sezon bitti oyuncuların sözleşmeleri bitmek üzere , feneri yönetiyorum . oyuncularım 175 bin avro haftalıktan aşağısını kabul etmiyor. girişi 275k ile açıyorlar. atila turan bile maç başına 35k , haftalık 150k istiyor. 10dan fazla oyuncu ile sözleşme yenilemem lazım :S ayrıca regenlerde mutsuz sürekli , onlarda gelişti 10k haftalık alırken 110k haftalık istiyorlar. kalkamadım ben bu işin içinden :S örnek olarak dzeko en son 175 istiyor ama o kadar veremiyorum , board room dan transfer ücretinden bölüp maaşa ekliyorum , bu sefer istediği ücret 225k ya çıkıyor. bu kadar oyunu abartmanın anlamı nedir :S
2016 yılı haziranı bitti , şamp. ligi kupasını kaldırdım , lig şampiyonu, kupayı aldım ama fazla sponsorluk ücreti gelmiyor :S kaç yıldır gruplardan çıkarım , çeyrek final oynarım en az,, bayern benden 10 kat fazla kazanıyor yine. bu yıl şamp. olduğum için 3 takım şampiyonlar ligine , 4 ü ise uefaya gidecek. yine lig gelirleri çok düşük.
kontrat yenilemelerini asistan menajere yaptırsam daha uygun fyata anlaşabilirler mi bir de ne zaman kontrat yenilerler ?

Alıntılı Yanıtla
her sezon sonu böyle , hatam şu , yanlışlıkla 3 senelik imza attırıyorum , kaç kez oldu adamın sözleşmesi 4 yıllık unhappy oluyor , gidiyorum maaşı arttırıyorum ama o anki kafa bulanıklığı imza attığım yıl 2-3 olunca :S sıkıntı çekiyorum
Kontratları her zaman en az 4 yıllık yaparım.Kişisel diyalogların kontrat yenileme durumunda çok faydası olmuş bu yıl.Babacar Fb'deyken en az 4-5 kez unhappy oldu ve hepsinde sadece konuşarak işi tatlıya bağladım.Futbolcuların yeni kontrat görüşmelerinde inanılmaz uçuk rakamlar istemesi bu serinin en büyük eksisi zaten bana ve birçok kişiye göre de.Mümkün olan en az zararla çıkmaya bakacaksın yada göndericeksin.