1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Manisaspor - Beşiktaş [ZTK B Grubu]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Manisaspor - Beşiktaş [ZTK B Grubu]

Tarih: 12.01.2011

Saat: 20.00

Yayın: Trt 1
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yöneticilerin dediği gibi top artık hocayla oyuncularda... Başlangıç yine önemli, inşallah güzel başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni transferlerin heyecanı olacak biraz üstümüzde. Ve mutlak galibiyet gereken bir maç. Bunun bilincindeki yıldızlarımızla inşallah galibiyeti alır ikinci yarıya güzel bir start veririz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte Beşiktaş'ın Manisaspor karşısındaki ilk 11'i ;
    Cenk, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Guti, Mehmet Aurelio, Simao, Quaresma, Nobre ve Almeida
    - HABER1903 -

Schuster çıldırdı fark istiyor Çift forvet bir terslik yaratmaz umarım. Aurelio'ya yardım edecektir Guti..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Of of of :S Orta saha çökmesin :S Nobre Almeida ikisi de aynı tarz, Aurelio yorulur, Guti yorulur...
    İkinci yarı Guti yerine Ernst gircek direk sanırım :S Bu kadro enterasan manalara gelebilir. Defansın göbeği Toraman-Sivok olacak sanırım sürekli. Sağda Hilbert sürekli oynayabilir. Necip sakatlıktan yeni çıktı sanırım, onun yerine Nobre yi alırım forveti çiftlerim diye düşündü herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Hilbert-Nobre çıkacak Ersan ve Ernst falan girecek. toraman sağa Ersan stopere geçer. Almeida tek forvet olur arkasına Guti geçer. Ernst Aurelio ortada kalırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Belki de Nobre önliberodur.Uzun zamandır forvetten çok önliberoymuş gibi takılıyor. İlginç bir kadro gerçekten.Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.Umarım kazanırız.Yoksa gruptan şansımız zora girecek.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Belki de Nobre önliberodur.Uzun zamandır forvetten çok önliberoymuş gibi takılıyor.
    Aslında benim de aklıma o geldi ama

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nobre Porto maçında amc gibi oynayıp çok başarılı olmuştu, ya Schuster bunu deniyor ya da Simao & Quaresma'nın ortalarına güveniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti serbest vuruşu kullanmadan önce gol olacağını biliyordum. Sivok attı.1-1.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

3 dakika sonra maçın etkili isimlerinden Nobre atıyor.2-1.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Bu spiker kim aceba arkadaslar?

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haha.Nobre coştu valla.Ceza sahası dışından vurdu,üst direkten döndü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sivok un kartı var, çıkıp ta Ersan girse de Ernst i oyuna alsa... Tırsıyom lan Yok abi orta saha çok boş kalıyor, maç eğlenceli falan ama, Ernst i alıp Guti yi ileri çekse, Guti çok daha etkili olacaktır orada... Birde Guti nin bir şekilde oynamadığı maçlarda Nihat ın o bölgede oynayabileceğini düşündüm de, bol bol şut fırsatı bulabilir. Rakip savunmadan ikisi Q7 nin peşine bir ikisi Almeida ya bide Simao ya gittikleri zaman, Nobre bayağı boş kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun bir aradan sonra zevk alıyorum maçımızı izlerken ..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yine tam açtım gol oldu

Ömer Aysan attı 2-2 skor şu anda. Dakika 79.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti atamayacak diye çok korktum valla. Guti attı penaltıdan.3-2.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Simao ne top attı bee. Penaltıdan Guti attı 3-2 oldu maç. Almeida çıktı Bobo girdi oyuna.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Şükür Ernst girdi oyunu yahu...

Bu arada Guti oyunu biliyormuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız o kadar yıldızın arasında maçın hareketini Ömer Aysan yaptı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok daha farkLı kazanabiLirdik. Ayrıca Quaresmanın biraz daha takım yapısına uygun oynaması Lazım. BöyLe oynamaya devam ederse bize ciddi zararLar verebiLir. En azından bireyseL oynayacaksada yapacağı her hareketi tam yapmaLı. Yapmak istedikLerini yapamadığında dönüşü sıkıntı yaratıyor bize.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çok zevkli bir maç oldu. Beşiktaş çok rahat kazanabileceği bir maçı zora sokarak kazandı. Bu oyunuyla Beşiktaş'ın maçları çok daha zevkli geçer 2. devrede.Ama beni en çok üzen TRT gibi bir kurumun spikeri Erdoğan Arıkan'ın tutumuydu. BJK TV spikeri edasıyla maç anlattı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Çok zevkli bir maç oldu. Beşiktaş çok rahat kazanabileceği bir maçı zora sokarak kazandı. Bu oyunuyla Beşiktaş'ın maçları çok daha zevkli geçer 2. devrede.Ama beni en çok üzen TRT gibi bir kurumun spikeri Erdoğan Arıkan'ın tutumuydu. BJK TV spikeri edasıyla maç anlattı.

Şunuda eklemek isterim. Manisaspor'lu futbolcularda gayet sert oynadılar gerçekten...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Heyecanlı ve mücadele düzeyi yüksek bir maç oldu.Guti ve Simao maçı getiren isimler oldu.Nobre'nin ilk yarıdaki etkili oyununu da eklemek lazım.Kaybetseydik çok üzülecektim.Kazanmamız gruptan çıkma şansımız adına çok iyi oldu.Bugün Quaresma çok kötüydü.Geldiğinden beri en kötü performansı bugünkü maçtı sanırım.Umarım sadece bugünlük gününde değildir.Diğer oyuncularımız da fena değillerdi.

Almeida çıkıyor,Bobo giriyor.Guti çıkıyor,Ernst giriyor.Çok iyi oyuncularımız var gerçekten.Umarım ikinci yarıda sakatlık şansızlığımız peşimizi bırakır.Bir de takım savunması konusunda daha dikkatli olmamız lazım.Onu da halletsek zaten kimse tutamaz bizi.

Galibiyetlerinden ötürü takımımızı tebrik ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ya arkadaş bu maçı bu kadar zora sokmanın ne anlamı var? Rakibin beki hangi pozisyonda ileriye çıksa pozisyon verdik. Guti defansa yeterli yardımı veremiyor, Q7 gelmiyor, Simao gelmiyor ya da ileride bastığı için orada kalıyor. Bize de İsmail in karşısında 2 oyuncu kalıyor, Aurelio zaten göbekten geleni kovalıyor... Sağ bekte güle oynaya geldi golü attı. Tamam takım üst düzey olabilir ama her maç yediğinden fazlasını atabileceksin diye bir kaide yok ki...

Q7 bugün istediği çoğu şeyi yapamadı, doğrudur bazen zarar da verdi ama takım nasıl birbirine uyum sağlamaya çalışıyorsa, Q7 de gelenlere uyum sağlamaya çalışıyor sanırım. Zaten bugün hucumda ki 4 kişi de ayrı diyarlardan insanlar gibi Nobre forvet arkası, bi yanda Simao bi yanda Q7, ilerde Almeida...

Gördüğüm en güzel durumlardan biri de sanırım artık kapanan takımlara karşı sıkıntı çekmeyeceğiz. Skoru değiştirebilecek çok fazla oyuncumuz var ve bize gol atamayan takımın fazla şansı olmayacak sanırım.

En azından galip gelmemiz iyi oldu. Beraberlikte bile kupadaki şansımız çok azalıyordu. İlk maçları kazanmak iyidir

Ekleme: Unutmuşum

Hilbert yine yapcağını yaptı ve galibiyeti getirdi. Guti de 2 asist bir golle takıma büyük katkı sağladı...

Yapılacak tek şey beklerimiz bile bu kadar defansifken, Aurelio nun yanına, Ernst-Fernandes-Necip den birini kesinlikle koymak. Yoksa her maç bolca gol yeriz.
    Last edited by Rehavi : 12.Ocak.2011 at 23:33

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma bu maçta kötüydü açıkçası. Ama O'nun yerine Guti oynadı, Simao oynadı , Almeida ilk yarıda özellikle etkiliydi. İstediği topları almaya başladıkça çok can yakacak belli etti. Hava toplarında uzun zamandır aradığımız ilaç gibi. Kolay bir maçı yine zora sokmamız takım açısından kötü ama 1-0 dan sonra kendi sahasına çekilen klasik bir ekibi bu sefer hiç zorlanmadan açtık bu , takım açısından çok iyi..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

40 yılda bir Quaresma'yı tribünden izlemek nasip oluyor. O günde Quaresma gününde değildi. Ayrıca o Almeida ne yiyeyerek büyümüş bilmiyorum. O kadar kalıplı olupta bu hızda koşabilen forvet bu ülkeye gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida'nın bu kadar seri olduğunu ben de bilmiyordum vallahi. Komple forvet bu olsa gerek. Yerden , havadan toplar iyi. Kendince tekniği var , sol ayağına diyecek yok zaten. Sürati yerinde. Çok daha faydalı olacak inşallah..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almeida FM'deki 17 pace özelliğinin hakkını veriyor.

Mesaj Yetkileri