1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Uluslararası Ege Kupası [U-16]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Uluslararası Ege Kupası [U-16]

DANİMARKA'YI MUHAMMED YIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Ege Kupası bugün oynanan maçlar ile başladı. Manisa ve ilçelerinde düzenlenen turnuvanın A Grubu'nda mücadele eden U16 Milli Takımımız ilk maçında Danimarka'yı 4-2 mağlup etti.

Saruhanlı İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Danimarka 21 ve 27. dakikalarda Viktor Ahlmann Nielsen'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarı sahneye çıkan Beşiktaş'ın "Yerli Maradona" lakaplı genç oyuncusu Muhammet Demirci 49, 67 ve 79. dakikalarda rakip fileleri havalandırarak ay-yıldızlıları 3-2 öne geçirdi. Kapanışı ise 80+3. dakikada Hasan Karakaş yaptı ve Millilerimiz sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Bilindiği gibi Muhammet Demirci 12. yaşındayken Barcelona'nın transfer listesine girmiş ve İspanya'ya giderek Katalan kulübüyle antrenmanlara çıkmıştı. Barcelona'da 1 ay eğitim gördükten sonra tekrar yurda dönen Muhammet, şu an Beşiktaş'ın A takımıyla birlikte idmanlara çıkıyor.

- HÜRRİYET -

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhammed'ten hattrick!

Türkiye Futbol Federasyonutarafından düzenlenen 16 yaş altı milli takımlara yönelik 12. Uluslararası Ege Kupası ( Grubu'nda mücadele eden Türkiye, ilk maçında Danimarka'yı 4-2 yendi. Millilerimiz 3 golünü Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Muhammed kaydetti.

Türkiye: 4 Danimarka: 2

Stat: Saruhanlı İlçe
    Hakemler: Tolga Kadaz, Cem Yoldaş, Çağlar Uyarcan

Türkiye: Murat, İbrahim Serdar Aydın, Emre, Fatih (Dk. 41 Batıcan), Onur, Burhan (Dk. 41 Tufancan ), Taylan (Dk. 41 Emre), İbrahim Devrilen (Dk.41 Semih ), Muhammed, Bahadır (Dk. 69 Taha), Onur (Dk.41 Hasan)

Danimarka: Nybo, Crone, Tranberg, Andersen, Bladjerg, Wohlgemuth, Viktor Nielsen (Dk. 71 Larsen), Mikkel Nielsen (Dk. 71 Thomsen), Jensen (Dk. 67 Barut), Hjulsager, Hojbjerg

Goller: Dk. 49, 67 (penaltıdan) ve 79 Muhammed, Dk. 80 3 Hasan (Türkiye), Dk. 21 ve 27 Viktor Nielsen (Danimarka)
    Sarı Kartlar: Dk. 69 Viktor Nielsen, Dk. 75 Tranberg (Danimarka)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Böyle bir kupa için yakışmayan bir sahada oynanıyor. Saruhan İlçe stadında 3-4 kez maç oynadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Türkiye ikinci oldu ve Muhammed en iyi oyuncu secildi

Mesaj Yetkileri