığımız her turnuvada şampiyonluğu her zaman hedefledik'' dedi.

Yeni teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp yönetiminde takımın disiplinli bir şekilde çalıştığını vurgulayan Özhan Canaydın, ''Hocamızla çalışmalar gayet güzel gidiyor. Feldkamp'ın karakter yapısını, oyuncular üzerindeki hakimiyetini biliyoruz. Camia kendisini tanıyor. Kendisiyle zaferler elde etmiştik. Bu bakımdan camia Feldkamp'ı keyifle karşıladı. Kendisi futbolu en basit şekilde kurallarıyla oynatan biri. Futbol anlayışını hücum pres, yardımlaşmanın ön planda olduğu şeklinde özetleyebilirim. İnşallah bu sene hepimizin özlediği Galatasaray'ı yaşayacağız. Disiplinli bir havamız var. Galatasaray'da geleneksel olarak yönetim teknik heyetin işine karışmaz. Ben 5.5 yıldır başkanım hiç karışmadım'' şeklinde konuştu.

Canaydın, geçen sezon 7 binden fazla kombine kart sattıklarını hatırlatarak, ''Bu sene 5 binlere ulaştık. Fiyatlar yükseldi. Değer olarak fazla hasılat elde ettik. Ama sayısal olarak gerideyiz. Maçlar başladığında satışların artacağını düşünüyorum'' dedi.

Başkan Özhan Canaydın, iki sezon daha maçlarını yapacakları Ali Sami Yen Stadı'nda da yeni sezon için yenileme çalışmaları yaptıklarını, bu çalışmalar çerçevesinde zemini değiştirdiklerini ve ligin ilk haftasındaki Çaykur Rizespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

AYRILAN OYUNCULAR

Özhan Canaydın, takımdan gönderilme kararı alınan oyuncularla ilgili kararın teknik heyetin olduğunu söyledi.

Takımdan ayrılacak olan Necati, Hasan Kabze, Orhan ve Cihan'ın kendi döneminde takıma katıldığını ifade ederek, ''Tabi ki bu oyuncuların ayrılması duygusal açıdan kolay değil. Ama teknik kadronun verdiği bir karardır. Teknik direktörler çok geniş bir kadroyla çalışamıyor. Kadro 24-25 kişinin üstündeyse sıkıntı yaşıyorlar. Teknik heyet raporları hazırladı. Bu raporlar doğrultusunda hareket ettik'' diye konuştu.

Gelecek dönemlerde başkanlığa devam edip etmeyeceği yönündeki soruyu yanıtsız bırakan Canaydın, ''Galatasaray'ın menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaparım. Ben Galatasaray'a manen borcumu ödemek istiyorum. Bu kulüpten çok şey kazandım. Galatasaray'a hizmet etmek bir borç ödemektir. Şu an seçim konuşmanın zamanı değil'' dedi.

Canaydın, son olarak başkan yardımcısı Adnan Polat ve yönetim kurulunun diğer üyeleriyle kulübün başarısı için çalıştıklarını anlatarak, ''Polat ile her gün 4 saat bir arada oluyoruz. Kulüp için çalışıyoruz. Bütün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte büyük emek harcıyoruz. Polat ile aramızda ortak noktalar olmasa 1.5 sene beraber olmazdık'' diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bununla birlikte, söz konusu arsanın tapu kaydında bulunan irtifak hakkı şerhinin terkini suretiyle mülkiyetin idaremize devredilmesi işlemlerinin henüz tamamlanmamış olması nazara alınarak, bu işlerin tamamlanmasıyla oluşacak daha sağlıklı bir ortamda en kısa sürede ihale yenilenecektir."
    Sadece gecikecek gibi duruyor.. Tamamen iptal olamaz bu saatten sonra herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bazıları galeyana getirmeye bayılıyor zaten, bu stad olacak.. İşin içinde devlet var, Canaydın'a değil Devlete güveniyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydın: "TOKİ’de sorun yok"

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Seyrantepe Projesi ihalesinin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından iptal edilmesiyle ilgili olarak, sarı-kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti.

Özhan Canaydın, yaptığı açıklamada, "İhalenin şartlarını sağlayacak yarışma ve rekabet ortamının oluşmaması" gerekçesiyle TOKİ tarafından ihalenin iptali kararı için, "Daha önce iki ayrı proje vardı. Bu proje sayısı şimdi bire düştü. TOKİ, müşterek olarak anlaştığımız tek proje üzerinden ihaleyi tekrar edecek. Taraftarımızın içi rahat olsun" dedi.

Yaşanan süreci normal olarak değerlendiren Canaydın, "Bir sıkıntımız yok. Şimdi ihale çok kısa bir süre içerisinde yenilenecek. İç rahatlığıyla taraftarlarımıza bir sorun olmadığını söyleyebilirim" ifadesini kullandı

Bu sözlerden sonra konusmaya gerek yok...........

Tokinin sitesinde neden bu haber yok.........

bncede bu stad olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stadın olmasını istemeyen o kadar çok insan var ki, direk sana birşey demedim.. Diyecek olsam ismini söylerim zaten, çekinmem gereken bir durum yok çünkü.. Senin koyduğun haber her yerde var zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Stad olacak zaten bu haber cıkalı 20 dakika oldu ben özellikle kon acmadım.......

Sayfa 1 / 23 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri