Tarih: 12.01.2011
Saat: 20.00
Yayın: Trt 1
Tarih: 12.01.2011
Saat: 20.00
Yayın: Trt 1
So what?
Saike
Yöneticilerin dediği gibi top artık hocayla oyuncularda... Başlangıç yine önemli, inşallah güzel başlar.
Yeni transferlerin heyecanı olacak biraz üstümüzde. Ve mutlak galibiyet gereken bir maç. Bunun bilincindeki yıldızlarımızla inşallah galibiyeti alır ikinci yarıya güzel bir start veririz..
İşte Beşiktaş'ın Manisaspor karşısındaki ilk 11'i ;
Cenk, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Guti, Mehmet Aurelio, Simao, Quaresma, Nobre ve Almeida
- HABER1903 -
Schuster çıldırdı fark istiyorÇift forvet bir terslik yaratmaz umarım. Aurelio'ya yardım edecektir Guti..
Of of of :S Orta saha çökmesin :S Nobre Almeida ikisi de aynı tarz, Aurelio yorulur, Guti yorulur...
İkinci yarı Guti yerine Ernst gircek direk sanırım :S Bu kadro enterasan manalara gelebilir. Defansın göbeği Toraman-Sivok olacak sanırım sürekli. Sağda Hilbert sürekli oynayabilir. Necip sakatlıktan yeni çıktı sanırım, onun yerine Nobre yi alırım forveti çiftlerim diye düşündü herhalde.
Bence Hilbert-Nobre çıkacak Ersan ve Ernst falan girecek. toraman sağa Ersan stopere geçer. Almeida tek forvet olur arkasına Guti geçer. Ernst Aurelio ortada kalırlar
Belki de Nobre önliberodur.Uzun zamandır forvetten çok önliberoymuş gibi takılıyor.İlginç bir kadro gerçekten.Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.Umarım kazanırız.Yoksa gruptan şansımız zora girecek.
So what?
Saike
Nobre Porto maçında amc gibi oynayıp çok başarılı olmuştu, ya Schuster bunu deniyor ya da Simao & Quaresma'nın ortalarına güveniyor.
Guti serbest vuruşu kullanmadan önce gol olacağını biliyordum.Sivok attı.1-1.
So what?
Saike
3 dakika sonra maçın etkili isimlerinden Nobre atıyor.2-1.
So what?
Saike
Bu spiker kim aceba arkadaslar?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Haha.Nobre coştu valla.Ceza sahası dışından vurdu,üst direkten döndü.![]()
So what?
Saike
Sivok un kartı var, çıkıp ta Ersan girse de Ernst i oyuna alsa... Tırsıyom lanYok abi orta saha çok boş kalıyor, maç eğlenceli falan ama, Ernst i alıp Guti yi ileri çekse, Guti çok daha etkili olacaktır orada... Birde Guti nin bir şekilde oynamadığı maçlarda Nihat ın o bölgede oynayabileceğini düşündüm de, bol bol şut fırsatı bulabilir. Rakip savunmadan ikisi Q7 nin peşine bir ikisi Almeida ya bide Simao ya gittikleri zaman, Nobre bayağı boş kaldı.
Uzun bir aradan sonra zevk alıyorum maçımızı izlerken ..
Guti atamayacak diye çok korktum valla.Guti attı penaltıdan.3-2.
So what?
Saike
Şükür Ernst girdi oyunu yahu...
Bu arada Guti oyunu biliyormuş![]()
Yalnız o kadar yıldızın arasında maçın hareketini Ömer Aysan yaptı.![]()
Çok daha farkLı kazanabiLirdik. Ayrıca Quaresmanın biraz daha takım yapısına uygun oynaması Lazım. BöyLe oynamaya devam ederse bize ciddi zararLar verebiLir. En azından bireyseL oynayacaksada yapacağı her hareketi tam yapmaLı. Yapmak istedikLerini yapamadığında dönüşü sıkıntı yaratıyor bize.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok zevkli bir maç oldu. Beşiktaş çok rahat kazanabileceği bir maçı zora sokarak kazandı. Bu oyunuyla Beşiktaş'ın maçları çok daha zevkli geçer 2. devrede.Ama beni en çok üzen TRT gibi bir kurumun spikeri Erdoğan Arıkan'ın tutumuydu. BJK TV spikeri edasıyla maç anlattı.
I'm back...
Heyecanlı ve mücadele düzeyi yüksek bir maç oldu.Guti ve Simao maçı getiren isimler oldu.Nobre'nin ilk yarıdaki etkili oyununu da eklemek lazım.Kaybetseydik çok üzülecektim.Kazanmamız gruptan çıkma şansımız adına çok iyi oldu.Bugün Quaresma çok kötüydü.Geldiğinden beri en kötü performansı bugünkü maçtı sanırım.Umarım sadece bugünlük gününde değildir.Diğer oyuncularımız da fena değillerdi.
Almeida çıkıyor,Bobo giriyor.Guti çıkıyor,Ernst giriyor.Çok iyi oyuncularımız var gerçekten.Umarım ikinci yarıda sakatlık şansızlığımız peşimizi bırakır.Bir de takım savunması konusunda daha dikkatli olmamız lazım.Onu da halletsek zaten kimse tutamaz bizi.
Galibiyetlerinden ötürü takımımızı tebrik ediyorum.
So what?
Saike
Ya arkadaş bu maçı bu kadar zora sokmanın ne anlamı var? Rakibin beki hangi pozisyonda ileriye çıksa pozisyon verdik. Guti defansa yeterli yardımı veremiyor, Q7 gelmiyor, Simao gelmiyor ya da ileride bastığı için orada kalıyor. Bize de İsmail in karşısında 2 oyuncu kalıyor, Aurelio zaten göbekten geleni kovalıyor... Sağ bekte güle oynaya geldi golü attı. Tamam takım üst düzey olabilir ama her maç yediğinden fazlasını atabileceksin diye bir kaide yok ki...
Q7 bugün istediği çoğu şeyi yapamadı, doğrudur bazen zarar da verdi ama takım nasıl birbirine uyum sağlamaya çalışıyorsa, Q7 de gelenlere uyum sağlamaya çalışıyor sanırım. Zaten bugün hucumda ki 4 kişi de ayrı diyarlardan insanlar gibiNobre forvet arkası, bi yanda Simao bi yanda Q7, ilerde Almeida...
Gördüğüm en güzel durumlardan biri de sanırım artık kapanan takımlara karşı sıkıntı çekmeyeceğiz. Skoru değiştirebilecek çok fazla oyuncumuz var ve bize gol atamayan takımın fazla şansı olmayacak sanırım.
En azından galip gelmemiz iyi oldu. Beraberlikte bile kupadaki şansımız çok azalıyordu. İlk maçları kazanmak iyidir
Ekleme: Unutmuşum
Hilbert yine yapcağını yaptı ve galibiyeti getirdi. Guti de 2 asist bir golle takıma büyük katkı sağladı...
Yapılacak tek şey beklerimiz bile bu kadar defansifken, Aurelio nun yanına, Ernst-Fernandes-Necip den birini kesinlikle koymak. Yoksa her maç bolca gol yeriz.
Last edited by Rehavi : 12.Ocak.2011 at 23:33
Quaresma bu maçta kötüydü açıkçası. Ama O'nun yerine Guti oynadı, Simao oynadı , Almeida ilk yarıda özellikle etkiliydi. İstediği topları almaya başladıkça çok can yakacak belli etti. Hava toplarında uzun zamandır aradığımız ilaç gibi. Kolay bir maçı yine zora sokmamız takım açısından kötü ama 1-0 dan sonra kendi sahasına çekilen klasik bir ekibi bu sefer hiç zorlanmadan açtık bu , takım açısından çok iyi..
40 yılda bir Quaresma'yı tribünden izlemek nasip oluyor. O günde Quaresma gününde değildi. Ayrıca o Almeida ne yiyeyerek büyümüş bilmiyorum. O kadar kalıplı olupta bu hızda koşabilen forvet bu ülkeye gelmedi.
Almeida'nın bu kadar seri olduğunu ben de bilmiyordum vallahi. Komple forvet bu olsa gerek. Yerden , havadan toplar iyi. Kendince tekniği var , sol ayağına diyecek yok zaten. Sürati yerinde. Çok daha faydalı olacak inşallah..
Almeida FM'deki 17 pace özelliğinin hakkını veriyor.![]()